30 augustus 2012

FASHION: SAL Y LIMON


Maanden. Máánden zat ik hier al op te kwijlen. Vanaf de eerste keer dat ik ze zag, had ik er meteen the hots voor, de armbanden van Sal y Limon. Jammer genoeg zijn er nog niet veel verkooppunten binnen mijn regio, dus een beautymeeting in Antwerpen bracht soelaas - hello, Inno!Sal y Limon of SYL is een duo goede vrienden, dat sinds 2009 twee keer per jaar nieuwe modellen uitbrengen. Het leuke aan deze armbanden is dat je ze moeiteloos kan combineren, je kan in hetzelfde kleurenpalet blijven of juist verschillende kleurtjes samenvoegen. De armbanden zijn met de hand geverfd en bezet met een laagje goud of zilver.


De collectie bevat smalle tot brede armbanden, maar ik ging voor drie smallere, die ik dan tesamen kan dragen. Toevallig komen ze alle drie uit de lijn Pure Summer en zijn het lichte kleurtjes. Ik heb ze bewust gekozen (ik vond ze natuurlijk ook gewoon prachtig!) zodat ik ze met verschillende outfits kon combineren en zo het meeste uit deze SYL-armbanden kon halen.


Ziehier het resultaat: een lichte armband met sterretjes, een beige-ig kleurtje met 'Love' en bijbehorend bedeltje in de vorm van een hartje en een lichtroze parelmoer armband met strikjes. Übercute en toch wel een beetje stylish, al zeg ik het zelf :D

Ik koop niet erg veel juwelen, dus wanneer ik iets koop, is het wel best speciaal voor mij en draag ik het vaak. En SYL en ik, dat is dikke liefde!

Wat vinden jullie ervan?
Share:

23 opmerkingen

 1. Ze zijn allemaal erg mooi, die met de sterretjes is mijn favoriet :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik heb veel armbanden, maar ik begrijp wat je bedoelt met liefde ;-) Wel schattig gezegd! mooie armbanden, vind wel dat het bij je past

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi ! Die gaan inderdaad bij veel outfits passen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooh! Ze zijn echt prachtig!
  Mijn zus bracht onverwachts de perfecte SYL lookalikes voor een spotprijsje mee uit China. Had ik dat op voorhand geweten, had ik ze een hele bestelling doorgegeven ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze zijn echt mooi hè! Wil er zelf ook nog een paar bij :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, wat een mooie bracelets! Ze staan erg chic , maar zijn tegelijkertijd speels en leuk ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel leuk! Ik ben echt gek op armbanden. M'n favoriete accessoire bij uitstek! Ik heb er ontelbaar veel, maar ik zou deze drie best willen toevoegen aan m'n collectie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jaa ze zijn super mooi ! Wou dat ik er ook had gekocht, misschien toch maar eens rondneuzen bij Inno.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. SYL... leuke letter combo :P ze zijn prachtig!!!! echt enorm mooi!!! het is dat ik geen armbanden draag... :(

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh my, so pretty!! Ik kende dit merk niet, maar zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ken het merk ook niet, maar de armbanden zijn wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind ze ook supermooi, hou de collecties altijd nauwlettend in de gaaten maar ik denk dat ze niet bij mijn stijl passen. Voorlopig dan, want dat verandert ook wel regelmatig :-P #wispelturigismymiddlename

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh my, gorgeous! Ik kon het merk niet, maar they're lovely!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ooohhh zo mooie armbanden ! Ze passen inderdaad wel bij heel veel outfits.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Super mooie armbanden. http://www.salylimon.nl

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig