27 augustus 2012

PHILOSOPHY³


Drie keer philosophy vandaag! Hope in a jar is een van philosophy's bestsellers, het is niet voor niets dat deze award winning crème al talloze keren in Oprah Winfrey's "Top ten favorite things" stond. Voor juni kon je in België enkel de versie voor de droge huid krijgen, sindsdien is ook die voor alle huidtypes verkrijgbaar. Reden te meer om het zelf ook eens te proberen. Mijn staaltje werd dan ook duchtig uitgeknepen en ik smeerde dit tot de allerlaatste druppel op mijn gezicht. Zoals ik al zei in dit filmpje, ik vond het een aangename eerste kennismaking en ben van plan om ook eens de fullsize versie in huis te halen!


De nieuwste lijn van philosophy, keep the peace, is gericht op de rode, gevoelige en geïrriteerde huid en is intussen al een kleine twee maanden te koop bij de ICI Paris XL. De producten kalmeren de huid, bouwen een barrière op om de huid te beschermen tegen toekomstige irritaties en zijn ongeparfumeerd, luchtig en comfortabel voor de huid. De lijn bestaat uit drie producten: een moisturizer (60 ml - € 40,50), een serum (30 ml - € 45,50) en een masker (120 ml - € 30,50).


Tot slot is er ook een gezinsuitbreiding in de purity-lijn. Zoals je misschien wel weet, ben ik dol op mijn purity cleanser. Sinds kort heeft philosophy ook een cleansing gel (25 ml - € 22,50), die geschikt is voor alle huidtypes, maar toch wel speciaal gericht is op de gecombineerde en vette huid. Dat betekent dat deze cleansing gel misschien nog wel net iets beter afgestemd is op mijn huidtype, hoewel ik me amper kan voorstellen dat ik hem nog liever zou hebben dan de purity cleanser. Mijn purity cleanser is bijna op en ik ben toch een beetje aan het twijfelen of ik niet gewoon terug dezelfde zou kopen, dan wel de cleansing gel zou proberen. If it ain't broke, why fix it, right?
Share:

14 opmerkingen

 1. Ik heb al een aantal keren voor de rekken gestaan in Ici Paris XL, maar ik kon niet kiezen wat te nemen. Ben nu toch echt benieuwd om iets van Philosophy uit te proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ook wel benieuwd naar de Cleansing Gel,al ben ik ook meer dan tevreden over de Purity Cleanser, ben ondertussen al aan mijn tweede fullsize fles bezig, dat wil al iets zeggen. Als deze fles op is zal ik waarschijnlijk wel even staan twijfelen bij IPXL :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hmm, klinkt opzich wel erg goed. Het blijven fijne producten.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hoor al zo veel goeds over de philosophy producten, moet er echt een keer wat kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hope in a jar en de purity ga ik binnenkort toch écht es halen ! Mijn cleanser én moisturizer zijn bijna op dus ik heb een geldig excuus :d !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben best benieuwd naar die Keep the peace lijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Al veel positieve reviews van gelezen maar zelf nog niet geprobeerd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb zelf geen Philosophy producten, maar wou toch zeggen dat hun tekstjes altijd zo mooi zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Probeer zeker de gel maar eens, ik kan hem aanraden! Iets frisser dan de gewone versie, maar niet trekkerig en ik heb het idee van iets grondiger reinigen, kan maar een idee zijn, maar het kan in ieder geval geen kwaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik zou het ook proberen! ik ben eigenlijk ook wel benieuwd naar de bevindingen ervan. mijn puritycleanser is bijna op, heb ook een gemengde tot vettige huid dus de gel spreekt me ook wel aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb zelf nog niks van Philosophy geprobeerd (tenzij testen in de winkel telt ;-)) maar ik vind de verpakkingen zijn wel super origineel. Het ziet er ook gewoon allemaal heel degelijk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dit merk wil ik altijd nog eens uitproberen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik kan niet wachten om 'hope in a jar' eens te proberen! Jammer dat ze vrij prijzig zijn.. Ik ga eens proberen of ik ook aan zo een staaltje geraak!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig