6 augustus 2012

MUFE SMOKY LASH MASCARA


Het is al geleden van mijn Maastrichtste shoplog (#badblogger), maar nu laat ik hem eindelijk zien. Meet mijn huidige mascara: Make Up For Ever Smoky Lash. Bejubeld op YouTube, dus moest ik hem ook proberen.

Ik kocht hem in de Sephora in Maastricht, maar ook in België kan je MUFE vinden, met twee Brusselse winkels en een webshop. In elk geval is de Smoky Lash een van de bestsellers!
Ik houd van het borsteltje: groot genoeg maar toch nog compact, met haartjes, waarmee ik goed volume kan opbouwen. Er blijft niet te veel overtollige mascara aan hangen dus je wimpers klonteren niet aan elkaar. Toch is er voldoende volume en vavavoom te bespeuren, zelfs bij het eerste laagje. Ik krijg ook wat lengte en krul en een soort van uitwaaierend effect. Pretty!

Smoky Lash is niet waterproof (er is wel een waterproof versie van), maar ik vind hem niet echt waterbestendig. Ik weet dat ik misschien wat te veel verlang, maar ik wil dat een gewone mascara ook een klein beetje tegen vocht kan. Vochtige ogen of wat Fix+ op het einde van de make-up kan hij niet zo goed hebben. Als ik het vocht dan wegdep met een tissue, hangt er ook altijd wat mascara aan - beetje jammer!

Een, twee en drie laagjes mascara
Zonder primer en zonder wimperkruller

Ik lees regelmatig dat Smoky Lash snel uitdroogt, maar daar heb ik tot nu toe (na pakweg een goede maand) nog steeds geen last van. Gelukkig maar! Overwegend positief dus, al zal ik mij misschien beter tot de waterproof versie wenden.

Wat vinden jullie ervan?
Een yay of een nay?

Make Up For Ever Smoky Lash mascara - 7 ml - € 23,25
Share:

22 opmerkingen

 1. Dat ziet er goed uit zeg! :D Toch blijf ik lekker bij mijn Pupa mascara's, they are the best voor mijn wimpers!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij geeft wel een mooi resultaat !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij overtuigd me precies toch niet compleet. Ik ben meer van fan van Lancôme Hypnose maar mascara is zo een lastig product om over te oordelen vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er goed uit, maar echt 'smoky' hoeft ie niet genoemd te worden. Al weet ik niet wat voor mascara dat dan wel zou kunnen hebben ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geeft alleszinds een mooi resultaat. Heb zelf ook zo'n hekel aan mascara's die niet het minste vocht kunnen verdragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er goed uit, en geeft precies een mooie krul aan je wimpers! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Big Yay, hij maakt je wimpers echt mooi lang en pikzwart!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er best ok uit. Maar ik ga er niet speciaal voor naar Brussel of Maastricht om hem te kopen. Ik hou van borsteltjes waar de haartje heel heel dicht bij mekaar staan of waar je heel dun mee kan werken. Ieder zijn ding he?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je ziet inderdaad een groot verschil met voor en na, en mooie diep zwarte wimpers.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind het resultaat echt wel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben niet helemaal overtuigd. Al moet ik wel toegeven dat het verschil voor en na indrukwekkend is!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Deze kende ik nog niet! Looking good!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind het zoals gewoonlijk het mooiste met twee laagjes maar ik hou het voorlopig toch bij mijn Max Factor FLE <3

  BeantwoordenVerwijderen
 14. oooh zit er wel goed uit! het uitproberen waard :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ziet er mooi uit! Ik heb een mini van de waterproof versie in mijn 'te testen' mandje liggen.. Ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh my, het eindresultaat mag er echt zijn hoor! Het ziet er echt helemaal compleet uit, vind je ooglook trouwens ook stunning om te zien, yaaaaay! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Bij mij was hij na zo'n 1,5 maand klonterig (uitgedroogd), vond ik wel jammer aangezien ik met sommige drugstore mascara's zelfs meer als 2 maanden kan doen. Voor de rest vond ik hem ook wel fijn maar zou hem niet opnieuw kopen, voor die prijs zijn er betere voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. mooi!

  watch @ www.fashion-entree.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig