8 augustus 2012

LIFE BEHIND THE BLOG augustus 2012


Weekend bij the boyfriend doorbrengen = verwend worden met Häagen-Dazs! Dit is zo een mini-potje met bijgeleverd lepeltje, handig! Strawberries & Cream is niet mijn favoriet, trouwens, dat is en blijft Macadamia Nut Brittle! Hoewel die nieuwe soorten (waar ze dus reclame voor maken op TV op een moment dat ik geen toegang heb tot Häagen-Dazs, grrr) er ook superlekker uitzien.


Mooi weer = happy me = barbecue! Snel zelf een Griekse salade maken en dan aan tafel, te beginnen met kippensouvlaki en te eindigen met scampi's. Yes, we Greek people know how to eat.


Zonnebescherming en aftersun van Sisley, twee topproducten! Ze zijn niet vettig, trekken snel in en ruiken lekker. Komaan, zon, doe nog eens je best!


Bestel je bij Zalando, is de kat des huizes meteen ook gelukkig. De doos was amper uitgepakt of madam zat er al in.


Mijn Magnum groeide niet vanzelf aan. Wat een snode reclame! ;)


Op het werk met FNUG Supermodel en een asorti roze pompelmoes. Food and beauty in the mix!


Starbucks opende recent in het Gentse station. Ik was het al half vergeten, dus was extra blij toen ik onlangs daar was. Mijn favoriete drankje: White Caffè Mocha met witte chocolade, espresso, gestoomde melk en slagroom. Ik ben geen grote koffiedrinker, maar een rondje Starbucks sla ik niet af (en heel veel koffie is er natuurlijk niet meer aan, met al die witte chocolade, melk en slagroom). Yum!


Verfrissing op het werk: mijn Silhouette-zonnebril en een nieuwe The Body Shop Body Mist. De zonnebril ligt standaard in mijn auto en de Body Mist mocht vorige week mee naar het werk. Elke paar uur sprayde ik mij weer in, lekker verfrissend en ruikt heerlijk!


Nog meer verwennerij van the boyfriend, deze oreo maar dan in Julie's House stijl :D Groot en yum, meer moet dat niet zijn.


Warme doordeweekse avond x terrasje met mijn tante x verse homemade limonade van Le Pain Quotidien. Ik had de limonade met frambozen, mijn tante ging voor de citroenlimonade met munt. Ze zien mij daar nog wel eens terug, bij Le Pain Quotidien!


Als het warm is en ze moet werken, dan kijkt The Queen zuur en wil ze naar huis ;) Dit is Strange Potion lipglass van MAC, uit de LE Venomous Villains collectie. Er zit nog ongeveer 1/3e in, dus binnenkort blijft er van de koningin niet meer veel over :(

Hoe is jullie zomer tot nu toe?
Do share!
Share:

28 opmerkingen

 1. mmm zoveel lekkers! ik krijg op slag zin in zoetigheid :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. OMG! Die Oreo van Julie moet ik ook gaan proeven *superkwijl*
  Haha, je kat. De mijne moet dozen ook steeds inwijden ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een leuke vakantie, maar ik voel me soms wel nutteloos. Leuke foto met lekker eten en lekker drinken, jammie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Weeral veel eten, jouw foto's zijn een lust voor het oog ! Hmm Julie's, krijg meteen terug zin in haar chocoladetaart met frambozen, wat meteen resulteert in + 2 kg door er alleen al aan te denken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De tiramisutaart met speculaas is ook een aanrader! Mijn schoonbroer had die besteld op het verjaardagsfeestje van zijn dochtertje, amai, de moeite!

   Verwijderen
 5. As usual krijg ik weer honger van deze post :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat ziet er allemaal weer zo lekker uit :) Mooie nagellak trouwens !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ooh ik hou van oreo's en dan heb jij deze big ass oreo op je site, geweldig! Zo schattig die kat in een doos =]

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ha! Mijn katjes doen dat ook telkens weer! Die barbeque zag er trouwens erg lekker uit! Mijn zomer in Oost Vlaanderen is al erg koud geweest, net herfst...En elke week vijf dagen werken met meestal dagen van 10 uur betekent not enough fun!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Veel zon hebben we nog niet gehad, hè? Ik geniet dan ook van elk straaltje dat ik kan opvangen! Dit weekend zou het weer beter zijn, jeeej!

   Verwijderen
 9. Mo, zo lief van je BF! Had ik maar zo ene...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die koffie moet ik zeker proeven, helemaal mijn ding! Ik moet altijd kwijlen als ik naar je foto's kijk. Wanneer komt die foodblog?! :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik heb geen tijd!! Maar ik zal u zeker nog genoeg food foto's bezorgen :)

   Verwijderen
 11. mijn kat zou ook zooo snel in die doos zitten, haha :D! Ik ben blij je blog te hebben ontdekt en ga je volgen!

  Nathalie
  Misschien wil je meedoen met onze winactie?
  http://curls-and-bags.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een grappige foto van je kat, hehe :-) En zoveel verwennerijen/lekkernijen zeg, damn! Yummy!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ohh, dat eten ziet er allemaal zo lekker uit! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Haha, ik moest zo hard lachen om die kat! XD Geweldig, snap echt niet waarom huisdieren dat altijd doen. Omg, al die foodpictures, nommable. Sindskort ben ik gek op gamba's, ze zijn zo lekker, vooral in het sushi restaurant, nom. Zonde dat je lipgloss bijna op is. :/

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hele leuke foto's, ik krijg er instant honger van :p

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Pfoe, ik ben echt gek jaloers op je Griekse salade en Souvlaki. Makes me want to go back to Greece :-)
  Hopelijk ook snel nog eens een BBQ voor mij!

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hmmm die giant oreo en limonades zien er té lekker uit :D

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Vriendje is u goed aan 't verwennen blijkbaar...zo moet dat!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Lekker weer = lekker eten, gelijk heb je! hihi

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig