1 september 2012

FILMPJE: TAG - MOST WORN ITEMS SUMMER EDITIONHet was alweer lang geleden dat ik een tag had gedaan, maar deze zag ik op YouTube, dus ik heb er meteen een filmpje van gemaakt. Eigenlijk My BeautyLoves, maar dan juli en augustus samengepropt in een filmpje. Twee vliegen in een klap! :)

Fijn weekend!
Share:

22 opmerkingen

 1. ben wel nieuwsgierig naar die action scrub geworden. iedereen is er zo positief over :) maar ben bang dat ik teleurgesteld word omdat Rituals scrubs mijn favorieten zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is niet te vergelijken met de Rice Scrub van Rituals (dat is de enige die ik al van Rituals geprobeerd heb). Rituals is romiger, dikker en meer scrub, terwijl deze van de Action een echte zoutscrub is. Maar voor zijn prijs vind ik hem zeker oké, daar kan je niet voor onderdoen!

   Verwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. stiekem zat ik te hopen en te wachten op dit filmpje :) daarstraks stond ik in het kruidvat naar de deo's te turen. toen ik de roller deo's bekeek wilde ik plots zo graag weten welke deo van sanex het ook alweer is waar jij altijd zo lovend over bent. maar ik kon het me niet meer herinneren en dus kocht ik een spray deo van nivea, hihi :) en nu komt die ene deo voor in je filmpje! tja, dan heb ik pech gehad, hihi. die lucky van dior heb ik ook en het kwastje is inderdaad fijn. enfin, ik had eens zin om een wat uitgebreidere comment achter te laten vandaag. een mooie vlecht heb je trouwens. daag!

  groeten van een limburgse lezeres ^^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi! Mijn Kruidvat heeft dat type Sanex rollers niet, jammer genoeg. Ik heb ze wel al gezien in de Di en in een grotere Carrefour.
   Bedankt voor de uitgebreide comment, altijd heel fijn om te lezen!

   Verwijderen
 4. Wat zie je er prachtig uit zeg, dat allereerst!
  Die scrub van Action lijkt me fijn zeg, cheap ook :D
  En die Dior lakjes zijn natuurlijk liefde.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke en mooie producten! De scrub van de Action en de lakjes van Dior lijken me erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijne producten! Maar ik heb een vraagje: hoe noemt de haarkleur dat je hebt? Het is echt super mooi

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik laat in mijn haar een balayage zetten, dus ik verf mijn haar niet volledig. Het is een mengeling van mijn eigen haarkleur en highlights, maar die worden dus heel fijn aangebracht door mijn kapster. De kleur weet ik helaas niet, ik heb ooit een kleur aangewezen en zij mengt deze dan altijd zelf.

   Verwijderen
 7. Was al aan het wachten om een nieuw filmpje van je en deze is weer erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Graag gedaan! Als ik meer vrije tijd had, zou ik meer filmpjes opnemen, maar jammer genoeg neemt het huis nu veel tijd in beslag. Binnen enkele maanden hopelijk meer!

   Verwijderen
 8. Wauw wat een ontzettend leuk filmpje! Je vertelt leuk enthousiast!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel leuk filmpje. Draag je hier ook de Garnier BB cream? Je huid ziet er super egaal uit, perfectie :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Joepie, weer zo'n leuk filmpje! Ik luister echt zooo graag naar jou he :-D
  Ben benieuwd naar de Dior-lakjes, heb er nu zelf eentje maar hij is nog niet getest.

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, dankjewel!
   Moet je zeker doen, Dior-lakjes zijn echt top! Fantastisch kwastje!

   Verwijderen
 11. Leuk filmpje weer! Met heel wat leuke producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuk filmpje. Ik heb je net ontdekt, maar ga je absoluut blijven volgen.
  Eindelijk nog eens een toffe beautyblogger uit België!

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig