4 september 2012

EVENT: GIVENCHY ACOUSTIC COLORS


Een leuk event op vrijdagnamiddag is de perfecte start van het weekend en daar neem ik met alle plezier verlof voor. Ik spoorde naar Brussel om de nieuwigheden van Givenchy te ontdekken en werd verwacht in The Dominican Hotel. Alles ligt trouwens nu al in de winkel, mocht je je nieuwsgierigheid niet meer kunnen bedwingen ;) Reviews en meer volgen natuurlijk later nog, vandaag krijgen jullie de eventfoto's en mijn eerste indrukken te zien.


We begonnen aan de make-uptafel! Eerst en vooral telt een goede basis, Mister Smooth. Dit is een gladmakende basis die de buffer vormt tussen je huidverzorging en je make-up. Geschikt voor alle huidtypen en hij werkt als een klein gommetje, dat je huid egaliseert en prept, maar ook gedurende de dag de overtollige talg absorbeert, zodat je make-up er beter blijft uitzien.

Acoustic Colors is Givenchy's prachtige najaarscollectie, met producten die je ook moeiteloos mee kan nemen naar de eindejaarsperiode. Acoustic Colors staat voor de muziek in de make-up, hoe kleur, geluid en emotie onderling met elkaar correleren en een prachtig product voortbrengen. Ook Liv Tyler, dochter van en gezicht van Givenchy, mocht haar muziek in kleur laten spreken en het werd (hoera!) roze.


Het sterproduct van de collectie is Acoustic Harmony, een quad met metaalachtige oogschaduw met parelmoerfinish, dat bomvol glitter zit. De oogschaduw voelde erg zacht aan en hoewel mijn swatches met een veeg slechts licht zijn aangebracht, zou je ze wel nog kunnen opbouwen naar een fel aangezette look. 


Veel ooh's en aah's voor Acoustic Purple, een mooie paarsblauwe nagellak met fuchsia glittertjes. Het was niet eenvoudig om de kleur vast te leggen op foto, dit is zo een nagellak die je eens in real life moet gaan bekijken. Hij doet mij wat denken aan Guerlains Rivièra, maar minder metallic en met meer glittertjes.


Liv Tylers lipproducten zijn dan weer universeel: Rose Révélateur de Liv en Gloss Révélateur de Liv, beide in de kleur LIVely Pink. Het leuke hieraan is dat de roze kleur bij iedereen anders uitdraait. De producten ageren op jouw warmte en huid en bij de ene wordt het een lichtroze, bij de andere een fuchsiaroze kleur.


Noir Couture is de nieuwe mascara, met een borsteltje dat bestaat uit drie aaneensluitende helixen. 4-in-een, want zorgt voor volume, krul, lengte én verzorgt de wimpers. De wimpers zouden zacht blijven, wat betekent dat je de mascara eventueel zou kunnen bijwerken - van naturelle look overdag naar een vampy look voor 's avonds. Ik ben heel benieuwd hoe zo'n borsteltje werkt. Heel veel mensen zijn dol op hun Phenomen'Eyes, die mascara met dat ene bolletje, maar dit zijn er meteen drie. Bedoeling is dat je het eerst gebruikt als een normaal borsteltje, en daarna kan je met het bovenste bolletje nog verder aanzetten.


Volgende halte: de prachtige badkamer voor wat huidverzorging. Smile 'n Repair is Givenchy's nieuwste lijn met een heel fijne achtergrond. Rimpels krijgen we natuurlijk allemaal en het begint bij expressielijntjes.  Naarmate we ouder worden, verslapt onze huid en is er minder regeneratie. Nochtans is expressie en emotie heel belangrijk (lachen is gezond, niet?) dus moeten we ons gezicht zeker niet in de plooi houden. Smile 'n Repair activeert het proteïne dat onze cellen herstelt en helpt het herstel. Wij mogen 'smilen' en Givenchy doet het 'repairen'.

De producten zijn gericht op vrouwen vanaf 30 jaar. Ik heb natuurlijk ook even alles getest op mijn hand, en wat voelde die zacht aan! 


Een ander, reeds bestaand product is VAX'IN For Youth. Dit is meer dan een serum, ik vind het een echte emulsie, wat betekent dat mijn gemengde huid hieraan voldoende heeft en ik geen bijkomende dagcrème meer moet smeren. Heel handig als je onderweg bent, want dat scheelt weer een potje in de bagage :)

De theorie achter VAX'IN For Youth is dat je, net zoals bij een vaccin (vandaar de naam), kleine dosissen stress loslaat op je huid, zodat deze daar juist weerbaarder tegen wordt. Op die manier zou je dus op langere termijn minder veroudering terugzien op je huid. Tegelijkertijd is dit een hydraterende emulsie, wat ik persoonlijk wel kan appreciëren!


Laatste stop: de parfumtafel! Ange ou Démon Le Secret Elixir is een sensueel parfum. Iets zwaarder dan de gewone Le Secret, maar absoluut de moeite waard. Het parfum speelt met de dualiteit onschuld - lust en dat geeft een lekkere geur. Een parfum breng je best aan op de pulsatiepunten (op de polsen, achter de oren, in de hals, in de knieholtes) zodat het juist extra begint te werken wanneer je hartslag begint te racen, en dat is met deze Le Secret Elixir niet anders. 
Ik houd trouwens wel van paarse flacons, realiseerde ik mij thuis. Ik heb maar liefst vier paarse flacons in mijn eigen collectie! Binnenkort maar eens een artikel over mijn parfumcollectie doen?

En zoals altijd, meer foto's te vinden op de Facebook-pagina!

Givenchy Mister Smooth Base de Perfexion - 30 ml - € 35,47 - reeds verkrijgbaar

Givenchy Acoustic Colors - reeds verkrijgbaar bij ICI Paris XL
Le Prisme Yeux Quatuor Acoustic Harmony - € 52,07
Le Prisme Visage - € 44,79
Rouge Interdit Liv - € 29,21
Gloss Interdit Liv - € 27,06
Gelée d'Interdit - € 27,06
Rouge Interdit Shine - € 29,21
Vernis Please! Acoustic Purple - € 17,73

Givenchy Noir Couture - Black Satin / Brown Satin - € 31,50 - reeds verkrijgbaar bij ICI Paris XL

Givenchy Smile 'n Repair - reeds verkrijgbaar
Smile 'n Repair Serum - 30 ml - € 93,79
Smile 'n Repair SPF 15 Cream - 50 ml - € 93,79
Smile 'n Repair Eye Contour - 15 ml - € 60,47

Givenchy VAX'IN For Youth - Youth Infusion Emulsion - 50 ml - € 85,00 - reeds verkrijgbaar

Givenchy Ange ou Démon Le Secret Elixir eau de parfum - 30/50/75 ml - € 60,47/86,51/121,97- reeds verkrijgbaar
Share:

13 opmerkingen

 1. ooooh dat parfum lijkt me heerlijk!!! ben al fan van Le Secret (die roze iig).
  en die nagellak vind ik prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat oogschaduwpalette is echt supermooi! Maar die lipstick ook <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het zijn stuk voor stuk mooie en fijne producten. En de nieuwe Ange ou Demon is echt perfect, ik heb hem sinds vorige week elke dag gedragen :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zie zoveel leuke mooie spullen!! Vooral de lipproducten ben ik benieuwd naar!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. OOoh ik ben gek van de Ange ou Demon Le secret !! Ik wil zeker je parfumcollectie eens zien ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat veel nieuwe producten ! Ik ben vooral benieuwd naar de primer.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. de verpakking van die primer lijkt erg op mijn mousse douceur reiniger van chanel: strakke verpakking.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben super benieuwd naar Smile 'N Repair! Fijne middag absoluut!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat ziet er allemaal super uit. Ik ben benieuwd naar Mister Smooth!
  En ja voor een parfumcollectie-artikel! :-D

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik zag net foto's van dit event op Peggy's blog, en het was duidelijk een heel gezellige middag! Givenchy is ook top :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. laat dat parfumstash artikel maar komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ik ben ONTZETTEND benieuwd naar de mascara! en ook naar de smile 'n repair... ben 32 en die expressielijntjes beginnen te verschijnen :s

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig