30 september 2012

THE BODY SHOP VINEYARD PEACH BODY SCRUB


De laatste tijd heb ik al een aantal 'heerlijke' doucheproducten getest. Ook op deze body scrub van The Body Shop staat er een icoontje dat je het niet mag opeten. Daarmee is de toon al gezet, want hun nieuwe lijn, Vineyard Peach, een special edition, is echt héél lekker!

De body scrub komt in een doosje met perzikroze deksel en is tevens in de nieuwe huisstijl van The Body Shop, waarbij het product zelf in het groot staat afgebeeld. Je kan het perzikvelletje op de foto bijna voelen, al is het vooral de bedoeling dat je hiervan zélf een perzikvelletje krijgt.


Dekseltje open, neus half in de pot en dan... de geur van perziksnoepjes. Weet je welke ik bedoel? Van die driehoekig afgeronde snoepjes die je als schepsnoep bij het Kruidvat of zo kan kopen. Echt, zo ruikt het. Het ziet er ook gewoon zalig uit, kijk gewoon naar die textuur, zo creamy en zacht! Ik had hem trouwens al gebruikt. Ik weet het, het is not done, maar ik had gewoon geen geduld. 

De geur verandert wel een beetje eens je het op je lichaam aanbrengt, vind ik. Vanaf het moment dat ik begin te scrubben, komt er meer een echte perzikgeur vrij en niet meer zozeer een snoepjesgeur. Helemaal niet erg, trouwens, maar 't is maar dat je het weet. Candy in the box, fruit in the shower. Gezond ;)Dit is een creamy scrub, maar hij bevat gelukkig voldoende scrubdeeltjes. Je kan dus wel goed scrubben, zonder dat je enorm veel van het product moet nemen. Ik gebruik hem op heel mijn lijf en ben gewoon iets voorzichtiger op delicatere plekken. Eigenlijk zit de scrub vol met voedende en hydraterende oliën dus ik scrub, maar krijg er tegelijkertijd een hele zachte huid van en ervaar geen enkele allergische reactie of irritatie. Hij is heel anders dan mijn zoutscrub van de Action, maar ik wissel wel eens graag af.

Met een potje van 200 ml kom ik volgens mij een maandje of twee toe en dus zie ik mezelf toch al vrij snel naar The Body Shop rennen om een volgende te kopen.

The Body Shop Vineyard Peach - special edition - verkrijgbaar vanaf begin oktober 2012
Body Butter - 200 ml - € 16,00
Body Scrub - 200 ml - € 15,00
Shower Gel - 250 ml - € 6,50
Body Lotion - 250 ml - € 12,00
Share:

19 opmerkingen

 1. Klinkt heerlijk en ziet er super uit. Denk dat ik deze toch wel ga aanschaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. This one sounds delicious! I'd like a nice reminder of summer in this weather :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hou van creamy scrubs! Deze ziet er echt heerlijk uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik begin te watertanden van die foto's! Ik wil ook :D En dat zegt veel want ik ben geen TBS liefhebber.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I bought the bodybutter (not much auch a scrub fan) 2 days ago and love it. The smell is sooo delicous. Don't wanna miss it anymore.

  xo Amy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er echt zo heerlijk uit, jeetje! Die geur lijkt me ook lekker :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt heerlijk ! Ik heb al in geen tijden meer een scrub van TBS gekocht, ben hooked aan die van de Action, al lijkt het me toch fijn om eens af te wisselen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh my haha! Deze wil ik echt graag hebben heerlijk perziken geur:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heerlijk! Ik ben me momenteel vlijtig door een potje Moringa Body Butter aan het werken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die ziet er inderdaad wel héél lekker uit ! Jammer ( of gelukkig ) dat ik geen body shop heb dichtbij . :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hij ziet er zalig uit! En ik ben benieuwd naar de geur!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben dol op de vorige perzik body butter en wil deze ook zo graag. Liep gisteren snel mijn body shop binnen maar ze zijn er nog niet haha...pech gehad...maar goed voor mn portefeuille

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Deze ruikt echt zo lekker! Ik gebruik hem amper omdat ik hem te goed vind ruiken haha! Dit is echt mijn favoriete geur van de body shop.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, vond hem super! Maar ik wil zoiets zeker niet laten vervallen of slecht worden, dus ik gebruik het dan wel. Achteraf wel zielig zijn als het op is, maar goed :)

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig