16 oktober 2012

LIFE BEHIND THE BLOG: OKTOBER


Vrijdagavond na het werk naar Antwerpen voor Antwerp Fashion Night. Eerste stop: Pinko, het mooie Italiaanse label. Yummie (alcoholvrije) cocktails // Pinko fotoshoot // Mijn favoriete kledingstukken bevonden zich op deze rekken. Veel grijs, ik vind dat dat mijn neutrale kleur is en dus probeer ik er naar uit te kijken! // Ook deze grijze handtas mocht er zijn. Meer foto's van AFN bij Pinko met véél mooie kledij vind je op mijn Facebook-pagina.Vroeg opstaan = moe. Maar hey, de make-up zat toch al goed. // Aankomst in Antwerpen-Centraal. Oké, ik geef toe, ze hebben een prachtig station, die Antwerpenaren. En dan nog leuke winkels ook. Lucky bastards. // Lana in H&M. Zo'n shoptasje wil ik ook wel :) // Vroeger toekomen in Antwerpen = nog een uurtje in de Starbucks zitten met een White Cafè Mocha. Hmmmmm.


Verhuizen is inpakken. Ook mijn make-up moet eraan geloven, dus alles waar ik de komende weken zonder kan, zit in deze zak. Intussen netjes weggezet in mijn Malm toilettafeltje. // Wat er dan wel overschiet, zit allemaal in dit bakje. Het is nog altijd wat, maar toch al beduidend minder dan mijn volledige lade. Al mag ik niet klagen :) // Ook al mee naar mijn toekomstige badkamerwalhalla: Olaz Regenerist, een gamma met meer dan 30 beauty awards op het palmares. // Nu de herfst er is, heb ik al veel donkere nagellak gedragen. Deze Chanel Noir Ceramic heb ik al jaren, maar blijft een mooi kleurtje. Het is net iets minder hard dan zwart, ik denk dat dat beter bij mij past.


Vrijdagavond eet half Limburg frieten, zo lijkt het wel. We moesten tot buiten aanschuiven. Gelukkig regende het niet én gingen we even later met frietjes naar huis. Ik kocht ook de nieuwe Bicky Crunchy Chicken. Best lekker, al verlaat ik mijn originele Bicky Burger nooit! Als Bicky trouwens ooit een blogambassadrice zoekt, bied ik mij hierbij spontaan aan. Ik zal Bicky vol trots vertegenwoordigen! :D // Daarna knus TV kijken met mijn dikke slaapsokken aan. Twee paar heb ik hier al van en ik ga deze winter op zoek naar paar nummer 3 en 4. Lekker zacht en warm! // Gewonnen! Dankzij lieve Jill van Redhotjillypeppers kon ik een waardebon inwisselen bij de webshop van Winston & Celeste. Ik had al ruim op voorhand een grote voorkeur voor deze wishbone cuff en dus sloeg ik mijn slag in de sale! :) // Nog meer vertier: quizzen! Jaarlijks doen we hieraan mee. Fun!


Ik heb nu maar twee oogschaduwpaletten in gebruik, geen wonder dat er pan te zien is! En trots dat ik ben :) // Een pep-uzelf-op-shirt // Mijn nieuwe schoenen, Guess pumps met hoooge hak. Maar wat een prachtschoenen! // Cheescake om u tegen te zeggen. Te vinden bij Bakkerij Vangrootloon. Ga en koop u een stuk.


Michael Kors aan mijn pols en hij is er deze maand nog niet van af geweest. // Onze Tigra maakt zich op voor haar winterslaap, denk ik. Zo leek ze net een beertje, haha! // Een fotootje uit betere tijden. In elk geval toch warmere. // Wat doet een mens op een zondag? Stemmen. En dan ook nog eens de donsdekens wassen en drogen in de megatoestellen van het wassalon. Die rechtsonder is de mijne :) 
Share:

26 opmerkingen

 1. Mooie schoenen! Maar die hak, zo hoog! #respect

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooie foto's :) succes met de verhuis

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die schoenen <3 So pretty *op de wishlist*, mijne zwarte pumps zijn trouwens net aan vernieuwing toe ;)
  En die slaapsokken, must have now!! Ik moet er nog voor dat het echt winter begint te worden, tegen dan zijn mijn voeten eraf gevroren :D
  En haha, bicky-blogambassadrice LOL :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mmm, je bracht me op goede ideeën! Volgde Starbucks koffie wordt een white mocha latte :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bicky blogambassadrice :') Veel plezier met je armband. Hij is inderdaad erg mooi !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Those shoes ... zo mooi, helemaal mijn ding ook ! En leuke foto's zoals altijd :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Succes met de verhuis! Leuke foto's!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke foto's!
  Dat Noir Ceramic lakje is echt heel mooi, inderdaad net iets minder hard en therefore perfect, gaat (of iets gelijkaardigs aangezien je hem al lang hebt) op de wishlist!
  En wat een leuke armband heb je met de bon gekozen, die zien we vast binnenkort in actie ;-)

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vrees inderdaad dat hij niet in de vaste collectie zit. Blijkbaar werd hij gelanceerd in 2006 als onderdeel van de lentecollectie. En ik kan me niet meer herinneren wanneer ik hem kocht, maar het zal zeker zo'n 4 jaar (of langer) geleden zijn.

   Verwijderen
 9. Love the shoes! En je hebt een hele mooie armband gekozen! love it! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die cheesecake is looking yumz.
  En die nagellak van Chanel is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Aww I really enjoyed the pics! Love your kitty with her face squished against the blanket! That Chanel nail polish is GORGEOUS, and the new bracelet is SO nice! I want to buy myself one now ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke foto's :-) Om de één of andere reden blijf ik altijd het langst kijken naar de food pics, haha. Die koffie ziet er zooo yummy uit. Random fact: ik heb nog nooit kaastaart gegeten, lijkt me zo vies :-O

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is nochtans erg lekker! Het smaakt natuurlijk niet naar Gouda, haha, dus je moet het zeker eens proeven.

   Verwijderen
 13. Super leuke foto`s:-) vind dit soort posts altijd erg leuk om te lezen:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. ooooh dat Chanel lakje is super mooi!! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Enorm fijne foto's...ik wil echt een stuk van die taart!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. De pumps!!!! <3 Prachtig! Succes met de verhuis trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. superfoto's! ik wil weer op alles wat zeggen hoor ;-) Veel succes met de verhuis!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. pan geraakt in je naked palette, cool!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wauw, hele mooie schoenen, erg klassiek! En heel leuk die tas van de H&M, ik had hem zelf ook al gespot!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig