14 oktober 2012

ESSIE Smokin' Hot x BOURJOIS Or Hi-Tech


Gebombardeerd tot mijn absolute favoriet van de laatste weken (dat zal wel aan het herfstweer liggen - dekentje en warme chocomelk, anyone?) is Essie Smokin' Hot. Een restantje van de wintercollectie in 2010, maar een kleur die mij nog steeds weet te bekoren. Om het niet al te donker te laten, verlicht ik het rijtje met Bourjois Or Hi-Tech (limited edition vanaf oktober - € 8,50 bij parfumerie en drogisterij). De gouden parelmoerdeeltjes zijn ideaal voor op een accentnagel. Een beetje bling mag wel, en dit is precies glinsterend bladgoud. De combinatie tussen het rokerige paars van Essie en het metallic goud van Bourjois vond ik wel passen, vraag me niet waarom.Op de onderste foto is de accentkleur een beetje blurry, maar zo zie je wel de fijne glinsteringen in de Bourjois nagellak!

Mijn nieuwe base coat is er trouwens eentje van Essence en eigenlijk zit ik er een beetje over te denken om er ook een top coat van te kopen, nu mijn Seche Vite op is. Aanraders zijn welkom in de comments!
Share:

18 opmerkingen

 1. Mooie kleuren ! INM out the door vind ik ook wel een goede topcoat.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, superleuk gedaan! Zou er zelf niet opkomen, maar je geeft me een leuk ideetje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heerlijke herfstkleur inderdaad

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw de kleur van Bourjois Paris vind ik erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Pretttyy! Qua topcoat van essence: quick dry! Weet niet of hij 'sneller' droogt dan andere, maar toch snel genoeg voor mijn kleine geduld!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Smokin Hot is pretteh ! De topcoat van Essence vind ik zelf minder fijn maar heb voorts geen aanraders.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. OOO I need Or Hi-Tech! I love Smokin' Hot on you, but I'm pretty sure I won't be able to pull it off as well.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi, Smokin' Hot ziet er echt leuk uit. Ik draag momenteel een vergelijkbaar kleurtje van Bourjois, Grey Asphalt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke combinatie! Heb ook één van deze lakjes, moet het eens dringend uitproberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtige gouden kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. PRETTY! :-O
  Die Essence base coat heb ik ook maar ik heb het gevoel dat mijn nagels nog steeds wat verkleuren, heb jij dat niet?
  Heb nog niet veel anders geprobeerd maar ik zoek toch naar iets anders :-)
  De topcoat heb ik ook en daar ben ik wel tevreden mee! De sneldrogende dropjes halen niet echt superveel uit dan weer.

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Pretty!!! Vind die kleur van Bourjois echt heel mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Die combi had ik nog nooit aan gedacht; leuk leuk leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig