7 oktober 2012

LOOK: Urban Decay Naked 2


Nu mijn make-upstash zich heeft verkleind tot een doosje van 20 x 20 (check mijn Instagram - verhuizen is such fun) ben ik wat betreft oogschaduw beperkt tot mijn Urban Decay stash. Niet dat 24 kleuren oogschaduw nu zo beperkend zijn, maar soit, you know what I mean!

Dus dit weekend maakte ik twee keer dezelfde look. Kwestie van hem onder de knie te krijgen ;)

Ik begin met een laagje Too Faced Shadow Insurance met daarover MAC Paint Pot in Painterly. De ideale basis voor mij! Eerste oogschaduwkleur is YDK, die komt over het hele ooglid met een platte oogschaduwkwast à la MAC 239.

Met een MAC 222 volgt de kleur Tease net boven de arcadeboog, en ik breng hem vrij ver naar binnen toe. Tease is zo een mooie, matte kleur. Je kan hem op zichzelf gebruiken, maar ik gebruik hem eens zo graag als blending- en transitiekleur.


Busted plaats ik in de buitenste ooghoek en de arcadeboog zelf met een MAC 217. De buitenste ooghoek verdiep ik dan nog eens met een beetje Blackout, daar gebruikte ik een rondere potloodkwast voor, waarmee ik preciezer kan werken.

Verve gaat dan in de binnenste ooghoek met een potloodkwast zoals de MAC 219 en Foxy wordt mijn highlighterkleur, aangebracht met een MAC 227.

Onder het oog breng ik mijn Avon Glimmerstick Diamonds in Sugar Plum aan, hierover komt dan nog wat YDK en in de buitenste ooghoek een beetje Busted, beide aangebracht met de MAC 214.


De look wordt afgemaakt met de Estée Lauder gelliner en enkele laagjes Rituals Perfection Volume Mascara. Het was de eerste keer dat ik deze Rituals-mascara gebruikte en ik vond hem helemaal niet slecht! Meer gedetailleerde foto's volgen natuurlijk bij de mascara-review :)

Verder op mijn gezicht: Dior Nude foundation in kleur 22, Maybelline The Eraser concealer in Fair, Catrice Prime and Fine poeder, Chanel bronzer in Sable Rose, Blush Horizon de Chanel en Dior Nude Shimmer. Volgens mij had ik op moment van de foto's nog geen lipproduct op, enkel wat Rosebud Salve. Later werd dit nog YSL Rouge Volupté in 26 Pêche Tendresse.

Nog fans van Naked 2?
Share:

28 opmerkingen

 1. Een heel fijn palette...mooie look heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel mooi, en ik ben fan! gebruik ik bijna dagelijks, en de 2 meer dan de 1

  BeantwoordenVerwijderen
 3. is je droomkeuken intussen geplaatst in je nieuwe huis? ik heb net eventjes je wishlists doorgenomen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nog niet geplaatst! Binnenkort, dus ik tel al af :)

   Verwijderen
  2. je zal er wel naar uitkijken, want je eet (en kookt?) zo graag ;)

   Verwijderen
  3. Hèhè! Jep, 't wordt een leefkeuken en dus het pronkstuk van het huis! (alé ja, geen chique gouden keuken hoor, gewoon basic wit)

   Verwijderen
 4. Fijne palette he? Prachtige look heb je gemaakt:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Met dta palette ga je wel overleven denk ik, maar ik zou ook de rest van mn stash missen mocht ik in je plaats zijn :). Hele mooie look! Suspect is één van mijn favoriete kleuren :).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een heel geslaagde look ! Best lastig zo zonder de rest van je stash. Nog even doorbijten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Naked 2 is sowieso een geweldig pallet, waar je miljoen prachtige looks mee kan maken en dit is er 1 van!
  Maar nog effe, dan heb je heel je stash weer :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel shimmery, maar ik vind het wel geslaagd :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Met al de mooie glimmertjes vind ik het mooi om te dragen als feestlook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie kleuren! Ben echt benieuwd of er na het verhuizen wat deco-postjes komen ofzo ;-)

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hèhè! Deco-postjes, ik zal eens kijken of ik iets interessants heb om te laten zien :) Maar dat zal dan sowieso voor na de verhuis zijn!

   Verwijderen
 11. Prachtige look, Stamatia! Je bent echt een pro!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Absoluut fan van Naked 2! Mooie look!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie look, de kleuren staan je super!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Waaauw, wat mooi!! En dat vind ik van al je ooglooks, you eye-make-up-queen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Love this look! I've accumulated so much stuff that I don't use my Naked palettes too often anymore, but they do bring back good memories :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooie look! Maar wat wil je dan ook met het Naked 2 palette :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Zeer mooi, ik ben enorme fan van Naked (1) :p

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Dit is weer een look om te onthouden! Mooi! Ik heb zelf ook het Naked2 palet en ik vind het daarom altijd erg leuk om er looks mee tegen te komen.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig