4 oktober 2012

FILMPJE: OPGEMAAKT JULI-SEPTEMBER


We hit the motherload! Jahaaa... veel producten, zoals je ziet! Meer lezen over een product? Klik dan op de link :)

Matrix Proforma haarspray - Matrix Biolage Color Bloom haarmasker - Redken Extreme Strength Builder masker - Wella Pro Series Volume Air mousse - Kneipp Passievrucht - Grapefruit douchegel - Le Petit Marseillais Hazelnootolie en Koninginnegelei douchegel - Bourjois oogmake-up remover - Bourjois micellair reinigingswater - Demak'Up micellaire reiniger - Sanex Dermo Repair - NuBo Diamond Peel & Reveal - dr. brandt dark circles away oogcrème - UNE Radiance Restore Night Nourishing Cream - Filorga Hyal-Defence - Estée Lauder Idealist - Estée Lauder Advanced Night Repair - Qiriness Le Wrap Terre d'Orient - Estée Lauder Perfectly Clean reiniger - Gewohl voetencrème - UNE Radiance Renew Night & Day reiniger - Guerlain Super-Aqua Serum - Listerine mondspoeling - Cloudberry Facial Oil - Erborian BB crème - Clinique Moisture Surge Tinted Moisturizer - MAC Britwit crèmeblush - Maybelline The Smoother primer - MAC Golden bronzer - Givenchy Gloss Baume - MAC Strange Potion lipglass - Estée Lauder lipstick in Tiramisu - Dior Paradise nagellak - YSL Touche Eclat - MUFE Smoky Lash mascara - Max Factor False Lash Effect mascara - MAC Zoom Waterfast Lash mascara
Share:

18 opmerkingen

 1. amai, da's veel, ik gebruik niet zoveel producten denk ik :-))

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Awel, ik dacht dat ook, dat ik niet veel producten opgebruikte. Je moet dat eens twee maanden bijhouden, je zal ervan verschieten!

   Verwijderen
 2. Zo. Wow. Haha! Jij hebt weer genoeg ruimte in je kast voor alle nieuwe kerstcollecties enzo :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Amaaai wat veel producten! en ik was al blij met mijn 10 producten die ik de afgelopen maand heb opgemaakt :')

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Da's inderdaad enorm veel :-O Leuk filmpje :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. inderdaad het is veel...écht veel ! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Das echt veel ! Meer plaats voor nieuwe dingen zou ik zeggen :d !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. de listerine mondspoeling, hihi :)

  het zou me nooit lukken om een nagellak op te maken :p

  bedankt voor het filmpje ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo, jij hebt flink wat opgemaakt! Altijd fijn!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh wat ben ik toch fan van jouw opgemaakt filmpjes, vind ze echt het allerleukst. Weer zo lekker veel, insprirerend ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke producten. Altijd erg fijne filmpjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Djee! Da's echt de moeite! Ik krijg dat dus niet klaar...echt niet te geloven, ik vraag me af of ik zo super zuinig ben dan? Haarproducten, dat wel en een douchegel gaat ook nog redelijk..maar verzorging...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Veel producten waren ook wel wat langer open, hoor. En dan is het een kwestie van consequent dezelfde producten te gebruiken, wat als blogger niet altijd gemakkelijk is. Meestal beperk ik mij tot een of twee producten per soort en dan gaat het dus wel vlot! Liever zo dan dat ik ze moet weggooien omdat ze slecht geworden zijn!

   Verwijderen
 12. NICE :-D
  Bij mij gaat het nu ook wel vlotjes, ik volg in je voetstappen! Maar voor make-up vind ik dat echt moeilijk. Mss moet ik sneller dingen weggooien...

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een super mooie stem heb je!!! En dat meen ik echt! Erg fijn om naar te luisteren.

  Hihi, wat veel producten zeg die je hebt opgemaakt! Daar kom ik haast nog niet aan toe in een half jaar :P.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik hou echt van deze filmpjes! Geïntrigeerd door de Estée Lauder serums. Eerst mijn current stash opwerken en dan misschien eens aankopen.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig