9 oktober 2012

GIVENCHY ACOUSTIC PURPLE


Givenchy Acoustic Purple is echt een prachtlakje, heel speciaal. De kleur vastleggen op foto was dan ook geen sinecure. Het is een diep paarsblauw met fuchsia shimmers. Hij is niet zozeer metallic, maar ook geen volledig creamy lakje.De shimmers, of glittertjes zelfs, zie je niet erg duidelijk terug op de nagels, daar blijven ze vooral op de achtergrond om het lakje mee kleur te geven.

Het kwastje was wel even wennen, ik ben verwend door de bredere borsteltjes die mij gemakkelijk helpen lakken. Er is dus iets meer werk aan, maar eens op de nagels krijg je een mooi, gelijkmatig resultaat.Acoustic Purple behoort tot Givenchy's huidige najaarscollectie. Als je hem voor de feestdagen zou willen, now's the time!

Givenchy Vernis Please! Acoustic Purple - € 17,73 - verkrijgbaar bij ICI Paris XL
Share:

21 opmerkingen

 1. Niet mijn favoriete kleur bij mezelf, maar vind hem wel leuk om zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem toch prachtig, heel erg mooi en chic tegelijk! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi mooi! Is wel degelijk wishlist materiaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heel mooi kleur, maar niet passend bij mij...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vind het een super kleur maar zou het zelf niet zo gauw dragen, plus heb al eentje die er op lijkt v Guerlain :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik vind het een prachtige kleur

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zag 'm al op veel blogs passeren en hoewel ik het effect wel mooi vind, vind ik de kleur niet echt iets voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige kleur en mooie nagels heb je:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heeeeeel mooi, bij mij gaat hij sowieso op het eindejaarslijstje :-) maar ik geniet eerst nog even verder van m'n verjaardagskadootjes, kwestie van het hele jaar door plezier te hebben nietwaar ;-)

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtig gewoon, het staat je ook superb!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ik heb hem ook! :) hij is idd prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jammer dat de shimmers niet echt tot z'n recht komen op je nagels. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind dat je nagels prima gelakt zijn hoor, ik krijg dat zelf niet zo mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Zou het mooier vinden, moest je de rode glitters beter terug zien op je nagels! Maar zo ook wel een speciaal kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw, incredible color! Ik vind dat je je nagels echt ontzettend netjes hebt gelakt hoor!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig