27 november 2012

DIOR GRAND BAL: Look en swatches


Een wishlist die uitkomt, love it! Dior Grand Bal is de prachtige kerstcollectie van Dior, met enkele heel opvallende verpakkingen. De lipstick is een vintage uitziende goudkleurige huls, maar is wel een lichtgewicht. De vormgeving kan voor sommigen wat over the top zijn of misschien zelfs oubollig aanvoelen, maar ik vind het geweldig! Dit is hoe een lipstickhuls er altijd uit zou moeten zien! Ook de geur van de lipstick is klassiek, ik weet niet hoe ik het moet beschrijven, maar het ruikt als een 'echte' lippenstift - niet muffig, maar classy. Zoals hij zou ruiken als Marilyn Monroe haar lippenstift zou uithalen, quoi.




Diorling is een dieprode kleur met satijnfinish, niet volledig mat, maar ook geen glossy finish. Een lipstick met grote L dus. Hij is creamy, maar je voelt meteen aan dat deze lipstick nergens heen gaat. Hij blijft perfect zitten en overleeft ook wel een hapje en drankje. Hier draag ik hem bij een andere look, eentje van afgelopen zaterdag, toen ik net terugkwam van de kapster (valt het op? No more uitgroei!).




De nagellak is een schatje! Een leuk, rond flesje, anders dan de klassieke Dior Vernis-verpakkingen. Ook de dop is kleiner dan anders en ik moest even wennen, maar het lakken lukt perfect dankzij de zalige Dior-kwastjes. Lady is een witte, parelmoeren kleur en heeft wel drie laagjes nodig. Als je me al volgt via Instagram, zag je hem vorige week al passeren!



Maar hier komt mijn favorietje, het oogschaduwpalet Fairy Golds, met mooie taupe kleuren en de nodige glitter. The best of both worlds! Je moet wel een beetje opletten met de glitteroogschaduw, fallout is niet altijd te vermijden. 

De quints van Dior zijn altijd zo veelzijdig. Ze geven zelf aan hoe je het kan gebruiken, je hoeft namelijk niet alle vijf de kleuren tegelijk te gebruiken. Dit palet kan je namelijk ook gebruiken in trio, duo of mono.
De drie diagonale kleuren - Sophisticated Trios - bestaan uit een lichte, medium en donkere kleur. Je brengt de medium kleur aan op het ooglid, maar laat het midden vrij voor de lichte kleur. De donkere kleur komt dan in de buitenste ooghoek, arcadeboog en de onderste wimperrand.
De Graphic Duos zijn de twee buitenste kleuren, telkens horizontaal of verticaal. Daar breng je de lichte kleur aan over het ooglid en de donkere kleur aan de buitenste ooghoek en de onderste wimperrand.
Tot slot de Trendy Solos, want je kan elke kleur natuurlijk ook apart gebruiken, als eyeliner of gewoon over het hele ooglid uitgeblend.


Of, als je zoals mij bent, hou je je niet aan de gebruiksaanwijzing en doe je gewoon wat je zelf wilt :) Vandaag ging ik aan de slag met Fairy Golds en gebruikt vier van de vijf kleuren. De lichte taupe kleur ging over de binnenste helft van mijn ooglid, de donkere taupe kleur over de buitenste helft en in de arcadeboog.
In het midden en in mijn binnenste ooghoek ging die sprankelende witte kleur, prachtig gewoon! Je krijgt er meteen een heldere, wakkere blik van.
Tot slot bracht ik de donkerbruine kleur aan op de buitenste ooghoek en ook een beetje aan de onderste wimperrand. De vintage feel van Dior Grand Bal eiste van mij een vette, zwarte eyeliner en enkele laagjes mascara om het af te werken.



Dit is een look die ik gewoon dagelijks zou dragen. De kleuren zijn neutraal, maar toch hebben ze 'iets', je ne sais quoi.

Verder op mijn gezicht:
Estée Lauder Double Wear foundation
Maybelline The Eraser concealer
Catrice Prime and Fine poeder
Too Faced Shadow Insurance oogschaduwbasis
Estée Lauder gelliner
Bobbi Brown Smoke 2 oogpotlood
L'Oréal Mega Volume Collagene Black Smoke mascara
Chanel Bronze Corail bronzer
Dior Rose Diamond Shimmer Powder als blush
Guerlain Shine Automatique in 200 Sous Le Vent lippenstift

Wat vinden jullie van Dior Grand Bal?
Share:

25 opmerkingen

  1. Mooie look heb je gemaakt! Love the lipstick :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtig! Vooral de lipstick vind ik erg mooi staan, ik vind het wel een leuke afwisseling, mooie rode mond en lichte oogschaduw, staat je goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Supermooi oogschaduw palette!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw! Mooie lipstick, mooi palet! Dat lakje ligt me minder, geef mij ook maar dat rood.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. die lippenstift (diorling) is gewaagd, maar jij komt er goed mee weg. zelf durf ik zo'n kleurtje niet te dragen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtig palette! Echt zo mooi op jou! De lipstick vind ik ook zo sexy staan bij jou, haha! En idd, het nagellak flesje is cute en leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. prachtige producten. vooral die lipstick, staat je erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Van de nagellak(kleur) word ik niet meteen wild, maar de oogschaduw mag er zijn :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Looking gorgeous ! De rode lipstick staat je geweldig. Die Diorific lipsticks doen mij altijd denken aan een klassieke lipstick. Mijn ma gebruikte die vroeger altijd.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. wauw wat een prachtige collectie! de lipstick staat je heel goed en een mooie look heb je gemaakt

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Die lipstick staat je super! Mooie make upjes :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Die lipstick staat je echt mooi ! Ik ben ook fan van de verpakkingen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Oh dang, now I need Fairy Golds as well! I really love the lipstick formula. It's so easy to work with and lasts so well! Fairy Golds are very much your colors :)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Die rode lippenstift staat je geweldig goed !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. zalig,die verpakking is zo stijlvol. mooie look, mooie kleuren. de nagellaktint is niet mijn ding, maar ik heb dan ook gelnagels :s

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Oh wauw, wat een prachtige producten zeg! Ik vind de lipstick je verdomd goed staan, maar ook de quad.. heerlijke kleurtjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Waauw, mooie producten <3
    Die oogschaduws zijn supermooi! en ook het lakje is super, gewoon de verpakking alleen al hé!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Mooie producten, die je echt super goed staan!!!

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig