11 november 2012

ELEGANT TOUCH GLITTER NAILS: Bling it!


Roze glitter, mensen. Beter dan dat kan het niet worden. I like pink and I like glitter, en nog niet een beetje :) Echte glitternagellak is meestal wel vrij vervelend om te verwijderen, dus ik was benieuwd hoe dat zou gaan met deze Elegant Touch Glitter Nails.


Het pakketje bevat 24 nagels in 10 verschillende maten, zodat je zelf kan passen en kijken welke nagels nu het best op jouw nagels passen. Verder zit er ook een setje met 20 glue tabs bij, dit zijn tweezijdige plakkers waarmee je de nagels vastplakt. Geen gedoe dus met vloeibare lijm. De glue tabs zijn heel gemakkelijk aan te brengen, er is geen droogtijd en ze beschadigen je nagels niet.

Hoe werkt het? Zorg ervoor dat je nagels proper en droog zijn. Eerst kies je de glitternagels op maat van jouw eigen nagels. De bedoeling is dat het rondere gedeelte aan de achterkant van je nagels komt, het vierkantere gedeelte is iets dikker en steviger en daarom bedoeld voor de voorkant.


Dan kies je de nagelsticker die het best op je nagel past en die druk je aan. Hierover komt de glitternagel, ook deze druk je even aan. Et voilà, klaar! Om zeker te zijn, vermijd ik in het half uur erna water, zodat de nagels zeker goed blijven zitten.

Check die glitter! Ik vind het best cool, ik was al verkocht van toen ik het doosje zag, maar op mijn nagels vind ik ze zeker zo leuk. Je 'voelt' de glitters wel, niet dat ze je kleding vernielen, maar ik bleef wel eens achter mijn sjaal hangen. Ik heb nog geprobeerd om dat te verhelpen met een top coat, maar mijn Dior Top Coat werd gewoon opgeslorpt door de glitter. So much for that idea... :)Na een dag waren twee nagels wel losgekomen (de duim en wijsvinger van mijn rechterhand), de rest bleef netjes zitten. Gelukkig zitten er genoeg extra nagels in het doosje, dus ik heb er snel twee bijgeplakt. Uiteindelijk heb ik ze er van donderdagavond tot zondagmiddag op laten zitten. Dan moesten ze er af, want roze glitternagels op het werk, dat is er een beetje over. Qua houdbaarheid dus eigenlijk niet al te slecht, toen ik ze verwijderde, zaten alle nagels nog netjes vast. Als je erg veel in het water zit met je handen, vermoed ik wel dat ze minder lang zullen houden.

De glitternagels zijn ook gemakkelijk te verwijderen, daarvoor vind ik die glue tabs wel erg prettig werken, veel fijner dan echte nagellijm. Je smeert voldoende nagelolie rondom de nagelriemen, laat dat even inwerken en dan kan je de nagel zachtjes verwijderen. De tabs zelf rol je van je nagel af met je vinger en de restjes lijm verwijder je simpelweg met wat nagellakremover.

Ik vind ze dus super voor een feestje of een speciale gelegenheid! Jammer genoeg wel limited edition!

Elegant Touch Glitter Nails - roze of grijsblauw - € 10,45 bij Di
Share:

21 opmerkingen

 1. Mooie kleur maar ik vind ze een beetje duur om maar 1x te kunnen dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad, supermooie nagels. Zou je ze opnieuw kunnen gebruken met lijm?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Da's misschien nog wel een goed idee! De glue tabs blijven namelijk niet aan de nagels hangen, die zijn nog in perfecte staat.

   Verwijderen
 3. wat een mooie glitternagels <3

  de kleur en de glitters doen me denken aan een lakje van de muppets collectie van opi dat ik in mijn bezit heb.

  heb je al gekookt in je nieuwe keuken in je nieuwe huis? :D

  nog proficiat met je nieuwe woonst ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Jaja, we hebben al gekookt, het valt goed mee! Er ligt wel nog een voorlopig tablet op, maar binnenkort is de keuken dan echt af-af. :)

   Verwijderen
 4. Deze zijn echt leuk ! Die glue tabs lijken me veel handiger dan de gewone nagellijm.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. super mooi! en prima qua houdbaarheid idd.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze zien er echt zo vet mooi uit, wat grappig ook dat je topcoat werd opgenomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow, ziet er supermooi uit! Die wil ik voor de feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mijn eerste idee was: oh nee, fake nails. Maar eigenlijk vind ik het écht geslaagd, mooi! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw wat zijn ze leuk, ook fijn dat ze zo goed werken! Ik vind dat je een superleuke blog hebt en daarom ben ik je met bloglovin gaan volgen. Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk idee, leuke uitvoering! Ben er zelf wel benieuwd naar maar ja, 10 euro voor 1x dragen, ik weet het zo nog niet...

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk maar best duur voor nepnagels, dan smeer ik wel wat op me nageltjes haha

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat ziet er mooi uit! Ik had het eerlijk gezegd niet echt verwacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. I have tried similar stuff in the past but I might not have done them right, because they started falling off after a day! I do think it's a nice way to wear glitter nail polishes though. Removing sounds less like a pain!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Best schattig! bij mij blijft zoiets helaas nooit meer dan een dag zitten

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig