13 november 2012

LIFE BEHIND THE BLOG: NOVEMBERIntussen weet iedereen wel dat ik verhuisd ben, maar mocht je het al vergeten zijn, zal ik je er vandaag (en ook nog in de toekomst, gnagna!) aan helpen herinneren. Dit is mijn keuken in volle glorie: eerst nog in dozen en hier al in opbouw! Hij is nog niet volledig af, maar we kunnen hem wel al gebruiken en afgelopen week heb ik er voor het eerst écht in gekookt. Zalig! Niet dat ik een echte domesticated housewife ben, maar ik wilde toch graag een mooie en functionele keuken.Vorige week dinsdag was ik in Maasmechelen Village voor een event, (RED) Is The New Black. Helena Christensen (Deens topmodel en ook wel bekend van de videoclip voor Chris Isaaks Wicked Game) verleende haar medewerking aan dit goede doel. Op 1 december 2012 (wereld-AIDS-dag!) wordt de (RED) Is The New Black tote bag exclusief verkocht in Maasmechelen Village. Voor 10 euro krijg je een stoffen tas met een ontwerp van Helena herself, en dat geld gaat naar de strijd tegen AIDS. Vanaf februari 2013 kan je de tas dan kopen in elk van de negen Chic Outlet Villages en zullen er ook speciale acties rond het rode thema gebeuren. Maar als je er als eerst bij wilt zijn, is het dus op 1 december te doen in Maasmechelen Village!Helena Christensen was zelf ook aanwezig en poseerde op een photo call voor een legertje fotografen. Ik vond dat wel interessant om te zien, al die fotografen en hun gigantische camera's, netjes op een rij en maar foto's trekken vanaf het moment dat Helena de rode loper op kwam. Ik deed uiteraard ook mee, geheel paparazzogewijs, al had ik mij strategisch aan de kant gezet (geen ellebogen in mijn lijf, aub!).Na de photo call volgde een lekkere lunch (spaghettini met venusschelpjes en scampi's) en een korte shopsessie met Vanessa. We gingen beiden met schoenen naar huis, zij met Uggs, ik met een iets hooggehakter paar. Ik houd van hakken en ik houd nog meer van hoge hakken. Dit paar zag je al in mijn laatste fashion-artikel. Ik spotte ze bij Liu Jo en ik had onmiddellijk een 'hebben'-gevoel. Ze hebben een ingebouwde zool dus de hoogte van de hak valt heus wel mee :)


Miss Tigra in weer een speciale houding. Die kat moet toch wel erg lenig zijn, want de poses die zij aanneemt en ze dan nog ontspannen laat lijken... Ze heeft wel even moeten wennen in het nieuwe huis, maar het gaat elke dag beter!Zo ontdekt ze graag nieuwe ruimtes en plekjes waar ze kan zitten. Onze bureaustoelen zijn een van de nieuwe kanshebbers. Speciaal uitgerust met gaatjes om door te piepen ;)


Op een zondag gaat een mens al eens stemmen. En tussendoor naar het wassalon. Mijn donsdeken is veel te groot voor een gewoon wasmachine, dus ik ging hipstergewijs naar een wassalon. Dat van mij is wel niet zo hip, haha, gewoon een standaard wassalon met een tv'tje, enkele tafels en stoelen en een automaat. Niet dat ik daar lang gebleven ben, maar soit.


Alleen wonen heeft zo zijn voordelen: homemade chocolademelk met een overload aan slagroom, een marshmallow-achtige melocake en een clementijntje om het gezond te houden ;)


Herken je deze nog van op mijn laatste beauty wishlist? Ik heb nu de juiste kleur in huis, Desert Beige. Vandaag al meteen geprobeerd en ik vind hem érg fijn! Al die lovende reviews zouden nog eens waar kunnen zijn... :)Andere leuke beauty: Elegant Touch Glitter Nails. Roze glitternagels, people! Love them! Mijn plan was om ze te dragen tijdens de Antwerp press days, maar door mijn verhuis en hele reutemeteut die daarbij komt, heb ik alles moeten afzeggen. Zeer spijtig, maar de roze nagels kregen natuurlijk een kans om te schitteren op mijn nagels. En dat mag je dan letterlijk nemen :)


Dinner for one vanavond. Ik had er iets te veel sojasaus ingedaan, maar het viel nog wel mee :)


Zes tubes Lancaster Aquamilk. Ze zijn niet allemaal voor mij, binnenkort geef ik er vijf weg - jeeeej!


Haarolie, ik houd ervan. Kérastase Elixir Ultime blijft een van mijn favorieten, dit is de limited edition versie van Jade Jagger. Kisses for everyone!


De voordelen van alleen wonen II: frangipanetaart door de week, moet kunnen. Ik ben een echte zoetekauw, dat hadden jullie wel al door, zeker?


Euphooorriaaaaa! Ik kan het niet uit mijn hoofd krijgen, iedere keer als ik deze Calvin Klein-flacon zie, begint het deuntje in mijn hoofd te spelen. Eerste indruk: sensueel, vrouwelijk, aan de zwaardere kant. En de flacon moet een orchidee voorstellen, wat ik super vind!
By the way, de geurkaarsen op de achtergrond: Action! Cheap en ruiken lekker!
Share:

22 opmerkingen

 1. Ik heb de man versie van Euphoria, ruikt heel speciaal. Sommigen vinden het verbrand plastic, ik vind het niet.
  Die kat he.. de vreemdste posities zijn 'comfortabel'.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Congrats on the move, Stamatia!!! I can't get enough of Miss Tigra! She's adorable :) If the move is hard for her try some Feliway. I did that with mine and it helped!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's! En ik vind je keuken heel mooi, zo zou ik het achter zo'n 2 jaar zelf ook doen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw wat een prachtige keuken! Leuke foto`s ook verder:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's ! Proficiat met de verhuis ! De keuken ziet er alvast heel mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik gebruik de double wear al een paar maanden en ik vind 'm echt heel erg goed. En wat een schattig beestje, die kat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben echt blij dat jullie er zo van genieten om samen te wonen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige schoenen ! De glitternagels vind ik ook heel mooi. Lekker feestelijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke foto's, en proficiat met de verhuis!! Eindelijk in jullie huisje, geniet ervan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie keuken :-) En je kat is zo grappig, hehe.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. een fijn foto overzicht :)

  je donsdeken, hihi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben zo weg van die glitternagels! Je keuken ziet er top uit, daar kan je je in laten gaan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Prachtige keuken! Ben benieuwd wat je er allemaal in gaat kokkerellen! Op de schoenen zou ik zelf niet kunnen lopen denk ik...maar da's nie erg, als ik omval..graag met mijn hooft in die spaghetti!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Lovin' the crazy kitty :) and the food :) and the beauty :D

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Gefeliciteerd met je nieuwe woning!

  Liu-Jo is echt een prachtig merk, maar je betaalt er ook voor. :s Zeer mooi hakken! Hopelijk staat mijn handtas van Liu-Jo in de solden, wie weet. Nu nog even afwachten ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 16. super leuk en veel geluk samen in jullie stekje! mooie keuken trouwens :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Heel mooie keuken!

  En die schoenen! Ik heb ze aangehad en ik wilde ze ook, maar helaas, de hubby zei neen... En op zich ben ik wel blij, want ze deden al pijn bij het passen (geen goed voorteken natuurlijk :()

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig