9 november 2012

FASHION: My heels, I like 'em high

Oh yes. Schoenen met hakken en ik ga als vanzelf zweven. En dan heb ik het niet over die kitten heels of over hakken die vooral ergonomisch gericht zijn. Neenee, mijn hakken, dat zijn hákken. Een goede hak begint voor mij vanaf 7 à 8 centimeter. Zie het als een manier om mijn niet al te grote gestalte een kleine boost te geven :)


Met deze pumps van Guess was het instant liefde. De hak is ietsje dikker, en loop een beetje uit. Ze doen mij denken aan de hakken van Miu Miu, maar dan de betaalbare versie. En met ingebouwde zool, dus de hak is in realiteit niet zo hoog als je zou denken, en ze lopen heerlijk!


Afgelopen week kwam ik dit paar van Liu Jo tegen in Maasmechelen Village. Het hele plaatje klopte: een mooie kleur, enkellaarsjes, een prachtige hak en een outletprijs. Binnen vijf minuten was de deal beklonken. Wie zei dat vrouwen lang twijfelen in de winkel? Bij mij is het shop 'n go :)
Share:

32 opmerkingen

 1. Ze zijn beide echt heel erg mooi! Die van Guess zou ik ook wel aan mijn collectie willen toevoegen :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die laarsjes zijn echt prachtig, instant liefde.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, allebei heel mooi!
  Heb me ook net noë laarsjes aangeschaft die wat lijken op die van jou!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die laarsjes zijn leuk, hoeveel waren ze.
  Krijg verschillende verhalen te horen van maasmechelen.. Misschien moet ik toch eens gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb er zo'n 130 euro voor betaald, had wel nog een kortingsbon voor 10% extra korting op de outletprijs. Ik vind Maasmechelen Village wel de moeite, je moet soms natuurlijk een beetje geluk hebben, maar over het algemeen ben ik altijd blij als ik ga :)

   Verwijderen
 5. Oelala ! Beide zijn erg mooi ! Moet echt wel eens naar Maasmechelen village gaan geloof ik. Jammer dat het zo ver is voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Als ik voor hakken ga, dan ga ik ook meestal voor echt hoog... 7cm komt ook vaak voor in mijn gamma! Love the enkellaarsjes van Lui Jo!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauwie! Die enkellaarsjes zijn echt mooi. Ik ga ook liefst voor hoog, the higher the better. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De enkellaarsjes zijn zo mooi ! Prachtige kleur ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Kan daar niet lang op lopen maar *zucht* wat zijn ze mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat zijn ze mooi! Man, ik moet daar dringend ook eens gaan shoppen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtige schoenen! I wish dat ik daar op kon lopen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Toffe hakjes. En in MM village kun je soms idd een goede deal maken, ik heb er ooit staan twijfelen bij prachtige Karen Millen pumps maar had ze niet gepakt omdat ze niet comfortabel waren.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Allebei supermooi! MAar die hakken van Guess... So pretty!
  En ik sluit me bij jou aan, leve de flitsshoppers, weet wat je wil en ga ervoor! :-D

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 14. De tweede zijn niet zo mijn ding, maar het eerste paar is heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Prachtige schoenen, ook helemaal mijn ding!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik kom zo vaak hoge hakken tegen waarvan ik denk 'WAAUW' maar helaas ben ik niet zo goed in dat soort dingen. Voor mij mag het dan net een 'maatje' kleiner. De zwarte pumps zijn echt prachtig btw!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Die Liu Jo laarsjes... ik val in zwijm. Seriously!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Helemaal my kind of shoes!! Echt, ik zou ze alletwee direct ook kopen :)
  I like them high

  BeantwoordenVerwijderen
 19. ik zou ze ook allebei kopen! heel mooi! ik ben relatief groot (1m72 en ik draag dan ook wel es plat, maar we zijn mooier en vrouwelijker met een hak(je) :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Volledig te begrijpen! Ik ben het meest voor de pumps, de hak is zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. *drools* I wish I could navigate heels with ease, but the MOST I can wear without killing myself or getting grouchy because my feet hurt are... kinda lame and low LOL

  You must look super professional and sexy in them!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Hoi hoe hoog is de hak zonder plateau? Valt de pump normaal? Merci

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De hak is zo'n 11 cm, het plateau is 3 cm, dus dan is de hak eigenlijk zo'n 8 cm. De schoenen zijn vrij hoog, dus in dat geval zit ik meestal een maatje kleiner. Normaal heb ik 39, maar in dit paar van Guess heb ik een 38,5 genomen. 39 was veel te los!

   Verwijderen
  2. Ok dikke merci
   Sorry dat ik als anoniem antwoord maar lukt niet met naam via gsm
   Grtjs
   Wendy

   Verwijderen
 23. Ik ben al een tijdje op zoek naar de perfecte zwarte pump, deze vind ik heel mooi. Van waar heb je deze?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze komt van La Bottega in Hasselt, maar ik weet dat er nog meer schoenwinkels Guess hebben.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig