25 december 2012

BEAUTY FOR CHRISTMAS
I am one lucky girl! Maar liefst drie beautycadeautjes voor Kerstmis en boy, ik ben er blij mee! Het Too Faced Natural Eye palet stond al heel lang op mijn wishlist. Ik kreeg dit van mijn schoonbroer en -zus, all the way from Qatar, waar ze blijkbaar ook een Sephora hebben :)Een nieuwe fles handcrème, I like! Ik had al de Rituals Zen handlotion (met dezelfde pomp), deze Reflection is met eucalyptus en rozemarijn. Kan niet slecht zijn!


De andere schoonzus ging met mijn lijstje naar de parfumerie, waar ze haar geholpen hebben om deze prachtige Dior kabuki te kiezen. Hij is zacht-zachter-zachtst en ik sta te popelen om hem te gebruiken - wat ik straks ui-ter-aard al meteen zal doen!

Ik werd daarnaast vandaag ook nog eens verwend door mijn Secret Twitter Santa, Vanessa, maar daarover komt binnenkort een aparte post, want het beeldmateriaal moet eerst worden goedgekeurd door Mevrouw Kerstman :)

Spill! Leuke cadeautjes gekregen?
Share:

19 opmerkingen

 1. Fijne cadeautjes, ik kan me inbeelden dat je er blij mee bent! Ik kreeg een Wake Me Up van Philips en bonnen van de Stad Bilzen, altijd leuk!Straks nog een bezoekje, wss zullen er nog Ici Paris bonnen bijkomen! Yes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk! Zo'n Wake Up Light heb ik enkele jaren geleden al gekocht, ik vind het een hele verbetering ten opzichte van een wekker! Ben benieuwd hoe hij je zal bevallen.

   Verwijderen
 2. Leuke cadeautjes ! Wij geven die pas met Nieuwjaar, ik zal nog even moeten wachten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Woooow too faced ! ik ben jaloers :p ik heb ook wel leuke cadeautjes gekregen hoor, niets zo bijzonder maar wel leuk XD

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh how great!
  thanks!
  Merry Christmas!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie cadeautjes! Die kwast van dior is prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik kreeg van mijn schoonmoeder het heerlijke parfum boucheron cadeau. zalig vind ik die. mijn schoonmoeder heeft die zelf ook en soms gebruikte ik die van haar stiekem :p nu heb ik hem zelf en het is echt een geurtje voor mij <3

  ik gaf mijn schoonmoeder de lady lipstick van de kerstcollectie van dior cadeau en ze was er blij mee. ze was blij met de tint (lady) die ik voor haar uitgekozen had :)

  merry christmas daar in hasselt ;)

  daaaag ^^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Trouwens, hoe was de moelleux gelukt?

   Verwijderen
  2. Klinkt als een heerlijke geur!

   De moelleux was deze keer lopend, jeej! Het is in elk geval niet gemakkelijk om te gokken of het nu klaar is of niet. Ik ken mijn oven ook nog niet zo goed, dus het is nog even oefenen :)

   Verwijderen
 7. Leuke cadeautjes heb je gekregen! Ik kreeg Gossip Girl seizoen 5 en enkele dvd's van live concerten (oa Usher en Rihanna!) :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. super leuk! alle too faced palettes zijn zo gaaf. ik weet nu al wat je de komende tijd heel veel gaat gebruiken :P

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ah die too faced palette is zo gaaf!
  Ik kreeg 2 Marilyn Monroe koffietassen, yay! I love Marilyn, haah x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leukkkk! Ben benieuwd naar het Too faced palette, show us soon :-)
  Bij ons is Kerst minder belangrijk, de cadeautjes zijn vooral voor Oudejaar. Ik koos voor mezelf al een jas en een paar schoenen en ik kreeg er een O.P.I. lakje en twee minilakjes bij en de schoonfamilie verraste ons met een privé sauna cadeaubox, loved it! Op naar Oudejaar ;-)

  Benieuwd naar je Secret Santa, die kijk ik straks!

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke kado's!

  Liefs,
  Amélie
  http://bagsandchocolate.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Merry christmas! Ik heb sieraden gekregen en ook twee dingen om sieraden op te bergen. Erg blij mee. X

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke cadeautjes! Ben benieuwd wat je van de kabuki vindt.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig