24 december 2012

VERY LAST MINUTE CHRISTMAS GIFT: MADLY BY KENZO


Naar het schijnt gebeurt het elk jaar opnieuw: mensen die echt wel op het laatste moment nog op jacht zijn naar een kerstcadeautje. Kan gebeuren :)

Mocht je vandaag nog de zoektocht naar leuke cadeautjes verderzetten (good luck, by the way, en zie dat je niemand vertrappelt. Ook in hectische shoppingtijden moeten we vriendelijk blijven!), kan je natuurlijk altijd inspiratie opdoen in de parfumerie. Heel wat merken hebben mooie dozen uitgebracht en het toffe aan deze kerstkoffertjes is toch altijd wel dat je er niet alleen een mooie doos, maar ook een of meer extra producten bij krijgt, voor dezelfde prijs als het parfum. Score!
Bij Kenzo Madly (het parfumflesje met een twist) is dat een opvallende, kleurrijke doos vol dromerige elementen, waarin het eau de toilette zit en je er een blush/highlighter bij krijgt. Ik denk dat dit zelfs niet zo wordt verkocht, dus het is wel een uniek extraatje dat je als kerstcadeau kan geven.

Ik ben heel benieuwd naar wat jullie vanavond geven én krijgen! 
Fijne kerstavond!

Madly by Kenzo cadeauset met eau de toilette 50 ml en verhelenderend gezichtspoeder - € 67,50 - verkrijgbaar bij de parfumerie
Share:

7 opmerkingen

 1. Reacties
  1. mee eens :) en het is ook nog eens een echt collectors item <3

   Verwijderen
 2. Ik zou de doos alleen al willen :) Ben wel benieuwd naar het parfum. Voor jou ook een fijne kerstavond !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoe ruikt deze Kenzo parfum eigenlijk? De blush ziet er ook leuk uit - heb je hem getest?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De highlighter ziet er erg mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig