2 december 2012

FASHION: Shoplog!

Heel vaak zie je ze hier niet passeren, fashion shoplogs. Ik draag dan ook geen fashion, ik draag kleren - hey, ik ben beautyblogger, right? ;)


Maar zaterdag was ik in shopstad Hasselt en gingen er toch enkele zakjes mee naar huis. First up, enkele basics bij Zara. Ik zocht een eenvoudige, iets langere cardigan voor dit winterweer, dat staat altijd leuk en kan ik ook over kleedjes dragen. En tadaa, bij Zara vond ik ze voor niet al te veel geld. Ik ben dan de persoon die hetzelfde stuk koopt in drie verschillende kleuren. Eigenlijk mag het niet van Jani (voor de niet-Vijf kijkers, Vlaamse celeb stylist), maar ik vind dat het wel kan wanneer het om basics gaat.Ook bij Hema was het gezellig druk. Ik had een paar panty's nodig, want vorige week maakte ik (per ongeluk) een gat in mijn laatste zwarte paar. Geen spannende aankoop dus, gewoon even noodzakelijk.


Deze twee kleedjes komen van bij H&M. Ik heb er wel twee winkels voor moeten doen, want op het witzwarte kleedje zaten enkele hardnekkige vlekken op de mouw (Mascara? Smeer? Wie weet!), maar gelukkig is er nog een tweede filiaal in Hasselt waar ik nog net het laatste onbevlekte exemplaar in mijn maat in het rek vond. Ik ben trouwens helemaal into kleedjes, ben er dol op. Ze kleden je helemaal af en je moet er voor de rest geen moeite voor doen. Score!Tot slot... twee paar laarzen. Don't shoot me. Ik kocht de laatste twee jaar géén laarzen, dus ik mocht het van mezelf compenseren. Bovendien waren deze twee samen even duur als een prijziger paar, wat de beslissing meteen vergemakkelijkte. Oorspronkelijk zocht ik 'platte' laarzen (plat voor mijn doen, dus een klein hakje is noodzakelijk), maar toen ik die met de hoge hak zag, ging mijn hart gelijk sneller slaan. Oh yes.

Zijn jullie al eens gaan shoppen in Hasselt?
Zo ja, deel jouw favoriete adresjes in de comments!
Zo nee, misschien helpt het als ik er eens een artikel over maak?
Share:

26 opmerkingen

 1. Supermooie aankopen!! De kleedjes zijn supermooi, en ook de laarzen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waauw mooie laarzen! Waar heb je ze gekocht? Toevallig was ik gisteren ook in Hasselt, enkel een tubesjaal voor mezelf gekocht en voorderest kado'tjes voor kerst & nieuw!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. waar kocht je je laarzen? Ze zijn elegant en passen overal bij, lijkt me.

  Jani, hihi, da's ook een Limburger geloof ik :)

  ik kom zelden in Hasselt. ik weet eigenlijk amper iets over de winkels daar. Rituals ken ik wel ;) was er maar een lush in hasselt, hé? Je mag er best eens een artikeltje over maken van mij :)

  Pssst...wil je nog eens aan mijn verzoekje denken van enige tijd geleden. Datgene over het Kenzoki masker. Dat met het bijgeleverde penseeltje. Er zit geen haast achter hoor, maar ik ben gewoon benieuwd hoe jij hem van je gezicht verwijdert en zo. Alvast bedankt :D

  ik moet mijn kleedjes eigenlijk ook vaker aandoen.

  wel fijn dat je je best doet om regelmatig artikeltjes te posten, ook al ben je druk in de weer met je verhuis enzo ;)

  lllange comment weeral ^^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn laarzen zijn van bij Muskani, een winkel in Hasselt in de Paarsdemerstraat.
   Een Lush hebben we helaas niet en een MAC mag er van mij ook wel bij ;)
   Ik heb het Kenzoki masker opgeschreven! Het komt er zeker aan, alleen moet ik het nog inplannen. Geen zorgen :)

   Verwijderen
 4. ik ben ooit eens op city trip geweest in hasselt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik ben vorig jaar eens kort in hasselt gaan shoppen (moest er zijn voor een concert) en ervoor wat geshopt. ik vond het een heel leuke stad! Leuke shopping deed je, mooie laarzen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke spulletjes! Ik ben nog nooit in Hasselt gaan shoppen. Misschien een ideetje voor in de toekomst.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn geshopt! Ik ben nog nooit echt gaan shoppen in Hasselt..

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige aankopen, die jurkjes zijn prachtig!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie kleedjes ! En ♥ de laarzen met hoge hak !

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie spulletjes geshopt! Vooral de hoge laarzen! :)
  Door deze foto's krijg ik zin om weer eens in Hasselt te gaan winkelen, vorig jaar zat ik er op kot, ik mis het daar!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel mooi zwartwit kleedje!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De hoge laarzen zijn prachtig ! Ben nog op zoek naar zo'n paar. En ik koop ook de basics in het drievoud hoor, lekker handig ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Loooove Hasselt! Al moet ik zeggen dat ik daar niet eens echt om de fashion kom maar vooral voor de pralines van Neuhaus ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een mooie laarzen! Zeker de laatste en prachtige kleedje!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke kleren heb je gekocht. Vooral de vesten en de jurkjes vind ik prachtig. Ik ben ooit in Hasselt geweest voor een bezoekje aan het mode museum. Prachtig was dat! De winkelstraat vond ik ook erg gezellig. Meestal gaan we naar Antwerpen, dat is voor ons Hollanders toch wat dichterbij. Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuk om te zien! Ik vind de onderste laarzen erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. je hebt mooie spullen geshopt! leuk kleedje!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. waaw die jurkjes zijn ook helemaal mijn ding, zo'n dingen kom ik dus nooit tegen bij H&M

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Dat blauwe jurkje is zoo mooi, waarom zie ik dat niet hangen bij H&M?

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig