4 december 2012

WHOOP! Blogger of the month bij StyleUnited


Leuk nieuws! De hele maand december mag ik blogger van de maand zijn op StyleUnited. Eerst mocht ik enkele vraagjes beantwoorden, over waar mijn blog over gaat, mijn ultieme stijl of beauty tip, ... een kleine ID card, in feite. Dat stukje lees je hier. Het is een beetje vreemd om jezelf en je schrijfsels op een andere website te zien, maar ik vind het tegelijkertijd ook heel erg spannend en leuk!


Je kan daarna doorklikken naar het artikel dat ik schreef voor StyleUnited, over de make-up look die ik in gedachten heb voor de feestdagen. Ik ben heel benieuwd wat jullie van het interview en het artikel vinden! 
Share:

19 opmerkingen

 1. Leuk nieuwtje :-) heel mooi artikel ook, echt een algemene feestlook, perfect voor Style United, well done missy :-)

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeej! Leuke opvolger. Was het vorige maand. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd. Super joh, ik vind je blog ook heel erg leuk en volg je sinds kort. Ga zo door zou ik zeggen :-)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig