18 december 2012

LADY GAGA FAME


Hij stond al op mijn beauty wishlist van oktober, maar deze week kreeg ik hem binnen: Lady Gaga's eerste parfum, Fame. Hierover werd druk gespeculeerd, want Lady Gaga kennende, zou het iets speciaals zijn. Er circuleerden dan ook de wildste geruchten over de ingrediënten.


Gelukkig (of helaas?) is dat niet het geval en kan ik jullie geruststellen. De ingrediënten zijn niet onnatuurlijk of raar, integendeel.
Tears of Belladonna
Crushed Heart of Tiger Orchidea
With a Black Veil of Incense
Pulverized Apricot
And the combinative essences of Saffron and Honey Drops


First of its kind, this perfume is an innovation in fluid technology. It's black like the soul of fame, but invisible once airborne.
De vormgeving en vooral de kleur van het parfum zijn echter wel erg opvallend en vind ik perfect passen bij Lady Gaga. Het doosje is blinkend zwart met gouden rand en alles klopt, tot in de kleinste details. Zo zie je een mini Lady Gaga doodskop en allerlei symbooltjes geprint, dingen die horen bij haar eigen stijl. De dop van de fles is een soort van klauw, en refereert naar haar Little Monsters. Je kan de dop ook omgekeerd plaatsen en dan de fles erop zetten, als een soort van ornament, dat vind ik wel leuk gevonden. Verder wordt het parfum dus netjes onzichtbaar wanneer je het verstuift. Hoe ze het doen, is mij een raadsel, maar feit is dat ze daarmee wel ieders aandacht trekt. En Lady Gaga kennende, was dat net de bedoeling :)De geur zelf vind ik erg toegankelijk. De beschrijving op het doosje is helemaal Lady Gaga's stijl, maar uiteindelijk is er niets raars of vreemds aan de geur. De edge zit hem in de vormgeving, terwijl de geur gewoon heel erg lekker is. Hij is de perfecte combinatie tussen bloemig, fruitig, zoet en sexy; niet te zwaar en ook niet te overweldigend. Na een hele dag ruik ik hem nog subtiel, maar voor een avondje uit spray ik wel nog een keertje bij - moet niet, maar ik heb het wel graag!

Hebben jullie Lady Gaga's Fame al geroken?
En wat vind je ervan?


Lady Gaga Fame eau de parfum - vanaf € 29,50 voor 30 ml - verkrijgbaar bij Planet Parfum
Share:

17 opmerkingen

 1. Ik vind het ook een heel lekkere geur! Ik had wel gehoord dat je moest oppassen met een witte blouse en dit parfum. just a heads up :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb hem nog niet geroken, maar ben wel benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hem ook en eigenlijk had ik een totaal andere geur verwacht. Het zoetige erin doet mij wel een beetje denken aan al die bekende sterren geurtjes, maar hij ruikt zeker niet slecht!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh, ik ben hier echt benieuwd naar!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind hem best lekker ruiken. Ik heb 'm enkel geprobeerd en niet gekocht, daarvoor was ik nét niet genoeg overtuigd. Maar als cadeautje krijgen? Yes please :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik had hem helemaal anders verwacht maar ik vind hem verrassend goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het zo appart dat de parfum zwart is, maar wel echt een heerlijke geur!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De fles vind ik een beetje eng. Zo'n klauw en dan een zwart parfum. Nee, ik ben echt zo'n type wat eerst naar de fles kijkt en als ie niet mooi is, wil ik hem niet..

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben er ontzettend benieuwd naar, ga er echt eens aan snuffelen als ik in de stad ben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dit is mijn favoriet, echt een heerlijke geur.
  Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind het een heel fijne geur, gebruik hem vaak.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben er ook nog steeds benieuwd naar !

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb hem geroken en ik ben echt verliefd op de geur. Hij ruikt zo lekker. Deze staat ook hoog op mijn wishlist. X

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wwoooop, hij is echt goddelijk! Als het goed is ligt hij nu onder de boom. ^^ Ik vond de kruidige geur heel zwoel overkomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind hem heel lekker, ik had een totaal andere geur in gedachten, maar hij is heel goed! Ik vind het ook zo fijn dat het parfum zelf er zwart uitziet, toch een tikje Lady Gaga dan ;)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig