21 december 2012

LIFE BEHIND THE BLOG: December 2012


Oké, deze post is long overdue... kan ik mijn verhuis nog als excuus gebruiken? ;) Begin december trok ik naar Antwerpen voor The Blog Works. De beautybloggers, in de minderheid, gooiden dan maar hun sjakosjen samen onder hetzelfde tafeltje. Samen staan we sterk :) / Panton chairs all over! 


Aan eten was er alvast geen gebrek! Die linzen en hummus waren trouwens superlekker, al had ik dat niet meteen verwacht. En tzaziki moest ik natuurlijk ook nemen, dat kon ook niet anders! ;) / Foto's nemen terwijl ik in de Delhaize rondloop, is niet mijn grootste talent, maar iedereen ziet wel dat ik macarons vond, right


Onder het motto: you are what you eat... / Alleen wonen heeft zo zijn voordelen. Een crème brulée'tje kan er altijd in / Of je gaat gewoon langs je ouders, waar je pita meekrijgt. Zo kan het ook / En toen probeerde ik zelf hespenrolletjes met witloof te maken. Alles ging goed, tot aan de bechamelsaus. De trut wilde niet lukken en ik bleef achter met een sippe lip.


De kerstboom staat! Al sinds eind november, trouwens. Officieel mag dat dan nog niet, maar wie geeft er daar nu om? Ik ben gewoon blij dat ik eindelijk mijn eigen kerstboom kan opzetten! / Kunst in huis. Een stilleven genaamd cat in a box. / En toen mocht ik nog eens naar de kapster / Eten wat je wilt, part two: bagels op zondag!


Vorige week vrijdag hadden we eerst een kerstborrel met onze dienst, dus ik ging netjes geschminkt naar het werk. / 's Avonds was er een mini-reünie met enkele dames uit het middelbaar, maar de hapjes mochten er ook zijn! / Detail van mijn outfit, een kleedje van H&M. Ik kocht daar de laatste maanden enkele hele leuke kleedjes, dus van mij krijgen ze goede punten!


Mijn Secret Twitter Santa-pakje is er!!! Ik heb er eens lichtjes mee geschud, ik heb er aan geroken, maar ik kon tot nu toe niets achterhalen. Ik ben zó benieuwd naar wie mijn Santa is en ik ga dolblij zijn als we de 25e zijn en ik het papier kan kapotscheuren. Of ben ik de enige die zijn pakjes al scheurend opendoet? :) / In een grotere Carrefour bij ons in de buurt is er een heuse fresh sushi bar. Ik kon niet weerstaan! / Kerstfeestje op het werk, part two, deze keer met de gang. Lekker Italiaans eten, hmm!


Woensdag was het tijd voor drinks with the girls. Die latte met hazelnoot was van mij en hij was lekker! / Onderweg naar onze tweede stop kwamen we voorbij de Hasseltse Grote Markt. Ik mis een echte kerstboom, vind deze versie toch niet zo geslaagd... / Zicht vanuit de Sky Bar en heel Hasselt aan je voeten.

Komende week heb ik verlof (jeeeeej!) en kan ik een weekje relaxen en bloggen (dubbel jeeeej!). Welke zijn jullie kerstplannen?
Share:

28 opmerkingen

 1. Ahhh die sushi van de sushi bar ziet er serieus goed uit!!! Geniet van je verlof!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh! Ben je van Hasselt?! Haha, ik ben dan ook al bij die carrefour geweest! De planet heet dat zeker? Ge-wel-dig, die sushibar, aaaaah. :3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik vind de kerstboom van hasselt ook niet zo geslaagd :(
  leuke foto's !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooh, die macarons van Delhaize wil ik ook wel eens proeven! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze zijn eigenlijk best lekker! Alleen snel uitverkocht... ;)

   Verwijderen
 5. Och, wat zie je er mooi uit op die foto :-)

  En jammer dat ik er niet bij kon zijn op de blog works :( Volgend jaar editie met een Bblogger extra :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh ben je van Hasselt? Of enkel op bezoek? Ik ben er eens geweest voor een vrijgezellenweekend en ik vond het een hele mooie stad:p Liefs xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke foto's! Heerlijk ook, met al dat eten. Dat Italiaans eten, mmm, ik krijg er zin in.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh, die Sky bar, wil ik ook zo graag eens doen! Kijk al uit naar vele blogjes dan van je :-) geniet van je vakantie en prettige feesten!

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vond het wel de moeite. Is leuk om zo hoog te zitten en dan heb je echt een heel andere kijk op de stad. Ook voor jou fijne feesten!

   Verwijderen
 9. Al dat lekker eten ! Je omschrijving van het bechamelavontuur is wel grappig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke foto's zoals altijd ! Zoveel jummie foood !

  BeantwoordenVerwijderen
 11. hele leuke foto's :) ik moet ook weer naar de kaper, maar probeer het uit te stellen tot het nieuwe jaar...
  wat heerlijk dat je verlof hebt. ik moet helaas werken :(

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke foto's! Ik scheur ook altijd pakjes op hoor ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind de kerstboom in Hasselt echt raar. Al ziet hij er 's avonds toch al wat beter uit dan in de dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ziet er allemaal heel gezellig uit!
  En I love sushi :)

  x

  Chicks About Fashion

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oh, echt een leuke post! Het ziet er allemaal zo gezellig uit, het heeft echt een Kerstmis-vibe haha. Fijne feestdagen ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 16. wat een gezellige foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. leuke foto's, krijg weer zin in eten als ik dat njummie food zo zie! béchamel is een trut :-))) grappig!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik vind al die speciale kerstbomen echt stom!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. As usual krijg ik hier weer honger van :D

  BeantwoordenVerwijderen
 20. All that food! Leuke foto's :)
  En idd, die 'kerstboom' in Hasselt is allesbehalve een SMAAKboom!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig