2 maart 2013

GOSH BB CREAM


Een tijdje geleden belandde deze in mijn bus, de BB cream van GOSH. Het zou een foundation, primer en moisturizer in een zijn en bevat SPF 15.

De zwarte tube is best strak en werkt handig, want je kan met een beetje knijpen net voldoende crème op je vingers duwen. Ik vind hem zelf niet te dik van structuur, maar ik moet hem wel een beetje inwerken. Ik breng BB creams eigenlijk altijd aan met mijn vingers, trouwens. Geen idee waarom, maar het werkt prima en ik heb de indruk dat ik er zo een natuurlijker resultaat mee kan krijgen dan met een kwast, wat uiteindelijk toch wel de bedoeling is, denk ik.Voor mij valt de GOSH BB cream niet strikt onder de categorie foundation, want van een foundation verwacht ik persoonlijk minstens een medium dekking en dat krijg je bij deze niet. Wel krijg je een mooie, lichte, natuurlijke dekking en dat is waar de Westerse BB creams toch wel bekend voor staan. Niet dat dit negatief hoeft te zijn, maar je moet wel weten wat je koopt en of het aan je verwachtingen zal voldoen. Als ik een medium dekking wil, neem ik dus een echte foundation, maar ga ik voor een alledaagse look, dan haal ik wel vaker een BB cream boven.

Ik poeder ook altijd af, gewoon omdat ik dat het prettigste vind. Ik vind een dewy look erg mooi, maar voor mezelf is dat niet haalbaar. Ik zit door de dag te veel aan mijn gezicht of aan de telefoon en dan krijg ik te snel vlekken als ik niet afpoeder, helaas. Ik heb wel een beetje moeten zoeken naar het juiste poeder: met Catrice Prime & Fine is het geen probleem en blijft de GOSH BB cream netjes zitten, maar met MAC MSF Natural heeft de GOSH BB cream de neiging om een klein beetje te oxideren. Als de kleur al net op het randje is voor jouw huidskleur, kan die oxidatie er wel voor zorgen dat je er oranje uit ziet. We don't want that...


Er zijn slechts drie kleuren beschikbaar, wat de kleurkeuze een beetje beperkt. Zelf heb ik 02 Beige en dat is de lichtste kleur. Ik vrees dat hij toch nog iets te donker is voor hele lichte huidjes. Maar als je je kleur kan vinden, is het wel een aangename BB cream.

GOSH BB cream - 30 ml - € 12,99 - verkrijgbaar bij Kruidvat
Share:

16 opmerkingen

 1. Ik heb de bb cream van nivea maar zit vooral te wachten op die van kiehl's. Die heeft een SPF van 50!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. nee te donker voor mijn bleeke huidje:P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor mij is hij jammer genoeg te donker omdat ik echt heel erg wit ben x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er inderdaad heel erg donker uit om de 'lichtste' te zijn. Jammer! Mijn huid is de laatste tijd héél erg bleek geworden (ik denk dat het tegen NC20 zit nu) dat het soms moeilijk wordt met de BB's of foundations die maar met drie kleuren werken...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hem in een tintje donkerder en die is ideaal voor 's zomers.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb deze nog niet geprobeerd. Ik ben wel een bb cream fan, al moet het er wel eentje zijn met toch een medium dekking!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat heb ik meestal, dat foundations te donker zijn, jammer maar helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. BB creams zijn sowieso niet iets voor mij, dus ik pas.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heb deze ook nog niet geprobeerd, en denk eerlijk gezegd dat ik hem ga overslaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Voor mij zou hij veel te donker zijn, dat is dan weer nadeel aan de westerse bb creams..

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Voor mij is het te donker, maar 't ziet er wel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Deze heb ik nog niet getest... Maar als dit de lichtste kleur is, is hij voor mij vast te donker...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind de lichtste kleur inderdaad nog te donker. Jammer, want verder doet hij het wel OK vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb deze nog niet getest maar hij ziet er wel heel fijn uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. De BB cream van Catrice vind ik een hele goede, misschien moet je die eens proberen. Heb je wel lichtere kleuren in en is niet oranje :)

  beautywaarheid.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig