1 maart 2013

DEAUTY FEBRUARI 2013 & KERASTASE WINNAAR!


Zondag kreeg ik mijn nieuwste Deauty box in handen. Als ik even mag klagen: hij komt nog steeds bij mijn ouders aan, ook al heb ik al gemaild om mijn adres te laten wijzigen. Niet dat mijn ouders ermee gaan lopen, maar stel dat er intussen andere mensen woonden, die zouden nogal blij zijn met een doos vol beauty elke maand :D

Schattig detail: het deksel kan je deze maand omvormen tot een fotokader: er zit een passe-partout bij en een sticker met een hangertje, zodat je de foto kan ophangen.

L'Oréal Professionnel Mythic Oil Shampoo - 250 ml - fullsize: 250 ml aan € 15,20
Biotherm Biomains handcrème - 20 ml - fullsize 100 ml aan € 25,00
Eucerin Douchegel pH5 - 75 ml - fullsize 200 ml aan € 8,45
L'Oréal Paris Super Liner Blackbuster fullsize - € 11,90


Er zitten deze keer vier producten in de box, waarvan twee fullsize. Persoonlijk had ik de Mythic Oil shampoo al (review hier!), maar als je niet zo een haarjunkie bent als mij, is dit wel een erg fijne aanwinst.

Een extra handcrème kan er altijd bij, al begin ik daar ook al een hele stash van te vergaren (oeps). De Eucerin douchegel is niet zo heel erg spannend, maar wel erg goed. Handig formaatje ook! 


Ik ben erg blij met het enige make-upproduct in de doos: een zwarte eyeliner van L'Oréal Paris! Hij lijkt op een zwarte alcoholstift, maar dan met een spitse punt. Heel benieuwd of ik daarmee zal kunnen werken, want ik gebruik normaal gezien een eyeliner met een dunne vilten tip.

Ik vind de box niet slecht, je krijgt tot slot twee fullsize producten en de waarde overstijgt weer het maandelijkse abonnementsgeld. Maar qua inhoud begint het een beetje een herhaling te worden. Meer make-up is zeker welkom, al begrijp ik dat het niet evident is om voor iedereen dan de juiste kleur of tint te voorzien. Ik weet niet of er in de toekomst iets zal wijzigen op vlak van make-up, maar op het kaartje vraagt Deauty in elk geval om je beautyprofiel zeker aan te vullen, gezien er nieuwe vragen werden toegevoegd.

Vannacht liep ook de Kérastase-winactie af, ik heb via random.org een nummertje getrokken. De lucky lady is Inge D.S.! Proficiat! Mail je mij je gegevens door op info [at] beautyloves.be en dan laat ik het product zo snel mogelijk opsturen! Veel plezier ermee! Niet getreurd als je niet gewonnen hebt, ik voorzie heel binnenkort weer een leuke winactie met favoriete producten.
Share:

16 opmerkingen

 1. Je krijgt nog altijd waar voor je geld maar het spannende is er een beetje af vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil ook meer make-up! Ik dacht dat de eyeliner fijn was maar heb me een beetje mispakt. Mijn L'Oréal eyeliner heefteen dun viltstiftje, deze is veel dikker en harder en hierdoor niet zo makkelijk om te gebruiken vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de inhoud niet zo heel spectaculair. Gefeliciteerd Inge!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw! Wat een leuke verrassing :)! Dankjewel! Mijn gegevens komen eraan

  BeantwoordenVerwijderen
 5. meer make-up zou inderdaad leuk zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is een mooie doos.
  Gefeliciteerd Inge D.S.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. de shampoo lijkt me fijn en dat pompje op de fles is ook zo handig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind de inhoud zeker niet slecht!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vond het weer een fijne box! Ik was vooral blij met de shampoo, die was bij mij net op en groot favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd Inge! Deze beautybox vond ik ook niet heel spannend, volgende keer beter :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zo'n box lijkt me erg leuk, deze producten vooral de liner en shampoos zien er goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben nog steeds blij met de deautybox, maar wil ook meer make-up en dan vooral eens een beetje variatie, oogschaduw, foundation, blush, gloss. De shampoo vind echt niet goed! Er blijft een vettig laagje liggen op mijn haar :(
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Geen spectaculaire inhoud voor mij persoonlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. De shampoo en eyeliner lijken me erg goed. Helaas is het bij veel beautyboxen het geval dat ze steeds vaker in herhaling gaan vallen en hun geld ook steeds minder waard zijn, erg jammer!

  xx
  http://crookedteethxo.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig