11 maart 2013

MY BEAUTYLOVES: Februari 2013Het leven ging even voor, lieverds, dus ik ben ietsje later met mijn filmpje. Maar dat begrijpen jullie vast ook wel, niet? :)


Jean Paul Gaultier Le Classique body lotion
L'Occitane Honey Whipped Body Cream
Bobbi Brown Hydrating Eye Cream
Biotherm Biomains handcrème
Dove Pure deodorant
Philosophy Purity cleanser
Dermalogica Daily Microfoliant
Sisley Botanical D-Tox nachtkuur
Estée Lauder Double Wear foundation
Estée Lauder Double Wear Light foundation
Rimmel Stay Matte poeder
Maybelline Master Precise liquid eyeliner - je kan nog meedoen aan de winactie!
Urban Decay Naked en Naked 2


Share:

7 opmerkingen

 1. de double wear staat al lang op mijn wishlist :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. super leuk weer om te zien :) nu ben ik toch heel erg nieuwsgierig naar die L'occitane geur geworden... nu moet ik er echt aan ruiken :P Ik gebruik nu toevallig ook de Double Wear foundation. LIght versie heb ik vroeger gehad, was er ook mega blij mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De estee lauder double wear en dior rosy glow blush horen ook tot mijn all time favorieten

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah, fijn dat het filmpje er is. Ik zat ongeduldig te wachten de laatste dagen, hihi ;)

  Dat badje en de bruisballetjes van Koh heb ik ook.

  Gisteren verveelde ik me en toen ben ik
  àl je artikeltjes eens afgegaan die je al gepost hebt. Ik heb de titels gelezen en soms het bijbehorende artikeltje, maar natuurlijk niet allemaal. Zoveel artikels, foto's en tekst zouden me K.O. geslagen hebben :) Ik heb dus aardig liggen scrollen gisteren :D

  Ik heb afgelopen zaterdag het Super Aqua Eye Serum van Guerlain gekocht en toen ik gisteren 1 van je oude artikeltjes las, kwam ik deze ook tegen. Toevallig heb jij hem ook al gehad. Ik ben eens benieuwd wat ik van het serum zal vinden. Jij was destijds alvast tevreden :)

  Ik las ook dat je liever geen parfumstaaltjes krijgt in de parfumerie, maar liever wel staaltjes i.v.m. huidverzorging. Je moet daar gewoon achter vragen, nog voor de verkoopster in de lades begint te graaien naar staaltjes :D Zo deed ik het zaterdag ook bij Planet Parfum. Ik zei heel assertief 'Ik heb liever iets van verzorging', en kijk: ik kreeg o.a. 5 staaltjes van Sisley (5 maskertjes). Gewoon doén :D Nu had ik wel toevallig een hele lieve verkoopster getroffen moet ik erbij zeggen.

  Ik kreeg ook een staaltje van die Sisley Botanical D-tox nachtkuur. Ik moet hem nog uitproberen.

  Het valt me ook op dat je, wat merken betreft, niet per sé binnen 1 merk of gamma blijft. Je gebruikt bvb. oogcrème van merk x en dagcrème van merk y. Wat vind jij van de uitspraak van verkoopsters als ze zeggen 'dat het beter is om binnen 1 merk te blijven, want dan vullen de producten elkaar beter aan'? Zelf gebruik ik ook meerdere merken door elkaar ;)

  Zo, ik denk dat ik alles weer gezegd heb :D Ik kijk al uit naar het volgende (opgemaakt) filmpje.

  Doei ************
  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ja, het Super Aqua Serum vond ik echt geweldig! Zou ik inderdaad opnieuw kopen. Hopelijk bevalt het je!

   Ja, ik heb vaak de indruk dat het een beetje van de verkoopster af hangt; als je een goede verkoopster hebt, kan je het wel vragen (of geeft ze het je zelf) maar meestal smijten ze zonder te kijken iets in het zakje. Beetje jammer!

   Oh, ik ben eigenlijk van mening dat je gerust mag mixen tussen merken. Ik geloof niet zo in het 'versterkende' effect van producten. Ik denk dat je dat moet aftoetsen aan je eigen huid. Soms zullen mensen er inderdaad baat bij hebben om vb. serum en dagcrème binnen hetzelfde merk en zelfs binnen dezelfde lijn te gebruiken, maar ik denk dat je juist mag selecteren op wat jouw huid nodig heeft, ongeacht het merk. Dat heeft in elk geval altijd voor mij gewerkt.
   Denk dat het soms ook wel een verkoopspraatje is, hoor :)

   Ik probeer dit weekend weer te filmen, dan zal het normaal gezien niet meer zo lang duren voor een volgend filmpje!

   Verwijderen
 5. Leuk filmpje! En ja, het leven gaat soms voor, geen probleem eh :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aah leuk filmpje, as usual ! Van het Rimmel poeder heb ik ook al vaak goede dingen gehoord. Juist jammer van de verpakking toch.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig