13 maart 2013

NEW IN: Lazy cat


Mhihihihihi.

Iedereen met een kat herkent dit, haha. Lui of eigenwijs, het kan allebei. En dan maar hopen dat ze het niet van haar baasje heeft, haha.Ik bestelde dit hoesje voor mijn GSM via eBay, want voor een niet-iPhone is het precies niet evident om leuke hoesjes te vinden. Dit hoesje sprak mij meteen aan en hij past perfect. Het is wel geen siliconen hoesje, dat had het nog net wat beter gemaakt.

Ik heb er wel láng op moeten wachten, terwijl het niet eens van zo ver moest komen. Ik bestelde het op 7 februari en pas op 11 maart viel het bij mij in de bus. Net op de dag dat ik mijn beklag deed bij de verkoper, trouwens. Ik had misschien eerder moeten klagen... ;)

En nog meer leuks: ik trok net de winnares van mijn laatste winactie met Catrice, Essence en Maybelline! Ik heb de cijfertjes op random.org ingebracht en de winnares is.... Tess! Proficiat! Mail je mij je gegevens door op info [at] beautyloves.be ? Voor alle andere deelnemers: geen zorgen, de volgende winactie komt er binnenkort wel weer aan. Iets voor je nagels... kan je al raden wat?
Share:

16 opmerkingen

 1. tof hoesje :)

  ik zou er eentje met een wit hondje erop gekozen hebben ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk hoesjes! Ik bestel er ook vaak op eBay, alleen verkies ik toch nog de 'zachte' hoesjes. Die zijn schokbestendig (en dat heb ik soms wel nodig:D)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk hoesje! En proficiat aan de winnares van de Give Away :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Omg, dat hoesje is zo cuuuuuute! Ik ben een kattengek dus dit is zooo mijn ding! :p

  BeantwoordenVerwijderen
 5. super schattig!!!!!
  en felicitaties aan Tess!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk! En gefeliciteerd Tess :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Cute ! Ik ben ook een grote catlady en zou ook wel zoiets durven kopen, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. LOL I love this one! It has a cat and quite an attitude. What more can you ask for!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha wat leuk! Wel balen dat je zo lang hebt moeten wachten.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat is dit lief en ja ik heb katten en ik herken dit echt wel :)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig