6 maart 2013

NAIL OF THE DAY: GOSH Tilted Blue x Girls On Film


Mijn nagelcombinatie van vandaag bestaat uit twee nagellakken uit de special edition lentecollectie van GOSH. Van de zes nieuwe kleuren die binnenkort gelimiteerd worden uitgebracht, vond ik deze twee wel iets hebben, zo samen.

De combinatie is een beetje buiten mijn comfortzone, want ik draag niet vaak glitters, maar ik blijf er maar naar kijken en ik vind het ook gewoon mooi. Dit is een laagje Tilted Blue (prima dekking, trouwens! Draagt ook heel mooi op zichzelf) en een laagje Girls On Film. Die laatste bestaat uit hele kleine roze glittertjes en iets grotere hexagonale glitters. Ze zijn trouwens vrij gemakkelijk aan te brengen, ik moest er gelukkig niet veel moeite voor doen om de glitters uit het flesje en op mijn nagels te krijgen.Mijn volgende combinatie was trouwens Girls On Film bovenop een lichtroze lakje. De roze tinten vulden elkaar mooi aan in plaats van te contrasteren. Ik heb er jammer genoeg geen degelijke foto van, want ik was flabbergasted naar mijn nagels aan het staren, die eruit zagen als kleine juweeltjes. Ik zag het al helemaal voor mij en ik had gelijk: het werd een  kantoorvriendelijke glittercombinatie. Eigenlijk dacht ik vooral: prinsessennagels! En ook: als ik ooit zou trouwen, zou ik mijn nagels zo lakken, want dat zou perfect bij een fluffy prinsessentrouwkleed passen! En toen moest ik mezelf even keihard uitlachen want ik ben normaal gezien niet zo een hopeloze romantica. Je ziet wat nagellak met een mens kan doen.

Soit, terug naar de kern van de zaak: de nagellak! De houdbaarheid vind ik degelijk: met top coat houdt GOSH het minstens 3 dagen uit inclusief opruimen, wassen en ander huishoudelijk werk. Nice!

GOSH Nail Lacquers - 6 nieuwe kleuren: 618 Tilted Blue / 619 Girls On Film / 620 Tropicana / 621 Highschool Flirt / 622 Venus / 623 Greed - in de week van 8 april 2013 verkrijgbaar bij Kruidvat
Share:

27 opmerkingen

 1. Oooh, die glitters! <3 Was dat trouwens hetgene wat je aan had gisteren? Het is echt super mooi! ^^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, gisteren had ik nog de roze basis en de roze glitters!

   Verwijderen
 2. Heel mooi ! Ik kan me voorstellen dat die glitters op zacht roze ook heel mooi zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Uitstekende houdbaarheid voor een budgetmerk, zelfs beter dan sommige high end merken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat Girls on Film lakje moet ik gewoon hebben, vanaf wanneer ligt het in de winkel?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zie het nu zelf staan in je artikel :S sorry

   Verwijderen
  2. Niet erg! Nog even wachten dus, maar echt, ik vind het wel de moeite!

   Verwijderen
 5. Oeh, wat een mooie combo :D Vooral de topcoat is helemaal mijn ding !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik hou van glitters, tot ik ze er moet afhalen :o)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. I know. De truc met de folie werkt bij mij precies niet zo fantastisch.

   Verwijderen
 7. erg mooi! maar kan me ook voorstellen dat het met licht roze ook prachtig stond ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Girls on love, i'm in love ja!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi gedaan en netjes gelakt. Het lijkt me inderdaad ook mooi met roze nagellak. Ja, je lijkt me een beetje buiten je comfortzone getreden met deze manicure :)

  Enkele dagen geleden las ik een 'oud' artikeltje van je, namelijk dat van de Estee Lauder Idealist. Jij was er indertijd best tevreden over (en nu misschien nog). Daarom dat ik hem ook een kans gegeven heb, ik kocht hem daarstraks namelijk in de parfumerie :) Ik kocht ook de Advanced Night Repair van Estee Lauder (het bruine flesje met pipet) omdat ik niet goed kon kiezen, oeps ;) Ik kreeg 30% korting op gezichtsverzorging, dus dat was wel mooi meegenomen :) Goed dat je over de Idealist indertijd een artikeltje schreef, het kwam me van pas, thanks ^^

  ¨*¨*¨

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben nog altijd fan van EL Idealist hoor! Er staat een flesje klaar in mijn badkamer voor wanneer de Hydrationist op is :)
   Ook de ANR blijft grote favoriet!

   Verwijderen
 10. Wat een leuke combinatie! Ik houd van glitters. Eigenlijk heb ik nooit echt naar de nagellak van Gosh gekeken, maar nu ik dit zo zie, vrees ik dat ik wel op zoek moet naar Girls on Film.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. heel mooi gelakt!
  lukt de linker hand net zo goed als de rechter om te lakken?
  bij mij is dat dus steeds een ramp!! :)

  Heb je tips om beide handen even netjes af te werken?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Whoaaa I LOVE how you layered the two!!! Separately none of them is really calling my name, but together it's so stunning!!!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig