15 maart 2013

NAIL OF THE DAY: When Monkeys Fly!

Sinds woensdag is hij in de zalen, de nieuwe Disney-film, Oz The Great and Powerful. Nu ben ik eigenlijk wel een stiekeme nerd, dus ik wil de film wel graag zien, haha.


Het komt erop neer dat een goochelaar wordt weggeblazen van Kansas naar Oz, waar ze toevallig net op zoek zijn naar een grote tovenaar om de slechte heks te verslaan. Hij moet natuurlijk eerst te weten komen wie nu effectief goed en slecht is.


OPI heeft een gelijknamige nagellaklijn uitgebracht, helemaal in het thema van de film. Er zijn een aantal zachte, lichte kleuren, maar ook een aantal glitternagellakken die de fantasie van de film op je nagels doen belanden. De bedoeling is dat je de zachte tinten kan gebruiken als basis om daar dan de glitter over te doen en zo laagjes op te bouwen. Als specialleke zit er ook een liquid sand nagellak in, in een diep taupe tint.
Ik testte OPI When Monkeys Fly! een glitternagellak die wordt beschreven als: I'm simply bananas for this gold confetti. Eh... ja, eigenlijk is dat de perfecte beschrijving, want het is een beetje een over the top glitternagellakje. Het leven zoals het is, de vliegende apenversie. Zoiets.

In het flesje zie je verschillende soorten glitter, van klein naar groot. De opvallend grote gouden glitters zijn effectief redelijk groot en ik vond het ideaal als top coat over een basislaag. Voor het contrast heb ik gewerkt met een koraalrode kleur, Guerlain Nahema, zodat de glitters echt zouden opvallen.


Het was wel niet gemakkelijk om de grote glitterstukken op mijn nagel te krijgen. Dat kan ook wel liggen aan het feit dat ik niet zo een ervaren glittergebruiker ben :)
De grote glitters krullen ook een beetje, waardoor je wel de structuur op je nagel voelt, zelfs met top coat erover. Los daarvan... snakken je nagels naar whoa-in-your-face-glitter, dan is When Monkeys Fly! zeker jouw ding.

OPI - limited edition Oz The Great and Powerful verkrijgbaar vanaf eind maart 2013 in de kleuren Light of Emerald City / Don't Burst My Bubble / When Monkeys Fly! / Glints of Glinda / Wich is Witch? / I Theodora You / What Wizardry Is This? - € 14,50
Setje mini's - € 18,50
Share:

11 opmerkingen

 1. ah, ik kan naar glitterlakjes blijven kijken. het resultaat is ook steeds verschillend op elke nagel, hé :)

  en opi is natuurlijk een te gek merk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ook héél erg benieuwd naar de film. Ik heb het liquid sand lakje uit deze collectie, is ook heel erg leuk maar dit glitterlakje lijkt me ook wel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hmmm hij is wel mooi, maar toch.... dat voelen vind ik niks :( ben wel erg benieuwd naar deze collectie ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg mooi! Ik wil de film echt heel erg graag zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Da's wel echt een heel mooi lakje ! :)
  Ik wil de film echt zo graag gaan bekijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het altijd wel leuk, zo verschillende groottes glitters!

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kijk ook uit naar de film. De trailer ziet er alvast veelbelovend uit :-D
  Het glitterlakje ziet er super uit, it's my kind of alley !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi met dat rode lakje onder! Ik ga de film ook zeker gaan bekijken!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig