21 maart 2013

REVIEW: Revitalash


Ongeveer drie maanden geleden begon ik met dit tubetje Revitalash. Ik had er al heel wat over gelezen en ik was benieuwd of het ook voor mijn wimpers een verschil zou maken. Ik bedoel, als celebrities als Jennifer Love Hewitt (miss gorgeous lashes herself) dit spul aanprijzen, moet het toch wel goed zijn, right?Revitalash Advanced is een wimperserum of -conditioner dat je gebruikt opdat je wimpers langer, voller en dikker worden. Tussen de ingrediëntenlijst zie ik plantaardige extracten en ingrediënten die hydrateren en ervoor zorgen dat je haar in optimale conditie komt. Volgens Revitalash bevat hun Revitalash Advanced krachtige polypeptiden en botanische stoffen die je wimpers hun beste zelf laten zijn binnen 12 weken.


Het lijkt een beetje op een superdun eyelinerkwastje, waarmee je het serum net boven je ogen aanbrengt, aan de wortels van je wimpers. Een keer per dag is voldoende, met name elke avond voor je gaat slapen. Het gaat supergemakkelijk en ik laat het dan nog even intrekken voor ik effectief mijn hoofdkussen opzoek.


So... werkt het? Eerst en vooral: kijk even goed naar mijn wimpers op de voor-foto. Ik vertel hier regelmatig (zowat in elke mascarareview) dat mijn wimpers dun zijn en dat ik hopeloos op zoek ben naar dikke, volle wimpers. Dus voor mij was het even bang afwachten of mijn wimpers er eigenlijk wel beter konden uitzien.


En kijk nu maar naar de na-foto. Ik weet niet of je het verschil zo duidelijk op foto ziet, maar ik zie het wel en ben er supercontent mee. Je kan het goed vergelijken als je kijkt naar de wimperhaartjes aan de binnenste en buitenste ooghoek. Ik merk het vooral als ik mascara gebruik, dan is het effect van de mascara altijd veel intenser dan voorheen. Ik heb ongeveer 6 à 8 weken moeten wachten voor ik het eerste resultaat zag. Revitalash vergt dus wel een beetje inspanning vooraleer je een duidelijk resultaat hebt. Ik lees online dat sommige mensen al na een tot vier weken een verschil zien, maar dat lijkt me een beetje snel. Na een kleine twee maanden merkte ik ineens dat mijn mascara er wel verdomd goed uitzag op mijn wimpers en dat ze er precies ook langer uit zagen. 

Ik heb wel geen gigantisch dikke wimpers gekregen, ik denk dat het serum er inderdaad voor zorgt dat je eigen wimpers gewoon beter tot hun recht komen. Dus die van mij zijn een beetje dikker en donkerder, maar vooral ook langer geworden. Dat maakt natuurlijk dat mijn mascara ook beter tot zijn recht komt.

En de nadelen? Ik moet nu echt wel altijd een wimperkruller gebruiken omdat mijn wimpers zo lang zijn,. Doe ik het niet, dan zakken ze een beetje door, zeker aan de buitenhoek. Ook ben ik recent gestopt met Revitalash en ik merk dat het effect precies een beetje minder wordt. Als je dus met het product stopt, zullen de resultaten na een tijdje ook niet meer te zien zijn, vrees ik.

Revitalash Advanced - 2/3,5 ml - € 74,95/104,95 - verkrijgbaar via Revitalash.nl of via een van de verkooppunten die je ook via die website kan vinden
Share:

20 opmerkingen

 1. Leuk, ik heb deze nu ook! Ga ik zeker eens testen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit productje zat bij mij in de deautybox ( een sample van 1 ml) Ben erg benieuwd nr het resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou deze zo graag eens willen proberen maar vind hem toch wel erg duur :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je ziet inderdaad wel een verschil ! Fijn wanneer een product ook echt werkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een leuk product als je stevigere wimpers wilt.
  Ik had vroeger zelf ook weinig en broze wimpers, bij het minste vielen ze al uit. Ben gewoon begonnen met ze iedere avond na het reinigen in te smeren met een goeie nachtcreme.

  Veel mensen brengen oogcreme onder de ogen aan (vaak zelfs niet op het ooglid zelf) en daarmee basta. Probeer het eens zoals ik het doe, doe een oog dicht, neem je oogcreme (of gewone gezichtscreme) en druk deze zachtjes op je oog. In een licht tappende beweging over heel je ooglid, onder je ogen en tegelijk je wimpers en wimperrand erbij. Zo met je vingers je hele oog wat bedekken eigenlijk.

  Vooral als je mascara gebruikt en makeup-verwijderaar + je zit ze te krullen, best allemaal stresserend voor die wimpers. Zie je verzorging als een conditioner, het doet geen wonderen natuurlijk maar het gaat resultaat geven.

  Ik heb het al gedaan met gewone vaseline en vingers, of een oud mascara borsteltje proper maken en gewoon aanbrengen zoals je gewoon bent he. Olijfolie is een plakboel, caster olie ook. Dikkere balsems die 'smelten' op contact met de huid werken ook lekker. Ale als je vragen hebt hoor ik het wel, sneller uitgelegd face to face.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooh nu wil ik het ook wel proberen! Ik heb ook van die korte dunne wimpers en ik zie hier bij jou wel duidelijk verschil. Ga er nog even wat meer over opzoeken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Er is inderdaad wel een verschil te zien! Mijn wimpers kunnen ook wel wat lengte en volume gebruiken.
  Benieuwd of het voor mij ook werkt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben deze ook aan het testen maar ben wel een tijdje moeten stoppen omdat ik jeuk kreeg net op de plaats waar ik de Revitalash aanbracht. Ligt het aan het product of aan iets anders? In elk geval, ik ben terug begonnen en hoop dat de irritatie nu wel weg blijft want ik had wel de indruk dat mijn wimpers wat sterker werden en dat ze wat dikker leken.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die prijs is mij jammer genoeg echt te veel, want het klinkt erg goed

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb hem ook en merk werl degelijk verschil in mijn wimpers. Ze zijn iets langer en voller geworden geen hele centimeters maar toch wel iets.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Fijn da ge er zo content over bent haha!
  Klinkt me echt een fijn product. Mijn wimpers mogen wel wat langer, ze zijn vanhunzelf wel vol genoeg.. maarja wie wil er nu niet meer lengte??!! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh, ik wou dit al zo lang cadeau doen aan mijn mama die graag vollere wimpers wil maar vond het ook echt wel wat te duur. Met de sample in de Deauty-box nu heb ik haar alleszins al blij gemaakt. Nu hopen dat het bij haar ook goed werkt, heb haar al meteen je review doorgestuurd ;-)

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ja, ik zie het verschil ook, wat goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Je ziet wel degelijk verschil, fijn! Maar dit lijkt me inderdaad zo'n product dat je moet blijven gebruiken voor effect te blijven hebben. Daarvoor vind ik hem persoonlijk toch iets te duur.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. I've kinda always wanted to try a lash growth serum, but so far I haven't! Glad to see/hear this works well for you. I can tell your lashes are more dense for sure!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Super dat het zo goed werkt!! Zonde van de prijs alleen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 17. het verschil is wel duidelijk! en toch wel jammer dat het effect niet blijvend is :(

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wauw, je wimpers zien er vooral voller uit op de na fotos. Ik was altijd al benieuwd of deze nu echt werkt, en het ziet eruit dat het toch een goede steun is! ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Prachtig resultaat en het geld wel waard.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig