3 april 2013

Kérastase Nectar Thermique

Kérastase Nectar Thermique

Shame on me, want deze review beloofde ik jullie volgens mij zo'n zes maanden geleden al. Maar kijk, beter laat dan nooit, right? #badbeautyblogger

Kérastase's Nectar Thermique is een van de vele producten in mijn enorm gevulde haarverzorgingslade. Het heeft even geduurd voor ik hem in gebruik nam, maar eens ik dat deed, was ik om! Ik had het nooit verwacht van een ogenschijnlijk banaal product, maar dit heeft voor mij holy grail status. Yes, HG, people!
Ik heb andere stylingproducten en doen zeker hun werk, maar van Nectar Thermique moet er toch wel steeds een exemplaar in mijn badkamer staan.

Ik begon met de mini, wat ideaal is om producten te leren kennen en ze uit te proberen. Ik denk niet dat die mini's heel het jaar door verkrijgbaar zijn, af en toe zijn er acties waarbij ze te krijgen zijn. Intussen heb ik ook de fullsize in huis en da's maar goed ook, want mijn mini is op!

Kérastase Nectar Thermique

Nectar Thermique is een thermoactieve voedende verzorging voor droog tot zeer droog haar. Het beschermt je haar op het moment dat je hitte gebruikt, wat in mijn geval voornamelijk de föhn is en af en toe een krul- of stijltang. Tegelijk voedt het je haarvezel, waardoor je je model heel gemakkelijk verkrijgt, maar ook mooi behoudt.

Een nootje per keer, dat is alles wat je nodig hebt. Ik vind het zijn prijs dan ook volledig waard, want je doet er érg lang mee. Ik concentreer het op de lengtes en punten (het droge gedeelte van mijn haar - aan de wortels komt er volumemousse of volume blow dry spray) en ik merk - en dat is echt opvallend - dat mijn haar snéller droogt, mooi in model zit en dat het model dan nog eens langer houdt. Meestal droog ik mijn haar 's avonds en dan gebeurde het wel eens dat ik 's morgens opstond en er bitter weinig overbleef van het netjes geföhnde haar. Daar kon ik mij zo in opjagen, al dat werk voor niets. Maar met Nectar Thermique zit mijn haar de volgende morgen nog steeds goed, een beetje borstelen en haarspray en het is zoals het hoort!

Kérastase Nectar Thermique - 150 ml - € 26,00 - verkrijgbaar bij Kérastase-kappers
Share:

14 opmerkingen

 1. Waar vind ik die mini? Ik zou het heeeel graag es proberen, ik heb heel fijn en weerbarstig haar en zoek al m'n levenslang naar het ideale product

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij de kapper! Kérastase herhaalt de mini-actie elk jaar, over die van vorig jaar heb ik hier iets geschreven: http://www.beautyloves.be/2012/05/meer-minis.html

   Dus normaal zou het er bijna weer moeten aankomen. Ik vrees wel dat je die mini's niet apart kan kopen, maar je kan altijd eens gaan kijken.

   Verwijderen
 2. Waar vind ik die mini? Ik zou het heeeel graag es proberen, ik heb heel fijn en weerbarstig haar en zoek al m'n levenslang naar het ideale product

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Pfoe 26 euro is niet weinig. Maar mijn droge haar kan alle hulp wel gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt goed. Ik vind kérastase echt een super fijn merk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat lijkt me een product dat mijn haar ook wel kan gebruiken !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb helemaal geen droog haar, dus dit is niks voor mij, maar op zich klinkt het wel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb geen droog haar, maar Kérastase heeft heel goede producten en aan je uitleg te horen werken ze echt fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ooh dat klinkt wel goed ! Wil ik wel eens uitproberen eigenlijk !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Klinkt heel erg goed! Volgens mij heb ik deze ook nog ergens staan om uit te testen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Werkt hij ook zo goed op gebleached haar?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Awel, ik zet altijd highlights in mijn haar en dat werkt dus prima!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig