20 april 2013

RIP PANTS: Braun Silk-épil 7 Wet&Dry & test mee!


Mijn favoriete outfits? Kleedjes! Geef mij een kleedje, een paar pumps Jimmy Choo's (I wish!) en een handtas en ik ben klaar om uit de deur te gaan. Dus ook mijn benen moeten in perfecte staat zijn - je weet maar nooit wie je tegenkomt ;)


Ik heb al heel wat ontharingsmethodes geprobeerd. Epileren blijft een van mijn favoriete methodes om mijn benen glad te krijgen, omdat het zo effectief en eenvoudig is. Al wat je nodig hebt, is een epilator, geen andere toebehoren of crèmes. Simpel, snel, effectief en... roze! Ik weet dat de kleur van de epilator niets uitmaakt voor het resultaat, maar kijk dan! Hij is roze! En met een bijpassend roze tasje, Elle Woods zou trots zijn.


Dat roze tasje is tegelijk heel praktisch: de adapter, het borsteltje en de epilator passen er netjes in en dan heb je een compact tasje dat je weg kan steken. Noem me een softy, maar met zulke dingen scoor je wel bij mij, want dan is er precies toch wel nagedacht over wat de consument met het product wil gaan doen.

De laatste keer dat ik een Silk-épil testte, is intussen al bijna twee jaar geleden. Time flies! Het principe is nog steeds hetzelfde: je kan de Silk-épil 7 zowel droog als nat gebruiken, dus ook onder de douche of in bad. Met de 3 en 5-series kan dat niet, maar ik vind een epilator toch het beste en gemakkelijkste werken op droge benen, dus geen erg.

Een epilator werkt met kleine pincetjes, die ronddraaien rond een kop. Die pincetten trekken de haartjes tot zelfs 0,5 mm uit de haarzak, zodat je benen langer glad blijven. Platliggende haartjes worden onderweg opgelift door die SoftLift Tips, die tegelijk voor een ietwat masserend effect zorgen, en met het Smartlight zou geen enkel haartje aan je zicht mogen ontsnappen.


Ik weet dat veel mensen afgeschrikt zijn door een epilator (het lawaai, de pijn), maar persoonlijk heb ik er alleen maar goede ervaringen mee. Echte pijn heb ik nooit gehad (eerder wat gevoelige prikkels) en ik was het snel gewoon; nu doet het eigenlijk geen pijn meer. Ik epileer in de lente en zomer vrij frequent, zo blijven mijn benen altijd glad en heb ik ook nauwelijks last van ingegroeide haartjes. In de beginperiode heb ik wel altijd last van rode vlekjes net na het epileren, maar ook dat trekt snel weg, van zodra mijn benen het terug gewoon zijn.

Nieuwsgierig? Je hoeft niet op je honger te blijven zitten, je kan gewoon zelf mee testen! Tot en met 25 april kan je je inschrijven via Zin In Meer, want Braun zoekt maar liefst 200 ambassadeurs voor deze test. Ennnn... de topambassadeur wint een paar Jimmy Choo's. Gimme!

Braun Silk-épil - Series 3 vanaf € 59,99 / Series 5 vanaf € 79,99 / Series 7 vanaf € 144,99
Share:

8 opmerkingen

 1. Ik probeer me in te schrijven, maar ik krijg steeds een foutmelding :( straks nog eens proberen!
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik moet er ook dringend nog eens mee aan de slag ! Het is wel een werkje maar het resultaat mag er wel zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb het een paar keer geprobeerd maar vind het zo onaangenaam dat ik het heb opgegeven. I weet het, ik had moeten doorzetten want je raakt eraan gewend maar toch...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou mij graag es ene aanschaffen ! Lijkt me echt handig in de zomer !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Meedoen met de Braun-test hè! Dan kan je hem misschien gratis proberen!

   Verwijderen
 5. Ik ben altijd benieuwd geweest naar een epileertoestel... Misschien toch eens proberen?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik heb mij twee jaar geleden zo eentje gekocht, en telkens opnieuw probeer ik het met volle moed terug vol te houden maar naar tien cm kan ik er niet meer tegen van pijn...jammer want het is enorm handig

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig