22 april 2013

WARME WINTERSPORT FASHION


Voor de meeste mensen is het wintersport seizoen al voorbij, maar er zijn plekken in Europa waar je het hele jaar door kunt skiën. Misschien ben jij nog van plan om op ski’s te gaan staan of laat jij ze in de kast liggen tot het volgende seizoen? Wanneer je ook gaat skiën, je wilt er dan wel goed uit zien natuurlijk. Wintersportmode gaat gelukkig meerdere seizoenen mee, dus je hoeft niet ieder jaar een nieuw skipak aan te schaffen. Hier een overzicht van de fashion trends op de piste.


Skinny jeans op de piste
De meeste skibroeken zitten wel lekker warm, maar echt flatteus zijn ze niet. Ze zijn groot en wijd en als je mooie slanke benen hebt, zie je daar maar weinig van terug. De nieuwste trend op de piste is daarom de skinny jean skibroek. Deze broek zit strak en lift je billen zelfs een beetje. Zo kun jij lekker warm en toch als een fashionista door de sneeuw heen skiën tijdens je wintersport in bijvoorbeeld Italië

Color Blocking
Dit is een trends die je overal in ziet terug komen. Van de keuken tot accessoires en natuurlijk ook kleding. Deze zomer is het nog steeds een trend bij gewone kleding en bij de wintersportmode zie je het ook nog steeds. Veel die hard wintersporters hebben een jas en een broek in een tegenovergestelde kleur. Bijvoorbeeld een fel blauwe jas met een knal gele broek. 


Lekker wollig
Ons hoofd moet natuurlijk wel lekker warm blijven in de sneeuw. Een lekkere muts inpakken is daarom een must als je gaat skiën in bijvoorbeeld het karakteristieke Kirchberg. Gebreide mutsen zijn weer terug van weggeweest. Als je zelf niet zo handig bent met wol en breipennen, kun je ze gelukkig ook in de meeste winkels kopen. Nu de lente begint houden veel winkels uitverkoop van de wintermode, dus dit is het ideale moment om een mooie muts voor een leuke prijs te scoren.
Share:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig