22 april 2013

KATY PERRY COLOR POP LASHES


Vorig weekend blogde ik er al kort over: Katy Perry heeft weer een nieuwe samenwerking met Eylure en deze keer zijn de wimpers van het type ka-pow en ka-boom! Er zijn een aantal volledige wimpers mét een kleurtje, maar (en daar ben ik zo enthousiast over!) ook individuele wimpers.

Ik twijfelde eerst over de individuele wimpers, want tot nu toe probeerde ik alleen maar een volledige strip. Dus was ik een beetje bang dat individuele wimpers niet goed zouden vastkleven en dat ik ze snel kwijt zou zijn.


Niets van dat alles, mensen! Individuele wimpers zijn subtieler, gemakkelijk te plaatsen (want geen volledige strip die je moet goed krijgen, je kan per wimper werken) en ze blijven ook netjes zitten. In het doosje zit er een fles met remover, daarmee kan je 's avonds de wimpers losweken en ze dan de volgende keer opnieuw gebruiken. Dat is dan het enige aandachtspuntje: je mag de individuele wimpers niet zomaar lostrekken, maar moet er wat voorzichtiger mee zijn dan met strips.Ik was er zo content van dat ik er twee dansshows mee heb gedaan én ik wilde jullie ook het resultaat laten zien. Het is nog niet 100% perfect, want het was de eerste keer, maar je ziet wel dat de wimpers heel mooi inblenden met mijn eigen wimpers. Ik gebruikte twee stukjes medium aan de buitenste ooghoek en twee short stukjes in het midden. En dat geeft eigenlijk al een mooie extra oemph aan je wimpers.

Wat vinden jullie ervan?

Katy Perry Color Pop lashes by Eylure - € 8,50 bij Di
Share:

18 opmerkingen

 1. Mooi resultaat! En best nog natuurlijk ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zien er mooi uit!!! Vandaag staat de unboxing van je winactie online.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I liiiikeeee! De vorige Katy Perry lashes met Eylure vond ik een beetje te braaf, haha. Deze daarentegen vind ik echt gorgeous.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn écht goed! Megagigantischsuperwaauw effect, en tóch niet te fake, echt goed :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wauw, wat een mooie make-up! Individuale wimpers zijn geweldig, je moet er eerst wat aan wennen maar het effect vind ik nog mooier ^^.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik zou daar echt niet mee kunnen werken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi effect! Vind de individuele wimpers ook makkelijker werken, alhoewel je er wel iets langer mee bezig bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er goed uit ! Het is inderdaad veel subtieler dan full on fake lashes.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wauwauw prachtig! ik follow je nu op bloglovin' check out mine?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb die kleintjes nog niet gebruikt, maar wow, zo ik beter eens doen, supermooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Inderdaad een heel mooi resultaat! Ik heb de enkele niet aangedurfd, ik zag mij daar echt 2u aan bezig :-D

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Tof, ik heb ook 2 dansshows op het programma staan (wat voor dans doe jij trouwens?) en ga ook zeker wimpers gebruiken x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ziet er goed uit! Ik maakte afgelopen donderdag de zangeres van The Brand New Heavies op en gebruikte ook Katy Parry wimpers, wel volledige strips, ze was er erg blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig