27 mei 2013

COMFORT CARE


Ik liep vorige week door de Brusselse winkelstraten en hoewel al die fleurige en kleurige kledij in de etalage knalt, had ik echt geen zin om iets van de zomercollectie te kopen. Ik loop zelf nog in mijn winterse kleren, draag dagelijks een sjaal en op een bepaald ogenblik had ik zelfs heimwee naar mijn handschoenen, dus de goesting is er gewoon niet. 

In de badkamer probeer ik een beetje troost te zoeken tegen het gure weer en gebruik ik momenteel vooral 'comfortabele' producten. Producten met zalvende of bedwelmend-ontspannende geuren en met zalig zachte texturen die troost bieden tegen de koude en regen.


Fa Luxurious Moments douchecrème is zo'n bedwelmende geur met een vrij aanwezig parfum. Hij is dikker dan een gewone douchegel en is (schrik niet) een donkere, glinsterende crème. Hydrateert de huid en laat een subtiel viooltjesparfum achter dat nog lang aanhoudt.

Bij de nieuwe Kneipp douchecrèmes is de geur eerder zacht, maar oh zo heerlijk. Er is een douchecrème met een dubbele dosis amandel (amandelmelk en amandelolie) die zachtzoet is en de crème met vijgenmelk en arganolie ruikt eerder zacht fruitig. Deze neemt mij mee naar onze vakantie op Chios, een Grieks eiland. Aan de Vlindervallei stond er zo'n authentieke fruitkraam, waar ik maar liefst een kilo verse vijgen kocht. Ze waren zo zoet en lekker, ze hadden echt een natuurlijke honing in hun kern. Zoiets kan je hier in de supermarkt helaas niet kopen :( Maar bon, genoeg gedroomd!Mijn wintervel scrub ik weg met deze giga pot zeezoutscrub in de geur Paradise Pink. Lekker goedkoop van de Action (denk dat ik hem zelfs in promotie heb gekocht voor amper een euro), maar hij scrubt lekker en da's wat telt :)

Nivea Zijdezachte Luchtige Body Crème heeft zo een velouté structuur, heerlijk! Eigenlijk is hij met zijn karitéboter bedoeld voor de droge huid, maar ik negeer dat gewoon. In tijden van koude kan ook mijn normale huid zoiets appreciëren. Ik wissel dan af met Dove Summer Glow, want ik ben mijn bleke wintervel gewoon kotsbeu.

Welke 'overlevingstechnieken' passen jullie toe om de winter te overbruggen?

Fa Luxurious Moments: deodorant € 2,99 - douchecrème € 2,59
Kneipp amandelmelk - amandelolie of vijgenmelk - arganolie: douchecrème € 5,49 - badcrème € 9,49
Nivea Zijdezachte Luchtige Body Crème € 6,19
Dove Summer Glow € 6,99
Share:

14 opmerkingen

 1. Mooie producten, die douchegels van Kneipp zijn zo heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die douchegels ga ik ook eens proberen denk ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha toevallig vandaag ook de dove summer glow gekocht, ik was het ook vreselijk beu :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik heb ook echt nog geen zin in de zomerkledij, stomme winter

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Allemaal heerlijke producten :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die Fa met viooltjes geur lijkt me zalig ! Ik ben uit pure frustratie al 3 keer onder de zonnebank geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die kneipp douchecrème (de amandelversie) wil ik eigenlijk wel eens proberen, want de kneipp massageolie met amandelbloesemgeur heb ik ook en die vind ik zo lekker ruiken <3 De enige reden waarom ik de douchecrème misschien toch niet ga proberen is dat ik douchecrèmes niet zo goed vind schuimen als douchegels. En ik heb graag wat schuim ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeh, dat lijken me allemaal erg fijne spulletjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De body crème van Nivea klinkt heerlijk ! Mijn vel is altijd zo droog, heeft altijd wat extra tender love & care nodig ;-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gelukkig is de zon er ondertussen even bij, helaas niet voor lang maar het fleurt een mens wel op! Spa momentje at home met Molton Brown, Honey Drops en een fijn masker. En de teennagels in een felle kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. handcrème mag voor mij ook niet ontbreken in het rijtje ! :)
  Ik heb die van Louis Widmer.. ruikt heel lekker , en trekt meteen in.. resultaat: zijdezachte , gehydrateerde handjes... Love it !

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ik heb ook nog geen zin in zomer-shopping, dan maar make-up en accessoires eh :) bedankt voor de post!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Stuk voor stuk heerlijke producten! :-) Ik gebruik ook nog steeds mijn bodybutters, aangezien de winter maar blijft duren... :-(

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig