9 mei 2013

FILMPJE: Mijn top 10 MAC-productenElke beautyliefhebber kent MAC wel. Bloggers houden van het merk omdat je er qua beauty alles kan vinden en de kleurenkeuze oneindig lijkt. Ook brengt MAC regelmatig limited editions uit, die dan tot onze grote frustratie snel uitverkocht geraken ;)

Dit is mijn persoonlijke top 10:
239 oogschaduwkwast
Viva Glam V
Fluidline in Blacktrack
Paint Pot in Painterly
Prim & Proper blush
On A Mission beauty powder blush
Mineralize Skinfinish (MSF) Natural in Medium Plus
Mineralize Skinfinish (MSF) in Porcelain Pink
Fix+
Satin Taupe oogschaduw

Review Zoom Waterfast Lash mascara

Welke MAC-toppertjes zitten in jouw collectie?
Share:

14 opmerkingen

 1. geloof het of niet maar ik heb nog niets van MAC :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk filmpje, en handig om zien!
  Ik gebruik vooral gezichtspoeders, de MSF Natural in Medium Plus heb ik volledig opgebruikt, dus ik moet hem dringend terug in huis halen. Verder gebruik ik vaak hun blushes en skinfinish producten.
  De Satin Taupe staat hier idd ook al even op de wishlist, wegens must-have genoemd door velen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben ook een grote fan van de MSF's ! En de Fix+ gebruik ik echt elke dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Blacktrack is ook mijn favo zwarte eyeliner en dipdown de bruine favoriet :) En ook satin taupe zit in mijn favorietenlijstje. mooie producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk filmpje! Zelf ben ik wel benieuwd naar de Fix+.
  Ik heb nu een gelijkaardig product van Urban Decay, dus als die er door is, ga ik eens kijken bij MAC :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Tof filmpje :) Ik heb maar 2 dingen van mac, waarvan 1 een mascara waar ik niet zo tevreden over ben, jammer! Ik ga mij denkik wel eens een lippenstift van viva glam aanschaffen ! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk filmpje :) Vroeger vond ik Satin Taupe echt helemaal niks, maar nu waardeer ik hem veel meer. Hij kan zo mooi allerlei kleuren verbinden, love it :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goeie selectie! Mijn top tien ga ik niet geven, maar misschien wel mijn top drie :-) Op één de Pro Longwear Concealer, op twee MAC oogschaduw in Carbon, en op het drie het translucent setting powder!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk om jouw MAC favorieten te zien. Zelf vind ik de lipsticks, blushes en mineralize skinfinishes (msf's) altijd mooi van MAC en ik koop elke paar maanden wel wat. Mijn favorieten zijn Cut a Caper lustre lipstick, Sunny Seoul cremesheen lipstick, Eversun beauty powder blush (komt ook uit Style Warriors, net als On a Mission die jij als favoriet noemt), Inner Strength eye shadow palet, Rose Quartz msf en dat is nu wat zo het eerste in mij opkomt en dit zijn ook producten die ik regelmatig gebruik!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb net de brush cleanser gekocht en hopelijk gaat die ook bij mijn favorieten!
  Mijn painterly zit ook in mijn top 3 en daarnaast ga ik voor mijn Viva Glam Nicky 1 lipstick en de prep + prime skinbase, dat is nu al een hele tijd dik aan tussen ons ;-)

  Trouwens, ik zag je net op de Deauty fb-pagina met je unboxing video (hierzo: https://www.facebook.com/deauty.be/app_300001396778554), leuk dat ze je featuren, ondanks de slechte review voor de CC cream (the horrors!), straf en een pluim voor Deauty :-)

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk! Bij mij vooral kwasten en oogschaduws maar ook de lipbalm en oogcrème vind ik erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Fijn filmpje ;)

  Welk product (van estee lauder ?) zie ik daar in de achtergrond. die blauwe tube met de gouden dop? Waarvoor dient het? Ik ben de laatste tijd nogal into estee lauder (mede dankzij jou) en het is daarom dat ik het vraag ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, inderdaad van Estée Lauder! Is de Idealist peeling (wel ja, ietsje meer dan een peeling), en hij komt zeker nog op de blog! Moet alleen nieuwe foto's trekken van mijn maskers en peelings, want die waren niet zo goed gelukt (waren nog een tijdje geleden en het licht zat niet goed, haha).

   Verwijderen
 13. Fijne favorieten! Ik herken enkele favorieten. :-)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig