16 mei 2013

GOSH SPRING/SUMMER: Quattro Eye Shadow, Matt Duo Eye Shadow & Natural Blush & WIN!


Vandaag laat ik een trio van GOSH zien uit hun lente- en zomercollectie en kan je deze producten ook winnen, jeeej!


Ik kocht zo'n 7 jaar geleden mijn eerste quad van GOSH. Intussen zijn hun verpakkingen wat verfijnder, minder bulky. Het concept van de quads is nog dezelfde: je krijgt vier kleuren die je kan combineren en met 3 gram is het geen gigantische hoeveelheid, maar eerlijk... hoeveel oogschaduw zou een gemiddelde mens volledig opmaken? Ik niet veel, in elk geval :) De textuur is anderzijds wel een toppertje, de oogschaduw is superzacht en degelijk gepigmenteerd. In gewoon licht valt het niet onmiddellijk op, maar zoals je op de foto in direct zonlicht kan zien, bevat het Quattro Eye Shadow in Green Valley een hele mooie gouden glans (geen glitters) in alle vier de kleuren oogschaduw.


Bij het Matt Duo Eye Shadow in Dusty Purple is er dan weer geen glans te bespeuren. Ik weet dat er heel wat mensen graag matte oogschaduw dragen en het is fijn dat een drogisterijmerk ook matte oogschaduw voorziet. De kleuren komen namelijk altijd een beetje rustiger over, ook al is de oogschaduw best gepigmenteerd.  Matte oogschaduw is eigenlijk ideaal om toch wat kleur op het werk te kunnen dragen, al laat ik mij daardoor eigenlijk nooit tegenhouden, haha. 

Persoonlijk vind ik matte oogschaduw wel iets 'moeilijker' werken dan oogschaduw met een satijn- of glanzende finish. Niet dat je dit duo onmogelijk kunt inwerken, maar ik merk wel dat ik iets meer moet blenden dan met niet-matte oogschaduw, omdat je met matte oogschaduw sneller de foutjes gaat zien of een duidelijke transitielijn ziet tussen twee kleuren.

Dusty Purple Matte Duo Eyeshadow - Melon Natural Blush


Dusty Purple is ook echt een rokerig paars, het geeft mijn ogen een beetje kleur, maar vooral diepte. Met twee kleuren kan je dus best een mooie ooglook maken. Ik heb wel een lichte kleur toegevoegd (Virgin van Urban Decay) op mijn wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoek, om de look af te werken.


De naam zegt het zelf al, Natural Blush in Melon is heel subtiel. Het heeft een lichte textuur en ik kreeg hem niet heel duidelijk op de foto. Je ziet het dus amper, maar op mijn wangen transformeert het tot een hele mooie zachte, natuurlijke blos. Een ideale beginnersblush, want je kan er weinig fout mee doen. Té veel blush nemen, is er bij Melon namelijk niet bij. Ik merk wel dat de blush doorheen de dag een klein beetje donkerder wordt. Dat kan aan de chemie van mijn huid liggen, en op zich heb ik er totaal geen probleem mee, want ik houd wel van een blosje.

En hoera, je kan deze drie producten ook winnen! Wat moet je ervoor doen? Zoals steeds is dit een winactie voor mijn lezers. Volg mijn blog via Bloglovin' of onderaan via Google Friend Connect. Je kan mij daarnaast ook terugvinden op Facebook, Twitter en YouTube.

Laat hieronder een comment na, zodat ik weet dat je meedoet. Let wel: vul op zijn minst een naam in (voornaam, nickname, blognaam, ...); anonieme comments worden niet aanvaard. Stuur mij ook een mailtje op info [at] beautyloves.be, dan kan ik je meteen contacteren als je wint.

Sharing is caring! Deel je de winactie via Facebook of Twitter of "like" je het bericht op Bloglovin', dan beloon ik je dan met een extra winkans - whoop!

Meedoen kan tot en met 20 mei 2013, de winnaar krijgt op 21 mei een mailtje en bezorgt mij uiterlijk 24 mei zijn gegevens.

GOSH Spring/Summer - exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat
Quattro Eye Shadow in Q 56 Green Valley / Q 57 Tempting Purple - 3 g - € 10,99
Matt Duo Eye Shadow in 007 Blue Jeans / 008 Dusty Purple - 2 g - € 9,49
Natural Blush in 42 Melon / 43 Flower Power - 5 g - € 8,79
Share:

19 opmerkingen

 1. Goede review en mooie ooglook erbij! Ik doe graag mee met de winactie :) Ik volg en like op bloglovin :) chantal_rila @hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie look heb je ermee gemaakt Stamatia!Die plum kleuren staan jou goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik doe mee! ik volg je op bloglovin' en ik heb ook getweet! (@michellepijnen)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die quad in Green Valley ziet er superfijn uit, zou ik graag eens uitproberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze zien er goed uit. En ik vind je look echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oooh wat een mooie productjes! Vooral die blush heeft een hoog 'hebben' gehalte!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige ooglook, hij past echt goed bij je ogen. Ook zijn het natuurlijk weer prachtige producten van Gosh dus ik waag graag mijn kans. Ik heb alles gedaan wat je gevraagd hebt, dus duimen maar :) Je berichtje op twitter heb ik geretweet (@CsBeautyReviews)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De blush vind ik heel mooi, de look is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie producten weer! Ik ben helemaal fan van de eyeshadow sticks van GOSH. Ideaal als ik weinig tijd heb, voor ik naar mijn werk ga. Even de stick over je ooglid en je bent direct opgemaakt. En ze blijven echt een hele dag zitten, zelfs met het Belgische regenweer en op mijn vette oogleden.
  Ik heb je artikel op Bloglovin geliked, en ik volg je ook al een hele tijd.
  Succes allemaal! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hallo! Ik doe mee!

  Ik volg je via bloglovin + ik heb geliked. En ik volg je via youtube.
  Ik heb je ook al een mailtje gestuurd.

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super mooie kleurtjes!
  Ik volg je al een tijdje op Bloglovin' en heb deze post geliked.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gosh heeft idd goede eye shadows. Ik doe mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Je staat echt mooi met die plum kleuren !

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk hoor! Ik volg je via bloglovin+geliked :) Liefs,
  Britt

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Supertoffe producten. Je hebt er ook een heel erg mooie look mee gemaakt! Ik doe graag mee :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik doe heel graag mee.
  Ik volg je op bloglovin en heb geliked.
  Ik stuur je ook een mailtje!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig