17 mei 2013

EN TOEN GING IK NAAR BOBBEJAANLAND... (new shoes!)


Ik ben een hakkenmadam. Dat ik geen sneakers heb (uitgezonderd mijn dansschoenen), mag jullie niet verbazen. Maar met witte danssneakers ga ik dus niet naar Bobbejaanland. Wegens net iets te jaren '90 en al. Vintage mag dan wel in zijn, ik hoef er niet per se uit te zien als mijn zestienjarige zelf.

En hey... elk excuus is goed om nieuwe schoenen te kopen. Als ik morgen dan toch plat en sportief door het leven moet gaan, wil ik tenminste een leuk paar en niet eentje dat ik na een dag stiefmoederlijk behandel wegens te lelijk.
Ik deed op voorhand mijn research (hoe zálig is het dat schoenwinkels tegenwoordig hun hele stock online hebben staan?! Gericht winkelen, for the win!) en vond enkele leuke exemplaren bij Guess. Mooi, fun, girly, helemaal mijn ding!

Na een werkdag van 10 uur reed ik door naar de schoenwinkel en op vijf minuten stond ik aan de kassa.  Ik herhaal: gericht winkelen, for the win! ;) De keuze ging tussen stof, grijs en blinkende pailletten versus leder, roze en studs. Het werd dat laatste, zoals je wel kan zien. 

Fijn weekend!
Share:

21 opmerkingen

 1. Wauw deze zijn echt supermooi! Veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik zou ze niet durven aandoen voor een pretpark :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. toffe schoenen. ik zoek ook nog iets in dat genre...misschien ga ik voor all stars. maar morgen ga ik eerst zeker een paar nieuwe ballerina's kopen. nu nog weten welke kleur ik wil :)

  hopelijk heb je wat kunnen uitblazen in bobbejaanland, nadat je eerder die werkdag had van 10 uur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooh dat zijn mooie ! Ik vind sneakers kopen verschrikkelijk. Draag het zelf ook alleen maar om naar een pretpark te gaan ofzo :p.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hou van hakken dragen, maar sneaker zijn toch net dat ietsje meer mijn ding (a) Deze zijn btw echt prachtig! :D

  xo
  clothesanddreams.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk met die studs ! Veel plezier straks !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooie schoenen ! Het roze met de studs maakt het helemaal af.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel tof! Ik heb ook alleen 1 paar girly sneakers, maar de lage witte allstars staan ook nog op mijn wishlist

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie sneakers! Ik draag ook nooit sneakers. Als ik voor platte schoenen ga, dan draag ik ballerina's.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw die zijn heel erg gaaf! Ik draag zelf ook noooooit sneakers.. Iedere keer wil ik toch wel een paar aanschaffen voor het geval je ze een keer nodig hebt maar ik kijk er niet eens naar als ik in een schoenenwinkel sta, mijn blik gaat meteen weer naar de hakken haha.

  Als je het leuk vind, ik organiseer vandaag een linkparty! Dit houdt in dat je reclame mag maken voor 3 van je leukste artikelen (zoals deze!) van afgelopen week inclusief een foto en een link naar jouw blog! Tof toch?:) Zou het super leuk vinden als je mee zou doen!

  Liefs Rosie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. O schoontjes zeg, ik ben ook anti sneaker, alleen voor sport is dat goed, maar deze zijn echte bjoeties!!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig