15 mei 2013

Sisley Phyto-Cernes Eclat concealer

Sisley Phyto-Cernes Eclat concealer

Als er een ding is waar ik andere vrouwen wel eens voor benijd, is het hun gebrek aan wallen en/of donkere kringen. Mijn huid is op zich in prima staat (ik test en gebruik dan ook heel wat goede producten), maar mijn donkere kringen zijn toch een beetje de doorn in mijn oog.

Ik smeer al enkele jaren trouw oogcrème en ik kies ook bewust voor een aparte oogcrème. De huid onder mijn ogen is zo teer, ik wil daar gewoon een aangepaste verzorging voor. Maar als je wallen en/of donkere kringen genetisch zijn, mag je smeren zoveel je wil, maar geraak je daar nooit volledig van af. #hoera

Sisley Phyto-Cernes Eclat concealer

De ultieme oplossing: concealer! Bij Sisley gaan ze altijd een stapje verder en gaat het niet enkel om concealer, maar ook om verzorging. De nieuwe Phyto-Cernes Eclat combineert high tech verzorging én make-up.

De verzorging heeft een driedubbele werking, tegen zowel kringen als wallen.
 • Stimuleert de doorbloeding en lymfedrainage van de oogcontour: donkere kringen zijn eigenlijk het gevolg van een verstoring van de doorbloeding, waardoor bloedpigmenten zich ophopen in het bindweefsel. Phyto-Cernes Eclat bevat plantaardige extracten die de microcirculatie bevorderen, de capillaire membranen te beschermen en de weerstand van de haarvaatjes te verbeteren;
 • Gaat huidverslapping en vetophopingen tegen: wallen krijg je dan weer door een falend lymfvatenstelsel in combinatie met huidverslapping en zijn vetophopingen onder de huid. Cafeïne, soja-peptide en paardenstaartextract zorgen voor meer tonus en bestrijden de vervelende vetbolletjes;
 • Hydrateert en verzacht dankzij wortelextract, alpha-bisabolol en plantaardige glycerine.
Sisley Phyto-Cernes Eclat concealer
Op de foto: 3 Abrikoos / 2 Perzik / 1 Beige Rosé

Naast verzorging is het natuurlijk ook een echte concealer. De dekking is zeker aanwezig, maar tegelijk licht het mijn oogcontouren ook op, er is een soort van soft focus-effect. Hij droogt ook heel mooi op, met een beetje poeder erover blijft alles perfect zitten en echt niets ervan kruipt in de fijne lijntjes.

Op de swatch lijkt de concealer vrij heftig, maar geef het wat blendwerk en het versmelt zich met die donkere kringen tot een fantastisch resultaat. Het verdoezelt je kringen, maar de rozige ondertoon zorgt ook voor een wakker effect. Je krijgt er trouwens een niet eens zo slecht concealerkwastje bij, al gaat mijn voorkeur uit naar mijn Zoeva Concealer Buffer, omdat die zo dik en zacht is. Ik heb zelf de lichtste kleur, Beige Rosé, en die werkt perfect voor mij.

De metalen applicator is, op zijn zachts uitgedrukt, prettig. Vooral 's morgens is het een godsgeschenk. Zó verkoelend, alleen al daarvoor is dit een toppertje. Vóór je de concealer aanbrengt, klop je de metalen applicator lichtjes in op de oogcontour, want dat stimuleert de microcirculatie. Daarna doet het perfect dienst als applicator voor de concealer, maar uitblenden moet je wel doen met je vingers of met een kwast.

Phyto-Cernes Eclat is een prijzige, maar meteen ook de beste concealer die ik al geprobeerd heb. Hij is het echter helemaal waard. En dus danken mijn donkere kringen en ik Sisley op onze blote knietjes.

Sisley Phyto-Cernes Eclat in Beige Rosé / Perzik / Abrikoos - 15 ml voor € 70,00
Share:

10 opmerkingen

 1. Handig dat je dit product even toont in een artikel:) Ik heb weer wat bijgeleerd.

  Toevallig kocht ik vorige week ook een product van Sisley, speciaal voor de ogen. Ik kocht het Sisley eye contour mask. Een fijn product dat meteen de huid onder mijn ogen ook fijn hydrateert. Ik merk dat je er maar een beetje van nodig hebt want het smeert goed uit. Ik gebruik hem wel bij mijn avondroutine, omdat hij een laagje achterlaat onder mijn ogen. Geen erg, hij is het waard. Ik weet niet goed waarom ik dit allemaal aan je vertel, maar ik denk dat ik graag informatie geef :D

  Fijn van de metalen applicator en het kwastje.

  Bye ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik was helemaal mee met je verhaal tot ik de prijs zag. Is er toch wel over voor mij persoonlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had hetzelfde als maaike....
  Was al bijna naar de winkel vertrokken om deze concealer te kopen, tot ik de prijs zag hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een felle swatches ! :) Het ziet er een erg fijn product uit maar de prijs vind ik toch ook wel naar de stevige kant.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wauwie dat prijskaartje schrikt mij, als ultieme luxe addict, zelfs af... maar het klinkt wel heel erg goed

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het super dat hij ook verzorgend werkt. Ik gebruik dagelijks concealer, en ik zit tijdens het aanbrengen vaak te denken dat het geweldig zou zijn als er ook SPF/verzorging/anti-rimpelwerking/insertrandom zou inzitten. Maar die prijs, jezusjozefmaria toch! Sisley producten zijn echt zo duur :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn dat hij zo goed werkt, alleen zo'n bummer van de prijs! :( Normaal zeur ik niet gauw over de prijs (mijn kast ligt vol met MAC en Chanel) maar voor een concealer zou ik het niet snel geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Is toch niet duur? Je krijgt wel 15ml voor die 60 euro. Bij andere merken krijg je een fractie van die hoeveelheid voor 30-40 euro...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Da's waar. Maar voor veel mensen is die aankoopprijs gewoon een obstakel. Maar je hebt gelijk, de hoeveelheid is gigantisch in vergelijking met andere merken!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig