2 mei 2013

PERSONAL & WIN A FAVOURITE by VectorTNA

Zicht op NYC in de slaapkamer

Even een persoonlijke post! Toen we verhuisden, waren alle muren heel erg wit en kaal. Op zich niets mis mee, zeker niet als je voor een strakke, moderne inrichting gaat. Maar er moet toch wel 'iets' zijn om het op te fleuren.

Wie bij ons binnenkomt, merkt dat er in elke ruimte schilderijen hangen en die zijn aan de hand van mijn wederhelft, VectorTNA (in real life heeft hij natuurlijk een andere naam). Sommige zijn kleurrijk, andere bevatten schakeringen van wit, zwart en grijs. In elk geval vind ik het wel leuk, zo'n (stil)leven in huis. 

James Dean houdt ons gezelschap in het bureel

In de slaapkamer hangt mijn favoriet: een schilderij van New York, dat ik op verzoek kreeg voor mijn verjaardag. Een beetje New York in huis, waar ik helaas niet geraakte voor mijn 30e. Ik zal de deadline naar de 40e verjaardag moeten schuiven, vrees ik. Geeft mij in elk geval meer tijd om te sparen voor de megashopsessie, of zo maak ik mezelf toch wijs.


Richting wormgat naar nieuwe en onbekende oorden. Een beetje zoals met de blog, haha. Uiteraard met een splash of pink, of wat had je gedacht?

Nu mijn blog in de finale zit bij de Weekend Blog Awards (mij nog niet zien bouncen op de stoel?), leek het mij wel een leuk idee om de mensen die voor mij stemmen, te belonen met een winactie. Geen grootse dingen maar iets persoonlijks, unieks, iets dat je niet kan kopen, maar vooral iets dat gewoon fun is, with a touch of pink (en met een beetje hulp van the boyfriend). Beauty met een vette knipoog, zo heb ik het graag.

Dus wil je op mij stemmen in de Weekend Blog Awards? Klik dan HIER en laat hieronder ook even een comment achter, want dan maak je kans op dit schilderij van 40x40. Meedoen kan tot 10 mei 2013.

P.S.: Voor de beautyminnende lezer: er komt ook nog iets met make-up aan, hoor ;)
Share:

12 opmerkingen

 1. Ik heb al (héél) lang voor je gestemd ook zonder dat schilderij. Maaaar ik doe héél graag mee want mijn muren kunnen ook nog wel kleur gebruiken :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Amai, mooi hoor ! En nogmaals congrats me je nominatie ! You've got my vote !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw! Alle werken zijn prachtig. Met spijt in het hart doe ik niet mee met de winactie aangezien ik nog thuis woon en helemaal geen plaats heb voor zo'n doek. Maar ik heb natuurlijk sowieso al voor jou gestemd.
  En nog eens wauw, jouw vriend heeft echt talent.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had sowieso al voor jou gestemd, ook zonder schilderij :) Maar hoe mooi is dat schilderij van James Dean? Dat is echt mijn ding. Groot talent, je vriend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik had al voor je gestemd! prachtig schilderij dus ik doe heel graag mee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik had al voor je gestemd ;). Veel succes met de wedstrijd, ik duim!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw zo persoonlijk, echt een super wedstrijd! Ik had ook al voor je gestemd dus I'm in!

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. pfff, als fan had ik al lang gestemd hoor, nog voor er een schilderij te winnen viel! :-) Maar 'k ga nu wel nog mijn naam achterlaten want ik ben ook fan van Timo's werk :-)
  Eva C.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Voila, ik heb gestemd!! Wat een super wedstrijd en wat een mooie schilderijen! Ik ben helemaal in <3 met het New York schilderij !

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig