25 mei 2013

SHOPLOG: REN & Laura Mercier


Enkele dagen geleden liep ik met de paraplu in de hand door Brussel. Over wat ik daar exact deed, volgt nog een apart artikel! Een bezoekje aan Cosmeticary kon niet ontbreken, want zo'n beauty hotspot hebben we (helaas) niet in Hasselt. (tenzij ik mij daar niet van bewust ben; in dat geval mag je mij er altijd attent op maken!) Ik kocht een mooie mix van huidverzorging en make-up.


Eerste aankoop: REN Glycolactic Radiance Renewal Mask. Blijkbaar heb ik er goed aan gedaan, want toen ik mijn shopke bekend maakte op Twitter, kreeg ik meteen twee positieve reacties van mensen die dit een fantastisch masker vonden. Nu verwacht ik natuurlijk wel mirakels, als in: supermodel skin! #giveittomebaby


Even later ging ook het Laura Mercier Secret Brightening Powder mee naar huis, bedoeld om de concealer onder je ogen te fixeren en die zone extra te verhelderen. Ik zit bijna zonder Benefit Powderflage, en aangezien dat poeder niet meer te koop is, moest ik op zoek naar iets anders. Voorheen heb ik enkel de Laura Mercier Undercover Pot gebruikt, maar van het Secret Brightening Powder had ik ook al een positieve referentie gekregen, dus ik heb het erop gewaagd.

Cosmeticary krijgt binnen enkele dagen trouwens een vernieuwde website en e-shop én je kan hun ook volgen via hun Facebook-pagina.
Share:

15 opmerkingen

 1. De Ren mask blijkt idd heel goed te zijn ^^. Ik ben zelf wel het meest benieuwd naar het poeder, dat die echt speciall voor onder je ogen bedoeld is vind ik best interessant! ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik ben ook heel benieuwd naar het poeder, concealer gaat bij mij altijd in de lijntjes zitten, dus ik koester de stiekeme hoop dat dit poeder misschien mijn wondermiddeltje is :p

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Twee merken die ik zelf nog niet gebruikt heb maar erg benieuwd naar ben !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het merk REN ken ik nog niet, ziet er veelbelovend uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Benieuwd naar je mening over het masker :-) !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ben ook erg benieuwd naar jouw ervaring met REN Glycolactic Radiance Renewal Mask! Heb er al veel goeds over gehoord via beautyblog uit de UK!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. I love the REN mask! My bottle is almost gone!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ben zo benieuwd naar het masker! REN is een erg fijn merk.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb al veen gehoord over de producten van REN maar heb nog zelf er niets van gebruikt. Ik ben wel benieuwd naar je review hiervan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben erg benieuwd naar dat REN masker!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ik heb al veel gehoord over Ren op youtube, nu weet ik ook waar ik het in België kan krijgen, bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ben heel curieus naar het Laura mercier poeder! Ga nog even wachten op de review om het mezelf aan te schaffen.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig