24 mei 2013

WIN A FAVOURITE: Seche Vite


Een dik jaar geleden werd ik Seche Vite-adept. Eens ik dit probeerde, was ik om. Voor mijn nagels werkt Seche Vite gewoon het beste, dus wil ik graag delen in de vreugde.

Ik lak mijn nagels zo'n twee à drie keer per week (het hangt er een beetje van af hoe snel ik de kleur beu ben) en telkens is Seche Vite mijn partner in crime. Dit spul droogt alle lagen nagellak in een mum van tijd én hij corrigeert ook nog eens foutjes. Toch ergens aan gepeuterd (ongeduldigaard!) en dus ribbels of deukjes in je nog natte nagellak? Seche Vite strijkt dat weer glad! Ik klink bijna als zo'n slechte TV-advertentie :D

Verder geeft Seche Vite altijd een hele mooie glans aan mijn nagellak. Dat geeft naar mijn bescheiden mening elke kleur een extra oumph (de ekster in mij houdt gewoon van een extra glanzende afwerking).

Laatst was ik bij de Pro-Duo om een nieuw flesje Seche Vite in te slaan en... kocht ik er eentje extra om weg te geven, hoera!


Wat moet je ervoor doen? Zoals steeds is dit een winactie voor mijn lezers. Volg mijn blog via Bloglovin' of onderaan via Google Friend Connect. Je kan mij daarnaast ook terugvinden op Facebook, Twitter en YouTube.

Laat hieronder een comment na, zodat ik weet dat je meedoet. Let wel: vul op zijn minst een naam in (voornaam, nickname, blognaam, ...); anonieme comments worden niet aanvaard. Bevestig je deelname door mij een mailtje te sturen op info [at] beautyloves.be, dan kan ik je meteen contacteren als je wint.

Sharing is caring! Deel je de winactie via Facebook of Twitter of "like" je het bericht op Bloglovin', dan beloon ik je dan met een extra winkans - whoop!

Meedoen kan tot en met 28 mei 2013, de winnaar krijgt op 29 mei een mailtje en bezorgt mij uiterlijk 2 juni zijn gegevens.

Succes!
Share:

29 opmerkingen

 1. Wat een leuke winactie!
  Ik ga niet meedoen omdat ik de GOSH winactie al gewonnen heb en de kans aan iemand anders wil overlaten.
  Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mélanie Staes24 mei 2013 om 09:48

  Ik doe ook mee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik doe graag mee !! Ik like je op bloglovin en fb.. En ik deelde je winactie !!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik doe ook mee aan de wedstrijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wil heel graag meedoen! Super leuke winactie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb de droogshampoo al gewonnen dus ik laat deze aan een andere bezoeker en ga binnenkort wel zelf even langs pro duo voor deze favoriet van je! succes iedereen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik doe ook heel graag mee! Ben al lang héél erg benieuwd naar deze, aangezien mijn ervaring met de Quick Dry Top Coat van Essence tot nog toe geen hoogvlieger was...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wil deze graag proberen: ik doe dus mee! Waar kan je Seche-Vite nog vinden btw? (Pro Duo ken ik niet) x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hm, je kan hem waarschijnlijk nog wel bij andere groothandels in beauty en haarverzorging vinden. Via de website van Pro-Duo kan je hun verkooppunten vinden. Er is er volgens mij eentje in elke provincie!

   Verwijderen
 9. Ik wil deze al zoooo lang proberen dat ik toch ook mijn poging ga wagen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik doe graag mee om perfect gelakte nagels te hebben aangezien ik ze wel wel 5x p.w. lak!;-)
  Ik ken het te winnen product niet en zou het graag willen testen! Ik ben zeer benieuwd!
  Ik volg je op bloglovin: chucky1012
  Fb: https://www.facebook.com/Ilovefashionandmakingpictures?ref=tn_tnmn
  Twitter: @chucky1012
  Em: dots_223@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoppedie hoppedie, ik doe mee! Ik ben al lang benieuwd naar deze top coat :-) Ik volg je trouwens al een hele tijd via bloglovin.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hopla, ik doe nog eens mee, want ik ben de mijne kwijtgeraakt. Don't ask :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik doe mee! :D Ik zit wel altijd ergens tegen bij het drogen van mijn nagellak, dus dit potje zou super welkom zijn :D

  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuke winactie! Ik ben nog steeds erg benieuwd naar de Seche Vite, dus ikw aag een gokje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik doe mee! Deze heb ik al lang willen proberen maar de kans er nog niet toe gehad..
  Groetjes,
  Charlotte Bxl - adresgegevens volgen zo meteen via mail!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuke actie! Hier doe ik graag aan mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuk! Ben hier al lang benieuwd naar, schijnt de allerbeste en snelstdrogende topcoat te zijn. Ik volg en like via bloglovin, mailtje is onderweg :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hele leuke winactie! En finally is er een product dat je nagellak snel laat drogen en ook nog eens corrigeert! Ik lak mijn nagels ongeveer 2 keer per week, ligt eraan welke nagellak ik gebruik. Dan heb ik ze gelakt en dan 30 sec erna zit er alweer een deukje in en moet ik het weer overnieuw doen. Ik zou daarom echt heel erg graag dit product willen uitproberen!
  Email: lie-ying_wu@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik ben best wel benieuwd naar dit product. Nagellak die snel droog is, is elke vrouw haar droom ;) zo vervelend als je nog zoveel moet doen en je nagellak wordt maar niet hard... Ik waag mijn kans!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Deze wil ik al een tijdje, dus I'm in!

  -Ik volg en like op bloglovin
  -Ik ben geabonneerd op YT (Glossiequeen)
  -Ik volg op twitter en heb getweet:
  https://twitter.com/JustsayAnouk/status/338627825374470147

  Fingers crossed!

  Liefs,
  Anouk

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Lieve Ramakers26 mei 2013 om 14:21

  Count me in baby.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik doe graag mee. Ik volg je op Twitter, Facebook en Bloglovin.
  De mail is al onderweg :).

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Aah, bijna vergeten meedoen ;-)
  Ik ben nog altijd niet in de Produo geraakt dus het zou ideaal zijn mocht hij via deze actie gewoon in mijn brievenbus terechtkomen!
  Ik volg je op Twitter, Facebook, Bloglovin en YouTube.
  Ik heb ook getweet: https://twitter.com/BeautyByJana1/status/338931024950087680
  en een 'like' gegeven op Bloglovin!
  Mijn mailtje komt er nu aan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. nog net op tijd om mee te doen :-)
  vakantie heeft zijn voor- en nadelen :-)
  de mail komt eraan

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig