4 juni 2013

Dior Eau Délice

Dior Eau Délice

Dior Eau Délice is de nieuwste telg van de Dior Addict-parfumfamilie en ligt vanaf morgen in de parfumerie. Als je verlangt naar een onbezonnen zomer, is dit de perfecte aanvulling. En heck, dit wordt mijn geur deze week, want ik ga schaamteloos genieten van het mooie weer. Zon, come to mama! De geur opent licht en fris, maar is tegelijk ook zoetig-sensueel. De hele vibe van de campagne is dat er in dit flesje een cocktail van joie de vivre zit dat je terugvindt op het zonovergoten strand in Saint-Tropez.

Dior Eau Délice
Het verrukkelijke Eau Délice legt de nadruk op de zoetzure geuraccenten van cranberries. De opening is pittig en delicaat tegelijk en maakt de weg vrij naar een fris en bloemig hart. Daar ontluiken de grandiflorum jasmijn uit India en Egypte en de bijzondere, zeldzame ylang-ylang uit Mayotte. Op de achtergrond zorgen accenten van witte musk voor consistentie, bestendigheid en een katoenzachte finale. Een geur die staat voor subtiele, sensuele zachtheid.
Dior Eau Délice

Dior Eau Délice

Ik had het niet beter kunnen zeggen :) Eau Délice is minder zwaar dan mijn andere parfums (denk: Le Classique, Flowerbomb Extreme) maar het zoetige en bloemige in het parfum overhaalt mij wel.

Ik was ook direct gecharmeerd door het handige, kleine flesje (20 ml) vol Eau Délice-goodness. De verpakking is dezelfde als die van de andere Addict-parfums, maar deze keer kleurt het glas koraalrood. Mooi in trend met de zomerkleurtjes!

Dior Eau Délice

Om het parfum te sprayen, draai je de CD-gegraveerde knop een kwartje naar rechts en zo gaat het slotje open. Met het formaat en het slotje is dit een superhandig flesje om mee te nemen in de handtas.

Dior Eau Délice eau de toilette - 20/50/100 ml voor € 51,11/75,10/106,40 - verkrijgbaar in de parfumerie vanaf 5 juni 2013
Share:

8 opmerkingen

 1. ik hou helaas niet zo ven extreem bloemige geuren maar de flacon is wel super schattig

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi flesje, zo simpel en elegant. En de geur klinkt ook goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dit flesje ziet er super uit! ik ben er heel slecht in om mij een geur voor te stellen vanuit een beschrijving, dus ik zal even moeten gaan ruiken in de winkel :) bedankt voor de post!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er echt heel mooi uit ! Volgens mij ga ik van deze geur houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lijkt me een heerlijke geur :) x

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig