6 juni 2013

SHOPLOG: Beauty & fashion


Het was vandaag lekker warm in Antwerpen en boy, heb ik er van genoten! Ik had er de lange treinrit graag voor over, want het werd een leuke shopdag met enkele fijne aankopen :)


Mijn Purity was al een tijdje op en hoewel ik verder kan met micellaire lotions en mijn andere reinigers, miste ik het gemak, de snelheid en effectiviteit van Purity. Even wassen en bye, bye make-up! Ik kocht meteen de grootste verpakking :) Het flesje Caudalie Huile Divine kreeg ik cadeau van Vanessa, het ruikt alvast heerlijk!


De jacht op mascara's was ook open. Ik kon het niet laten en kocht mijn immer favoriet, YSL Volume Effet Faux Cils. Deze keer stond ik náást de verkoopster, zodat ze mij zeker niet de verkeerde zou meegeven ("voor mij graag de YSL Volume Effet Faux Cils, de gewone zwarte, niet de waterproof, niet de Shocking, niet de Singulier en ook niet de Noir Radical, de ge-wo-ne zwarte" #klantfromhell).

Ook Chanel heeft een nieuwe volumemascara en aangezien dat toch wel mijn grote zwakte is (volume, give me volume!), ging ook die mee naar huis. Welke zal ik eerst gebruiken en reviewen, YSL of Chanel?
Maar ik begon de dag met een beetje fashion. 't Was van te moeten (echt!), want een vriendelijke madam maakte mij er op attent dat ik rondliep met een vlek op mijn kleedje. Paniekmodus on en de zoektocht naar een ander kleedje werd gestart. Ik vond een luchtig en flowy exemplaar bij WE en werkte het af met een paarse riem van H&M. Ik denk dat ik nog nooit zo snel een outfit bij elkaar heb geshopt! Bij deze ook dikke merci aan de lieve verkoopster bij WE (tegenover de Inno!) die het ticketje er af knipte en me liet omkleden, zodat ik weer deftig door Antwerpen kon lopen. Excuus voor de niet zo fantastische outfit-foto's, trouwens. Beauty is ietsje gemakkelijker om te fotograferen, jezelf in een iet of wat gangbare modepose wringen, blijkt andere koek. 


Later die dag kon ik meedoen aan Piet Piraat, want ineens had ik slechts een oorbel in. De andere was mysterieus verdwenen en ligt nu waarschijnlijk ergens in Antwerpen. Mijn nieuwe bling vond ik bij Twice as Nice en ook die heb ik dan meteen gedragen. Ik kwam dus in een heel andere outfit thuis dan ik er was vertrokken, haha!
Share:

24 opmerkingen

 1. Leuk gshopt, en je kleedje zag er in real life ook supermooi uit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Caudalie Divine Oil!!! Love that stuff! Love your dress and belt! The earrings are so classy too :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klant from hell haha, neenee iemand die weet wat hij wilt en met de juiste aankoop thuis wilt komen!
  Kom vooral eens mee als ik skincare ga kopen, dan wordt het lachen :P

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je kocht mooie mascara's :)

  Zelf ga ik weldra ook een nieuwe (of meerdere) mascara kopen. Ik ben namelijk gek op die mascara's die Lancôme gaat uitbrengen. Je weet wel, de mascara's i.s.m. Alber Elbaz.

  Je kocht een mooi en luchtig kleedje. Mooi model en patroontje ook :)

  Wat een mooi doosje van Miss Dior <3 Mag ik vragen wat erin zat?

  ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke producten! Hun brand mascara is altijd goed! Ik heb nl een blauwe! Prachtige outfit! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben HEEL HEEL benieuwd naar de nieuwe van Chanel. Dus laat die review maar komen! ;) En opgepast met de Twice as Nice oorbelletjes - had gelijkaardige ook van TAN en 1 x eentje laten vallen: de dag erna zaten er nog maar een paar steentjes in. Die vielen er gewoon allemaal uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oooh! Ik kwam gisteren ook een stoot tegen! Ik had een kleedje aan en ik heb iets anders gekocht en natuurlijk moet je dan passen. Bon alles gepast en gedaan en gekocht. Ik kom in de fnac en dan besef ik opeens dat ik mijn kleedje binnenstebuiten aan heb gedaan! En die dame achter mij zat naar mij te kijken van alle onnozele trien ge hebt uw kleed omgekeerd aan... Ik met schaamrood op de wangen naar de inno en daar rap in een kleedkot mijn kleedje terug goed aangedaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik ben dan toch niet alleen met mijn stoten! Wel goed dat je het snel gezien hebt!

   Verwijderen
 8. wat een mooie producten! ik vind de oorbellen alvast super!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Benieuwd naar de Caudalie Divine Oil! En wil graag je review horen over de mascara van YSL :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De Chanel mascara is echt geweldig, ik heb hem ook en ik kan niet meer zonder tot nu de beste mascara die ik ooit geprobeerd heb. Leuk kleedje!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. grappig shopverhaal :d k heb zo ook al uit noodzaak schoenen gekocht aan zee toen het begon te stormen en ik in mijn teenslippers liep XD

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie aankoopjes! Dat kleedje stond je echt heel leuk! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Grappig en plezant artikel om te lezen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh mooi kleedje ! Leuk geshopt zeg :-) !

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oh, ik heb je toen gezien met dat kleedje en vond de hele outfit echt geslaagd ^^. En de Caudalie Divine Oil is een grote favoriet hier, beneiuwd naar wat je ervan gaat vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuke aankopen. Dat kleedje straalt puur zomer uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Heel mooi jurkje en ben benieuwd naar wat je van de Chanel mascara vindt. Ik gebruik er momenteel een sample van!

  <3

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig