27 juni 2013

FILMPJE: Deauty juni 2013


De nieuwe Deauty box is er! Deze keer mét make-up, al was het niet wat ik ervan had verwacht. Foto's en filmpje-met-mening in deze post!Ik ben zeer tevreden met de Etat Pur Actif Pur, mijn vermoeide benen zijn Deauty dankbaar! Al bij al is de make-up zeker niet slecht, maar ach... het is Catrice, weet je wel? (lees: je hebt geen Deauty abonnement nodig om aan Catrice te geraken)Etat Pur Actif Pur A92 - 50 ml voor € 14,80 (fullsize)
Lamazuna natuurlijke zeep - 100 g voor € 3,90 (fullsize)
Estée Lauder Revitalizing Supreme 5 ml - 50 ml voor € 85,00
Catrice Ultimate Color Lipstick It's a Matt World - € 3,99 (fullsize)
Catrice Absolute Nude oogschaduwpalet - € 4,99 (fullsize)
Share:

26 opmerkingen

 1. Ik had geen Nude oogschaduw maar "weeral" een zwarte mascara (van Catrice)... :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik de absolute nude palet al een tijdje en denk met alle respect dat je beter deze zou gebruiken dan de oogschaduw die je nu op hebt want die trekt op niks... Catrice zorgt voor goeie prijs-kwaliteitsproducten en geeft je tenminste geen panda-look... Spijtig dat je zo over een low-budgetmerk denkt want er zijn, denk ik, meer vrouwen die het met die merken moeten stellen dan anderen. Ik zeg dit echt met alle respect voor alles wat je voor de rest schrijft, maar wil gewoon even laten weten dat je ook op een budget-proof manier mooi opgemaakt de deur uit kan gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vrees dat je mij dan toch een beetje misbegrepen hebt. Ik doel niet op Catrice als dusdanig en nog minder op het oogschaduwpalet. Ik heb het over de Deauty box, die Catrice niet eens als partner in hun lijst opnemen. Dus als zij zeggen dat ze make-up voorzien, verwacht ik make-up van een van hun merken (op de website) en niet Catrice. Het is de verwachting die gecreëerd werd en die niet werd ingelost.

   Over het palet zelf zeg ik nochtans heel duidelijk dat het een mooi palet is, neutrale kleuren en dat veel mensen er tevreden mee zullen zijn. Ik heb Catrice altijd naar waarde geschat, alles wat ik van hun heb gekocht, heb ik altijd vrij positief besproken, ook hier op de blog. Ik heb niets tegen budgetproducten, en wil ook niet zeggen dat je niet mooi opgemaakt met budgetproducten kan rondlopen. Dat hoor je mij nooit zeggen en dat heb ik in dit filmpje ook niet gezegd.

   Het is trouwens niet een product zelf dat je een panda-look geeft, dat is de techniek. En vandaag was mijn techniek inderdaad niet goed. Ook een look gemaakt met budgetproducten, trouwens, al doet dat er net niet toe, want het had evengoed een duur merk kunnen zijn.

   Verwijderen
  2. Het gaat er niet om dat Catrice geen goed merk is (dat zei ze ook zelf in het filmpje), maar dat ze met hun getease op facebook de indruk gaven dat de producten toch net iets exclusiever zouden zijn, daarom niet per se qua prijs maar gewoon minder bekend, iets nieuws om te proberen, want daar draait het tenslotte toch om bij deauty (=discovering beauty)?

   Verwijderen
  3. Groot gelijk Stamatia:-)!!
   1) ik zou ook héél teleurgesteld zijn om een Deautybox abo te hebben en dan make-up te ontvangen van Catrice.. (en neen, dan gaat het idd niet om het merk)
   2)een minder make-up dagje heeft iedereen wel, en dan gaat het gwn om de techniek en niet om de make-up dat gebruikt is..
   3)Alle respect dat je je low budget blog verdedigt, maar daarom moet je niet meteen in de aanval te gaan , zéker als daar , zoals in dit geval, geen reden voor is ...

   Verwijderen
 3. Ik zou ook teleurgesteld zijn met Catrice.. Neen ik hoef mijn abonnement voorlopig echt nog niet terug

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik snap je teleurstelling :( Zonde, had het ook niet verwacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben nog altijd niet overtuigd om de Deautybox te bestellen. Benieuwd wanneer dat wel het geval zal zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nu ik het hier zo teruglees en je reactie lees, heb ik het inderdaad misbegrepen en begrijp nu wat je bedoelde. Ik geef ook toe dat ik te aanvallend was. It was the heat of the moment, ik ben soms iets te spontaan. Hiervoor mijn excuses. Doe vooral voort met wat je bezig bent want heb ook al veel geleerd uit je blog en filmpjes...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nog een box! jeetje wat zijn het er veel tegenwoordig! De inhoud vind ik trouwens wel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat jammer dat de Deauty box zo tegen valt.
  maar geef het een kans zal ik zeggen.
  ik krijg ook wat van de boxen binnen en soms zitten er producten in waar ze geen partner van zijn.
  we weten dat je verzot ben op Chanel en Dior producten.
  maar ga is een keer shoppen om alleen maar budget producten zo als Catrice en essence producten misschien verbaas je is nog een keer.
  all is het alleen maar voor je blog.
  ik bedoel het niet verkeer alleen wat ik zeg is geef het een kans.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Moest ik een abonnement hebben, ik zou toch ook wel een beetje teleurgesteld zijn denk ik...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat leuke Catrice pallet heeft bijna iedereen toch al?
  Ik zou ook teleurgesteld zijn en iets nieuws willen ontdekken.
  Voor de rest vind ik het ook al niet veel soeps, scheergel en een blok zeep...
  Geef mij nog eerder iets in een rare kleur om mee te experimenteren dan.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ben het helemaal met je eens. Ik was al zooo benieuwd wat die 2 makeup producten zouden zijn, dan open je de box en heb je zo een klein gevoel van ontgoocheling. Ook heb ik steeds allergische reacties op de producten van Eucerin, en telkens zit er wel een productje van in de box. Natuurlijk kunnen ze niet met iedereen zijn allergieën rekening houden, dat snap ik wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik hoor veel mensen zeggen dat de inhoud teleurstellend is, maar zelf vind ik 'm voor 15 euro toch best oké.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hmm, de inhoud valt velen tegen, maar ik vind de inhoud super!! Ten eerste, omdat er veel producten inzitten. Ten tweede, omdat het Nude Pallet van Catrice erin zit. Dat is zo'n mooi budget pallet :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Vind de inhoud ook maar tegenvallen en inderdaad, Catrice koop je in het Kruidvat. Daarvoor hoef je geen zo'n Deauty box te kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik kreeg de palette zelfs niet.. maar ALWEER een mascara! Echt, Ik hoef geen 4de mascara.. ik zat er niet echt op te wachten.. een beetje teleurgesteld!
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik was over het algemeen wel tevreden met deze box, maar zoals je zegt ook een beetje geschrokken doordat Catrice niet bij hun partners staat dus ik had eerlijk gezegd ook heel wat andere make-up verwacht, maar gelukkig ben ik zeer tevreden over de producten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik was ook teleurgesteld in deze box. Enkel het product van Etat Pur kon me bekoren. Ik had die voor een huid die slecht bruint en past idd bij me. Leuke video en erg goed uitgelegd! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik begrijp je ontgoocheling wel. Als je ziet met welke merken ze zouden samenwerken en wat er in de box zit, vind ik het maar 'mweh, kon beter'. Op zich geen slechte producten en catrice is zeker tof, maar ik begrijp zeker dat je iets anders verwacht had. Ik ben nog altijd niet overtuigd. Bij elke box denk ik 'als de volgende beter is, neem ik misschien eentje'. Maar dat is tot op heden nog niet gebeurd (mijn portefeuille is wel blij ;-))!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Op zich zou ik wel blij geweest zijn met deze box, omdat ik ook wel benieuwd ben naar het paletje. Maar ik snap je "teleurstelling" wel.

  Ik ben ook gestart gisteren met start to run :D eerste les zit erop, maar potverdikke wat een spierpijn heb ik vandaag :D.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Was eerste maal deze box en was ook wel niet zo tevreden. Voor 15 euro had ik ook wel iets anders verwacht dan produkten uit kruidvat. Nu juist nieuwe box aangekregen en is ook weer niet boeiend.. scrubje van bodyshop, een tandpasta,mini nagellakje,oogpotlood en flesje arganolie. ben toch wel blij dat ik maar abo voor 3 maand heb.. Ze beloven veel... maar stelt niet veel voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hey allemaal, als ik nu start met een 12 maanden abonnement vanaf augustus... Stopt het dan in augustus of juni? Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een jaarabonnement dat in augustus begint, lijkt me te eindigen in juli. Maar als je twijfelt, kan je best met Deauty zelf contact opnemen!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig