29 juni 2013

Laura Mercier Secret Brightening Powder

Laura Mercier Secret Brightening Powder

Het poeder is dood, leve het poeder! Dus. No more Benefit Powderflage. Van de markt gehaald door Benefit en een tijdlang ben ik daar vrij ongerust over geweest. Zou ik ooit nog een nieuw poeder vinden dat een perfecte match was voor mijn concealer? Want beautyblogger zijnde, wil ik geen 'gewoon' gezichtspoeder om de concealer onder mijn ogen te fixeren. Dat zou meer dan waarschijnlijk ook te snel in de fijne lijntjes onder mogen kruipen en de concealer juist accentueren. Nee, ik wil een extra fijn poeder dat niet enkel de concealer op zijn plaats houdt, maar ook een verhelderend effect heeft.

Laura Mercier Secret Brightening Powder

Laura Mercier Secret Brightening Powder

Al mijn gepieker bleek overbodig. Niet enkel vond ik een nieuw poeder, het is meteen ook beter dan Powderflage! Enter: Laura Mercier Secret Brightening Powder. Nummer 1, want ik ben een bleekscheet. Nummer 2 is voor de iets minder bleekscheterige mensen.

Het is speciaal ontworpen om plaatselijk je huid te verhelderen (voor mij dus vooral onder mijn ogen), maar dient niet om heel je gezicht mee af te poederen. Dat verklaart ook meteen het formaat van dit kleine wondertje.

Laura Mercier Secret Brightening Powder

Het Secret Brightening Powder is een smooth operator voor mijn ogen: het is superfijn gemalen en terwijl het mijn concealer perfect fixeert, blijft het tegelijk netjes weg uit de fijne lijntjes onder mijn ogen. Het wordt transparant, maar ergens merk je wel dat er een licht verhelderend effect is, waardoor het je concealer nog een extra boost geeft. Het houdt ook perfect de hele dag, uren later voelt dat stukje huid onder mijn ogen nog altijd heel zacht en glad aan. Een toppertje!

Laura Mercier Secret Brightening Powder - 4 g voor € 27,00 bij Cosmeticary
Share:

15 opmerkingen

 1. Wat fijn dat je een nieuwe poeder hebt gevonden :-) Zo balen wanneer producten niet meer verkocht worden :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit poeder kende ik nog niet, maar ik heb er ondertussen al veel goeds over gelezen... Ideaal om de huid onder je ogen een frisse blik te geven, zou perfect zijn voor mij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I want one! Ik heb ook nog niet echt eentje gevonden dat niet in de lijntjes kruipt dus thx, gotta run to Cosmeticary now :-P

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh dat kan ik zeker gebruiken ! Mijn 'gewoon' gezichtspoeder trekt idd in de lijntjes onder mn ogen ...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aha klinkt goed, ik gebruik momenteel nog eentje van bobbi brown

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow, klinkt nu echt als iets dat ik nodig heb. Je hebt nu serieus mijn interesse opgewekt! ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 7. My every day powder! Love it! Vind dit een van de betere onder de ogen poeders.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hier heb ik al zoveel goeds over gehoord :) Ik gebruik zelf nu banana powder en die is hier goed mee te vergelijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. deze moet ik ook dringend halen! ik gebruik gewoon mijn chanel poudre universelle onder mijn ogen maar dat is 'm toch niet helemaal

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb zo'n poeder nog net niet nodig, maar dat is zeker en vast eentje om te onthouden als de wallen erom beginnen te vragen!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig