28 augustus 2013

FASHION: Shoplog Sans


Afgelopen vrijdag deed ik nog eens een online shopke, om te vieren dat mijn boek binnen was. Begin nu niet allemaal te juichen, 't is een juridisch werk (de Belgische markt is niet klaar voor een beautybloggerboek, lol). Maar zoals het gaat in de juristenwereld, zijn er af en toe wat wetswijzigingen en dus had het boek na twee jaar een update nodig. Vrijdag mailde ik de bijgewerkte tekst door en even later plaatste ik heel casual een bestellingske. Kwestie van de auteursrechten al uit te geven voor ze nog maar binnen zijn :D
Ik slaagde anders nog best, al zeg ik het zelf. Twee items komen namelijk nog uit de sale en slechts eentje uit de nieuwe collectie. Het eerste shirt is van Vero Moda, een merk waarvan ik redelijk wat items in mijn kast heb hangen. Jammer genoeg is hun winkel bij mij in de stad vrij klein en valt de collectie mij daar vaak tegen. Gelukkig hadden ze bij Sans een ruimer assortiment en ineens viel mijn oog op dit grijze shirt met neon details. Het shirt is superzacht en ik overweeg om hem komende vrijdag te dragen tijdens mijn citytripje naar Londen. Lees: vroeg opstaan om de trein te halen = nood aan comfort wear. En ook: zo zien ze mij daar zeker lopen!Het T-shirt is er eentje van Vila, een superleuk merk waarvan ik nog niet te veel in huis heb. Het is een lekker flowy shirt, de mouwen zijn kort, maar ze vallen wel redelijk open. Ik vond de studs aan de schouder wel een tof detail (I love studs!) en de achterkant heeft ook een subtiel printje.Het kleedje is ook van Vila (ik heb er meteen van gebruik gemaakt om mijn Vila-collectie uit te breiden) en komt uit de nieuwe collectie. Als ik ga shoppen, kijk ik namelijk altijd meteen naar de selectie jurken. Gemakkelijk om te dragen en past bij elke gelegenheid! De stof is wel minder stevig dan ik dacht, het is nog altijd een redelijk stevig jersey, maar ik had hem dikker verwacht. Dus euh... niet te veel eten of corrigerend ondergoed dragen ;) Ook hier vielen mij de details op: de kraag en mouwtjes zijn afgewerkt met kunstleer. Het valt niet meteen op, maar het geeft wel direct iets extra's aan een simpele jurk.

Over de bestelling bij Sans ben ik trouwens best tevreden: vrijdag besteld en gisteren in huis, geleverd in een roze, stoffen zak die je kan hergebruiken als shopping bag. Nice!
Share:

15 opmerkingen

 1. Mooie aankoopjes ! De collectie van Vila en Vero Moda valt mij ook altijd tegen in de winkels en online zie ik dan zoveel veel en leukere dingen. Moet ik onthouden deze website !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke shoplog! Ik vind het vero moda shirt en de jurk heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke items! Vind het kleedje super! Zoals je zegt, simpel maar de leren boordjes geven het toch dat tikkeltje meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben ook een villa en vero moda fan :) heb ook al besteld bij sans

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuke kleding! Ook erg fan van Sans Online:)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. nice shoppping! kan zo ook in mijn kast hangen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie shoplog :)

  Je mag nu ook de Marc Jacobs mouse flats van je wishlist op je blog schrappen. Ze staan nog in je lijstje ;) Ik las op Twitter over je nieuwe schoenen :) Veel plezier ermee.

  Ja, ik kan studs ook wel tof vinden en zeker als ze niet te groot en te puntig zijn. Ik kocht deze zomer al 4 paar schoenen met studs.

  Proficiat met je boek ^^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah, was ik inderdaad nog niet aan toegekomen. Is intussen aangepast :) En bedankt!

   Verwijderen
 8. Het topje met de studded shoulders en Vila jurkje zijn echt superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Vero Moda en Vila mijn favoriete merken! Ik ga meteen ook is kijken sé :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Valt het shirt van Vero Moda, met de neon rand vanonder groot uit? Zie hem net ook staan op de site, en hij bevalt me wel haha :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hm. Ik heb veel van die T-shirt en shirts van Vero Moda in de maat medium. Ze hebben een V-hals, geen print en komen in verschillende kleuren. Ik zie ze tegenwoordig niet meer vaak, maar daarin neem ik altijd een medium, omdat ze dan ook ietsje langer zijn. En het shirt met de neon rand heb ik daarom ook in een medium gekocht. Dat valt dus gewoon, net goed. Wil je liever een wat slouchy effect, dan zou ik een maat groter nemen dan je gewoonlijke Vero Moda-maat.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig