21 augustus 2013

FILMPJE: Get ready with me x Guerlain Violette de Madame


Met de prachtige nieuwe collectie van Guerlain, Voilette de Madame (vanaf 1 september in de winkel), wilde ik nog eens een get ready with me-filmpje opnemen. Ik heb twee producten om te laten zien, de mooie blush Madame Rougit en het oogschaduwduo in Two Spicy. Dit filmpje is een eerste impressie, er volgt nog een apart artikel met detailfoto's en swatches!


MAC Paint Pot in Painterly
The Body Shop kohlpotlood in Copper Brown
Guerlain Ecrin 2 Couleurs in 80 Two Spicy
Guerlain Madame Rougit blush
Share:

13 opmerkingen

 1. Leuk om te zien :) de blush ziet er heel erg mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk filmpje en de make-up is prachtig opgebracht!Je hebt het goed uitgelegd welke make-up en kwasten etc. gebruikt om er een geweldige look mee te maken ;-)
  De Guerlain Ecrin 2 Couleurs in 80 Two Spicy ziet er schitterend uit!

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige look heb je gemaakt! Je maakt me telkens zo benieuwd naar die Lingerie de Peau van Guerlain! Ik moet hier denk ik maar eens naar gaan kijken :-) haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke video en wat een prachtige look heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die collectie lag gisteren al bij de Inno in Antwerpen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. erg mooie look geworden. leuk om het filmpje te zien waarbij je alles zo duidelijk uitlegt en toont.
  ik ben echt gek op je blog! leuk om beauty blogs zonder fouten en met inhoud te lezen.
  ben altijd ongeduldig naar meer... (idem bij de blog van mademoiselle sophistiquée)
  maak je eens een filmpje over een winged gel eyeliner? ben benieuwd hoe jij het doet. ik hou wel van een stijlvolle maar niet te aanwezige wing, en ik kan me perfect voorstellen dat jij dat zo doet...
  succes verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah, wat fijn als er een filmpje op je blog verschijnt op een moment dat ik het niet verwacht. Thanks, ik kan echt van je filmpjes genieten. Ik neem er dan ook de tijd voor en bekijk ze steevast meermaals, zeker op een luie zondag.

  LOL...wat een grappig gezicht is het wanneer je in het filmpje de concealer net aangebracht hebt en vlak erna in de camera kijkt (wanneer je hem dus nog moet gaan verdelen met je kwast) :D Grappig, die concealervegen onder je ogen.

  Verkopen ze eigenlijk ook concealerkwasten in de parfumerie? Bij Planet Parfum of Ici Paris XL? Zo ja, welk merk zou je dan aanraden? Ik heb nl. ook die concealer van Sisley en ik wil eigenlijk een grotere kwast om hem aan te brengen dan de kwast die bij het product geleverd werd. Misschien kan je me wel verderhelpen.

  Handig ook, die Get Ready With Me filmpjes :)

  Voor de rest sluit ik me aan bij wat misslizz hierboven zegt. Je blog heeft inderdaad inhoud, maar bijna nooit spelfouten, dt-fouten, of fouten i.v.m. zinsbouw, enz... Op andere blogs kom ik soms toch stoten tegen op dat gebied :O

  Doe zo voort ^^

  Je kan ergens wel merken dat je van onze taal houdt :)

  Saskia °°°°

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die blush is zooo mooi ! En leuk zo'n filmpje :-) !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Inderdaad, die blush is absoluut de showstopper uit de collectie :-) Mooie look heb je met de producten gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk filmpje, de mascara maakt indruk op mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk filmpje ! De duo oogschaduw vind ik wel prachtig

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig