24 augustus 2013

FILMPJE: Deauty augustus 2013 - hiep, hiep, hoera!


Bestaat Deauty nu echt al een jaar? Time flies! Hun eerste verjaardagsbox is wel een toppertje, ik ben supercontent met alle producten. Het zijn ook alle vijf (zes als je de extra in huis haalt) fullsize producten, dus dat is zeker mooi!


Het menu van deze maand kan worden gerecycleerd tot een boeketje bloemen, zo schattig! Inhoudelijk krijgt de make-up de bovenhand in deze box en zo zie ik het graag. Er zitten nieuw gelanceerde producten tussen, die je net of nog net niet in de winkel vindt (Garnier primer en Maybelline Baby Lips) maar ook cultproducten die al langer hun status hebben verworven en waar veel beautyliefhebbers toch benieuwd naar zijn (Bioderma Sensibio). Op die manier wordt dit een echte ontdekkingsbox die in de smaak valt!


Bioderma Sensibio H2O -  100 ml (fullsize) voor € 9,20
Clinique Long Lasting Lipstick in All Heart - fullsize voor € 21,47
Avril Blush in Pêche de vigne nacré - fullsize voor € 2,00
Garnier Perfect Blur - 50 ml (fullsize) voor € 10,99
Maybelline Baby Lips in Mint Fresh - fullsize voor € 3,99
Extra: Bioderma douchegel 100 ml
Share:

14 opmerkingen

 1. kijk, dit vind ik nu eens een fijne box! dit is de eerste keer dat ik zou overwegen terug een abonnement te nemen, hele fijne box!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wacht nog op de mijne :( De postbode had hem gisteren niet mee en ik hoop echt dat hij het maandag mee heeft. Ik verlang er zo hard naar, de producten zijn zo leuk deze keer!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze maand precies wel eens een leuke box. Al ben ik nog altijd niet geneigd om een abonnement te nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik mag niet kijken, ik mag niet kijken!! Damn! Ik moet mijn box nog open doen :D
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. enkel clinique en bioderma vind ik leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I have tried this baby lips and it's the best lip balm!! ;)

  peacequiethere.blogspot.gr

  BeantwoordenVerwijderen
 7. heel erg leuk,
  ik wilde hem ook bestellen maar een maand abonnement gaat enkel via maestro of visa en dat heb ik niet...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zalige box is het he. Van mij mogen ze meer van die boxen vullen met meer make-up dan skincare, we hebben de afgelopen maanden al genoeg skincare/shampoos gehad :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben er ook héél erg blij mee! De beste box tot nu toe! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Bij mij geen lipstick van clinique te vinden, wel nagellakje van Essie. Ze zouden alle boxen gelijk moeten maken. Voor de eerste keer een topmerk van make-up en dan krijg ik het nog niet eens. Echt jammer.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik wacht nog mijn box! Ik hoop er de twee producten van Bioderma in terug vinden en de twee lipsticks ook! een nagellakje van essie zou een domper op de feestvreugde zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben echt teleurgesteld. Ik heb in de plaats van de clinique lippenstift een olie van Nuxe en een parfum van Jeanne en Provence (nog nooit van gehoord). Zelfs een nagellakje van Essie zou veel beter geweest zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dit was mijn 3é box en ben helemaal niet tevreden,gelukkig maar een 3 maand abonnement.Geen Clinique lipstick bij mij.. een staaltje 15ml van Payot dagcreme en ook een Jeanne en provence mini eau de parfum 20ml, de full size is 60 ml voor 9,95! heb de indruk dat ze vooral veel samples bijsteken en die kan ik ook krijgen bij parfumerie met zakken vol en dan kan ik nog kiezen welk merk.. Voor mij geen Deauty meer!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Was erg blij met deze box ! De Baby-lips kende ik al , heb er al eentje in men bezit . Maar ik ben een lip-balsem addict , zodus deze komt zeker van pas :)Ook de makeup vond ik een leuke ontdekking :)
  De ene box is al wat leuker dan de andere , maar blijf het een toffe box vinden !

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig