25 september 2013

FASHION: Brrr shoplog!


Brrr, dat is zo een beetje mijn natuurlijke staat vanaf het moment dat de temperaturen beginnen dalen. Ik ben een koukleum en dus zie je mij heel regelmatig met een dikke sjaal rond mijn nek. De grootste sjaal ooit droeg ik tijdens mijn studententijd, trouwens. Zelf gebreid en 'ietsje' te lang uitgevallen (van het kaliber: hé, waar loopt die sjaal met dat meisje naartoe?), maar wel lekker warm. En die liefde voor sjaals is nooit meer verdwenen.Enkele jaren geleden kocht ik mijn eerste tunnelsjaal of cirkelsjaal of col, hoe je het ook wilt noemen. Van die sjaals die je niet hoeft te knopen en waar er dus ook geen gevaar bestaat dat ze loskomen of dat je ze verliest. Zá-lig vind ik ze! Ze zijn handig, maar ook mooi, want op een of andere manier vallen ze altijd mooi op je schouders en blijven ze ook steeds goed zitten.

Stiekem heb ik ook een sjalencollectie uitgebouwd. Eigenlijk had ik het zelf niet door, tot ik recent niet meer wist waar ze allemaal te bewaren. Jep, dan moet je toch toegeven dat je meer sjaals hebt dan de gemiddelde mens. Dus na de handtassen- en schoenencollectie (en laten we de make-up niet vergeten, ahum), heb ik ook een sjalencollectie.


Een collectie die net twee nieuwe zusjes heeft gekregen, jeej! Mijn twee laatste aanwinsten kocht ik bij Brrr, een Nederlandse webshop. Ze verkopen 'warmhouders' zoals poncho's en mutsen, maar het leukste vind ik hun selectie van sjaals. Ze hebben een heel aantal van die tunnelsjaals en ik bestelde er meteen twee.De eerste is de Warrrme omhelzing in een taupe kleur. Superzacht en lekker warm, hij is gemaakt van alpacawol, merinowol en acryl. Dit is een speciale editie, want hij werd ontworpen voor Pink Ribbon en een deel van de opbrengst gaat ook naar het goede doel. Net zoals bij oogschaduw, vind ik taupe een geweldige kleur om te dragen omdat het zo veelzijdig is. De Warrrme omhelzing is de kleinste variant en past perfect om mijn nek.Ik wilde ook een lichtere kleur en het enige beschikbare model was de Gebreide omhelzing in de kleur offwhite. Dit is een dubbele tunnelsjaal, dus die draai ik twee keer rond mijn schouders. Deze sjaals zijn allemaal gemaakt van gerecycleerde jeans en zijn dus 100% katoen. De vintage jeans wordt in stukken geknipt en tot vezels gemaakt, daarna spint men de vezels zodat men uiteindelijk de sjaal kan breien. En toch is ook deze erg zacht! Anders dan de wollen sjaal, natuurlijk, maar toch best zacht voor een voormalige jeans.

Hoewel Brrr een Nederlandse webshop is, was het geen probleem om naar België te verzenden. Een paar mailtjes later mocht ik mijn bestelling doorgeven, het geld overschrijven en was ik in blijde verwachting van mijn sjaals. Op de website kan je als niet-Nederlander wel betalen met PayPal, trouwens. Enkel de verzendkosten vond ik aan de hoge kant. Ik betaalde maar liefst € 13,75 voor verzending vanuit Nederland naar België, ik kon bijna niet geloven dat het zo duur was. Binnen Nederland betaal je geen verzendkosten voor orders vanaf € 75,00, maar dat geldt blijkbaar niet voor België. Dus misschien is een groepsorder geen slecht idee, dan kan je de verzendkosten delen :) Máár, het moet gezegd: de service was wel top. Ik betaalde op vrijdag, had mijn pakje op dinsdag in huis en kan mij nu lekker warm induffelen.
Share:

10 opmerkingen

 1. Aahh je hebt er dan toch besteld :) Die sjaals zijn echt zo fijn! Ben ook al terug aan het rondkijken om nog een tweede uit te zoeken :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die zien er lekker comfy uit. Ik ben nog op zoek naar een zachte zwarte sjaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi! Niets leuker aan dat koude weer om je in zo'n warme comfy sjaal te verstoppen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. He wat grappig, ik heb vorige week ook een mailtje gestuurd of ik van uit België kon bestellen. Nu is het wel nog even wachten tot mijn PayPal rekening aangezuiverd is :)
  Inderdaad jammer van de verzendkosten wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi!! Die bleke kleur is echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh die onderste sjaal ziet er zoo comfy uit! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hihi, ik heb de laatste weken ook al 3 sjaals gekocht uit de nieuwe collecties van Esprit en Veritas.

  Haha, die sjaal op de laatste foto...je kan je er haast helemaal in verschuilen en erin wonen :)

  Zelf heb ik ook een sjalencollectie om u tegen te zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooiiiiiii! Krijg er zelfs een BEETJE zin van in de winter ;-)

  <3

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig