19 september 2013

Real Techniques Blush Brush

Real Techniques Blush Brush

Mijn eerste Real Techniques-kwast liet ik afgelopen voorjaar al meebrengen uit Londen en omdat de Expert Face Brush zo goed beviel, ging ik enkele weken gelden voor een tweede. Deze keer koos ik voor de Blush Brush, een hele grote, fluffy blushkwast.

Bij de eerste Superdrug waar ik binnenliep, was het al meteen prijs. Er hingen nog twee exemplaren in het rek en ik wist niet hoe snel ik de mijne moest grijpen. Mine!

Real Techniques Blush Brush

Deze blushkwast kan je los kopen, erg prettig als je al een hele lading kwasten bezit. Alle Real Techniques zien er zowat hetzelfde uit: ze hebben een zwarte, brede voet en een gekleurd handvat. Die bredere voet zorgt trouwen wel voor wat plaatsgebrek in mijn kwastenhouders, oeps.

Real Techniques Blush Brush

Real Techniques Blush Brush

De kwastharen zijn synthetisch maar zijn echt superzacht. Ze zorgen er ook voor dat je je blush ook vrij zacht en geblend kan aanbrengen, ik heb alleszins nog geen opvallende blushstrepen gezien. Hij lijkt vrij groot, maar eigenlijk past deze kwastvorm perfect op je wangen. Ik werk er heel graag mee en hij is een geduchte concurrent voor mijn MAC 168 blushkwast.

Ik kocht hem voor zo'n £ 10,00 in Londen. Ik weet dat je de Real Techniques ook op verschillende webshops kan bestellen, dus als je zelf niet in Londen geraakt, is dat misschien een oplossing.
Share:

11 opmerkingen

 1. ik ga er zeker eens naar kijken als ik naar Londen ga :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben ook benieuwd naar deze kwasten. X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kwast! Ik ben benieuwd.

  Ik volg je nu via bloglovin! veel liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik gebruik ook niks anders meer voor blush. Krijg er ook onmogelijk een streep mee gemaakt, alles is perfect geblend :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kwast, ben er best wel benieuwd naar.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb deze kwast ook en deze is echt een favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb nog geen kwasten voor het gezicht van RT, wel voor de ogen maar bij een volgende stop ga ik ze zeker eens bekijken!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig